herkese günaydın arkadaşlar
asicim gelmiş goşgeldin canım :))
ceydacım çok üzüldüm canım ya ibnşallah tahlillerden iyi sonuç alırsınız nasıl farkedildi sen daha önce boyle bi rahatsızlık yaşadın mı yada daha önce nasıl farkedilmedi canım yaaa rabbim şifalar vesin tıp okadar ilerledikii en kısa zmanda kurtulacağını umut ediyorum dularım seninle
püskütüm meyveyi yedim ama genelde oğün niyetine o yüzden bende abarttığımı sanmıyorum arada okadar çok yesem haklısın yada ne bileyim bana oğle geliyo yaptığın listede gerçekten beni ilgilendiriyo hem ne yaptığımı görüyorum hemde bakıp bakıp kendime kızıyorum ellerine sağlık canım o yüzü güldürücem inşallah ayrıca o masum bakışlım kuyruklu meleğininde kimseye bi zararı olacağını zannetmiyorum ne kadar tatlı bişey topikdede görmüştüm resimlerini
oylama konusunda benimde fikrim hayır arkdaşların zmanı olmayabilir giremeyebilirler bence bikaç ayda bi sırAda geldiğine göre
akrepcimmin menüsüne gözüp takıldı ve eğer fakirlik oysa bende akşamları fakir olmak istiyorum tamam canım antibiyotik olucaksın ama bence bi çorba yanında saLata yada bi sebZe yemeği ki sen daha iyi bilirsin hepimizden
gelin gelen arkadaşımız hoşgelmiş ama nikin hearteche umarım doğru yazdık bu şekilde sana hitap etmemiz zor olabilir canım isminle mi hitap etsek acaba ne dersin
cezami hergün çekiyorum merak etmeyin hatta bugun itibariyle sporumu dahada arttırıyorum ve eşimin engin tecrübelerinden ki ilk zamanlarda bunu yapardım yaralanmaya başlıyorum
pazar yediklerim
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta az peynir 2 zeytin
geç kahvaltı yaptığımız için öğlen yok arada küçük bi dilim dondurma
akşam 1tane baget 2 kaşık pilav uzun zamandır pilav yememiştim ama buda sondur bugun itibariyle pilavı tekrar yok ediyorum hayatımdan
gece aralarınıda kaldırdım bakalım bide boyle deneyelim