- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Başka takımamı geçmek istiyosun?Canm tesekkur ederim ama takim çok pasif zaten burda başarılı olabileceğimi düşünmüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka takımamı geçmek istiyosun?Canm tesekkur ederim ama takim çok pasif zaten burda başarılı olabileceğimi düşünmüyorum
Spor ve kitap da eklenirse tadından yenmez.sabah (09:00)
ara (10:00)
- 3 yumurtadan bulut ekmek
- 1 dilim Keçi peyniri
- 10 yeşil zeytin
- çay
akşam (15:00)
- kurşun geçirmez kahve
ara (17:00)
- soslu tavuk (az)
- Turşu
- 2 sarıkanat buğulama
- maden suyu
- 19:00 şekersiz türk kahvesi
su:2 lt
Spor: Yok
Böyle bi karar almana çok sevindim canım. Ben de bugün kesin ve kesin toparlandım. Yeter bu kadar şımarmam..merhaba @izmirli MF gitme kararı almışsın çok üzüldüm. aslında birlikte ilerlersek daha başarılı oluruz diye düşünüyorum. sen gitme kararı alırken ben de artık kesin olarak aktif olma kararı almıştım menümü yazmadan bir gün dahi geçmeyecek demiştim. gitmene üzüldüm.
Uğrarız tabii kaptanım.
İyi geceler balımUğrarız tabii kaptanım.
Nedenki yaa . Cok uzuldumEllssa kaptanim ve happy_mom_ ben zaten listede diilim ve 69 olmadan listeye giremiyordum ondan hazir hic girememisken bildireyim girmekten vazgectim takima katilmadan ayrilmak istiyorum bilginiz olsun
Kaptani dovmek serbestmi?74 ü gördüm evet ama şişme kilo kesin. Dün akşam geç saatte yiyip üstüne bir de tuzlu çekirdek yiyince ödem de oldu kesin..
Kür ne için canım?Pazartesi menu
Kahvaltı 06:00 haslanmis yumurta 2 adet biraz peynir 2 dilim ekmek 1 bardak cay 2 ceviz 1 badem 1 kuru kayisi
Ogle 4:00 1 kase kirmizi mercimek corbasi
Su 2.5 litre
Spor 1 saat yuruyus
Kitap Kurani Kerim
Yesil cay 2
Bugun maydanoz limon kurume basladim
Bir bardak maydanoz limon kuru :)
Bir cok derde deva limon maydanoz kuru belirli araliklarda yapiyorum ben kanimda biraz problem var benim simdi turkce ne deniyor ona bilemedim neyse vakti gelmisdi basladim. Ama zayiflama karaciyer yaglanmasi damar tikanikligi cildin rengini guzellestirme boyle seyleride.var işsiz: yine dogru durust yazamadim bazen turkcem yamuluyor )Kür ne için canım?