Aydasu canım beni menülerime yaptığın yorumlar için çok teşekkür ederim. ınşaAllah senin de eşinin elini tutup gezmelere gideceğin günlerin olur.
Bugünkü menün şu ana dek güzel görünüyor.. a.s.
ne demek ceydacım kaydirigubbakcemile5
paylastıkca zayıflayacaz ınsallah
baksana kımsecıkler yok ortada ya
bu takım kac kısı
nerde bu takım nerde bu devlet sempatiksalakcinni
aksam kı menumu de hoş yapiciiim inşallah aklinialirimsmile
ay amin demeyı unuttum canım
amin amin amin
valla biz böyle değildik tatlım ama yaz sezonu herkes tatillerde gezmelerde sanırım. Bu arada ben de temmuzn sonunda çıkıyorum tatile.
aklımdayken bugunku menumu de ekleyım aksamı yedıkten sonra yazarım cunku henuz bılmıyorum
29 HAZİRAN SALI
Sabah: 45 gr k flakes+150 gr sut (ıkracımmm kaydirigubbakcemile3)
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: 1 sımıt+40 gr peynır+domates
Ara: 4 kayısı
Ara: 12 kıraz
Aksam: Simdılık Allah kerım
Not: püsküütüm bak dunku cıstan sonra bugunku kuruyemısımı tumden kaldırmıstım
nasıl da sevınıyordum püsküütüm bana neler dıcek kımbılır dıye mafoldumben
püskütüm gitmesini hiçbirimiz istemeyiz ama onun beklentilerine karşılık veremedik sanırım sağlık olsun onu tanımakda çok güzeldi
ceydacım menülerin süper sen bu konuda ikdisat yaptın artık herşeyi dahil edip harika menüler çıkarabiliyosun kıymalı yemekler konusunda bende şöyle bi yöntem geliştirdim asla yap katmıyorum kıymayı soğanı mesela beraber kavuruyorum onun yağındanda yemek çıkmış oluyo bu herşey için geçerli karnıyarığın içide sebzeli yemeklerdede bu yontemi kullanıyorum genel anlamda az yağ katarak yaparım yemklerimi zaten
aydasucum ban inan sen yazınca daral geliyo sanırım benim biraz yapımla alakalı bugune kadar hiçbişeyi ölçüyle yapmadım 20 kişilik misafimde gelde o yemeklerim tam yeter 3 kişilik kendimizede yapsam aynı genel olarak hızlı işyapan hızlı konuşan çabuk çabuk bitsin diye herşeyi aynı anda yapmaya çalışan bi yapım olduğu için bana ona ayrılan zmanda başka işler yaparmışım gibi geliyo ama sen mutluysan sorun yok canım ne demişler huylu huyunda vazgeçmez :)) nişanlınlada en kısa zamanda evlenip yuvanızı kurarsınız inşallah sonrada güzel güzel bebişleriniz olsun ben evlenecek olan herkes için boyle dua ederim çünkü çocuk olunca evliliğin lezzetini ozman almış oluyosun
valla biz böyle değildik tatlım ama yaz sezonu herkes tatillerde gezmelerde sanırım. Bu arada ben de temmuzn sonunda çıkıyorum tatile.
püskütüm gitmesini hiçbirimiz istemeyiz ama onun beklentilerine karşılık veremedik sanırım sağlık olsun onu tanımakda çok güzeldi
ceydacım menülerin süper sen bu konuda ikdisat yaptın artık herşeyi dahil edip harika menüler çıkarabiliyosun kıymalı yemekler konusunda bende şöyle bi yöntem geliştirdim asla yap katmıyorum kıymayı soğanı mesela beraber kavuruyorum onun yağındanda yemek çıkmış oluyo bu herşey için geçerli karnıyarığın içide sebzeli yemeklerdede bu yontemi kullanıyorum genel anlamda az yağ katarak yaparım yemklerimi zaten
aydasucum ban inan sen yazınca daral geliyo sanırım benim biraz yapımla alakalı bugune kadar hiçbişeyi ölçüyle yapmadım 20 kişilik misafimde gelde o yemeklerim tam yeter 3 kişilik kendimizede yapsam aynı genel olarak hızlı işyapan hızlı konuşan çabuk çabuk bitsin diye herşeyi aynı anda yapmaya çalışan bi yapım olduğu için bana ona ayrılan zmanda başka işler yaparmışım gibi geliyo ama sen mutluysan sorun yok canım ne demişler huylu huyunda vazgeçmez :)) nişanlınlada en kısa zamanda evlenip yuvanızı kurarsınız inşallah sonrada güzel güzel bebişleriniz olsun ben evlenecek olan herkes için boyle dua ederim çünkü çocuk olunca evliliğin lezzetini ozman almış oluyosun
ben dünkü menümü yazayım tam meyve günü oldu
sabah 2 dilim karpuz bi parça dil peynir
öğlen 2 şeftali bi dilim kavun
arada 1 küçük ev poğaçası ben bunu fındık yağ ile yaptım tabi ama gerçekten küçükdü cevizden az büyük
akşam da yoğurt 1 tabak çorba
ikraaacım lütfen böyle düşünme e mi tatlım.. En azından birkaç kişi adına böyle düşünmene gönlüm razı olmaz.. (beklentiyi karşılayamamak cümlesini kastediyorum)
Olan ortada zaten.. Siz böyle dört kişi kopartmayın bağları ve paylaşımınızı yeter ki.. tatiller vs. bitince takım da toparlanır zaten..
E ben de puff olup kaybolmuyorum neticede..
Karneler, kontroller zaten uğruyorum buralara 3 senedir :roflol:
Bak önümüz aybaşı.. Bana göre en önemli liste yani "kim bugüne kadar kaç kilo verdi" listesini hazırlayacağım bu hafta sonu..
Ayrıca fikrini belirten ve motive olduğunu söyleyen buradaki bir kaç arkadaşımın hatrına da smiley tablonuzu da hazırlamaya devam ederim..
Ayrıldım diye, sorumluluk bildiğimi çizmem.. Hiçbir zaman da çizmedim zaten..
Siz birliğinizi bozmayın yeter ki.. a.s.
Not: Bana her zaman özel mesajla ulaşabilirsiniz..
şimdilik çok güzel canım grmları saymazsak :roflol:
ben dünkü menümü yazayım tam meyve günü oldu
sabah 2 dilim karpuz bi parça dil peynir
öğlen 2 şeftali bi dilim kavun
arada 1 küçük ev poğaçası ben bunu fındık yağ ile yaptım tabi ama gerçekten küçükdü cevizden az büyük
akşam da yoğurt 1 tabak çorba
ikracım bak gördün mü .. ben neredeyse detoks diyecektim ama aydasu demiş bile kaydirigubbakcemile3
evet kızlar gerçekten detoks gibi oldu akşamda meyve yeseydim
aaa yazmayı unutum dün eşimle 20 dk. egzersiz haraketleri yaptık mekik dambıl bide onun alt karın çalıştırma hareketi var onu yaptık 10 dk. twister yaptım dün başladım artık hergün en az yarım saat egzersiz eşim sağolsun çok destek bu konuda
aydasucum sen yaz canım ben samimiyetinden dolayı takılıyorum sana umarım kızmassın inan hiç rahatsız olmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?