- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
Oğlumu besiyini sallaya sallaya 30 tane yaptimBahane arama !!! İşim çok , vaktim yok deme . Zayıflamak illa saatlerce kan ter içinde durmadan spor yapmak diyil. 10 defa squat yap yapa biliyorsan daha fazla yap. Bırak git işini gör , yemeyini pişir , çocuğuna bak , dinlen ve yine yap akşam bide göreceksin 100,200 olmuş . Her gün düzenli fazladan biraz hareket edersen zayıflama ve sıkılaşmada etkisini görürsün. Sakatlığı ve rahatsızlığın varsa yapıpta sağlığınla oynama.
G gokyuzundekiturna menü alalım canım
Yapalım kaptanım ben varım.30 günlük proğram getirdim. Squat plank ve mekik.
Bugün itibariyle başlıyalım kızlar
Olur canim baslayalim zaten bizbize kaldik :))) vay arkadas herkes gidiyor :)30 günlük proğram getirdim. Squat plank ve mekik.
Bugün itibariyle başlıyalım kızlar
Günaydın Kızlar Merhabalar, kaptanımEllssa ve kaptan yardımcım happy_mom_ , başka takıma transfer olmak istiyorum, (14. TAKIM) liste düzeltmesi konusunda yardımınızı rica ediyorum, destekleriniz için ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim, sevgiler..
Ne diyeyim Yolunuz acik olsun.Hayrli gunler kaptanimEllssa bende 14. takima gecmek istiyorum ne gerekiyorsa yapabilir miisin acaba tesekkur ederim emekleriniz icin sizleri tanidigima memnun oldum insallah hepimiz istedgmz kiloya duser ve mezun oluruz
A nedrn canım niye kıhala ortada bir yetkili yok ilginç neyse zaten listede diildim son kez yazıyorum herkese arkadaşlar tanıştığıma sevindim hoşçakalın herkese iyi kilo vermeler
Eminim bu hafta kılodan gıdecekHepsi canım..
Haftaya güzel başlayıp güzel bitirmek istiyorum
Ne diyeyim Yolunuz acik olsun.
Günaydın Kızlar Merhabalar, kaptanımEllssa ve kaptan yardımcım happy_mom_ , başka takıma transfer olmak istiyorum, (14. TAKIM) liste düzeltmesi konusunda yardımınızı rica ediyorum, destekleriniz için ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim, sevgiler..
Hayrli gunler kaptanimEllssa bende 14. takima gecmek istiyorum ne gerekiyorsa yapabilir miisin acaba tesekkur ederim emekleriniz icin sizleri tanidigima memnun oldum insallah hepimiz istedgmz kiloya duser ve mezun oluruz
Menü güzel canımdünkü menüm:
sabah:1 yumurta,1 dilim köy peyniri,5 zeytin domates salatalık, bir dilim tam buğday ekmeği
öğlen:8 tane İnegöl köfte yanında yeşil salata( tam porsiyon köfte ) ve ayran
akşam: bamya yemeği yanında yoğurt
3 litre su, 25 dakika eliptik yaptım
İnşallah canımEminim bu hafta kılodan gıdecek
hedefin kaçtı sen de hedefe çok uzak değilsin galiba en zor kısmı kaldı belki ama az kaldı. 10un altına düşmek güzel daha çok azmetmek gerekli. ama biraz yorulduk galiba. artık benim spor da eklemem lazım.Böyle bi karar almana çok sevindim canım. Ben de bugün kesin ve kesin toparlandım. Yeter bu kadar şımarmam..
Sana yetişicem
Sende spor yoktu dimi? Evet bir de spor eklersen süper olur. 6 lı rakamlardasın artık spor da olsun dimi?hedefin kaçtı sen de hedefe çok uzak değilsin galiba en zor kısmı kaldı belki ama az kaldı. 10un altına düşmek güzel daha çok azmetmek gerekli. ama biraz yorulduk galiba. artık benim spor da eklemem lazım.
Menü çok güzel. Harikasınsabah (09:00)
akşam (15:00)
- 2 tavada yumurta
- 1 dilim Keçi peyniri
- 10 yeşil zeytin
- yeşil çay
- süt kaymağı
ara (17:00)
- kemik suyu çorbası bol kalojenli
- Turşu
- brokoli buğulama
- 1 avuç fındık badem