Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canm daha önce diyetisyen takipli yapmıştm ama artk bünyemi çözdm kendim yapyrm sağlıklı beslenmek en büyük önceliğim biraz ketojeniğe yakın olmaya gayret ediyorum yani mutlaka hergün protein ağırlıklı besliniyorum kalorinin en büyük kısmını sağlıklı yağlardan oluşturuyorm ( zeytin yağı,avokado,tahin,fıstık,ceviz v.s) ve 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum az ve sık besleniyorum ve açlık saatimi uzun bırakmaya gayret ediyorum yani akşam yemeyi erken bırakp sabah kahvaltıyı geç yapıyorum boylece mesala 18:00dan sabah 11:00e yada 12ye toplam 17 saat filan vucuuda yemek girmemis oluyor bu ketoya girmeye yağ yakını sağlamaya yarayan bir şey :KK66: buarada ben de hamilelikde 20kilo alp doğum sonrası verdiğim 10 kiloyu korudum ama eski halime dönmek icin 10 kilo daha vermem gerekliydiki onu bir turlu basaramadm.emzirmeyi kesdigim an verdigim kilo durdu ama yavas ve spor ile verdigm icin gercekten kalici oldu.ama diger 10 kiloyuda vermeyi basaramadm hep 2 ileri 3 geri oldu azim hırs gelmedi bir turlu bana 69da emzirmeyi ve sporu aynı anda bıraktm orda da tıkanp kaldm sonraki diyet deneyimleri hüsran yarida birakmalar 69-72 arası gidip gelmekle gecti spor her zaman hayatm da canm simdi yine 72.8 ile basladm bir kac haftaya 69u gorueum yine ama artk ben 59u gormek istyr bu sefer cok azimli basladm inslh bu kez kurtulucam bende (10-15) kilo vermek istiyorum 62nin altına inmek istiyrm 62-57 civarları istyrm

çok iyi cnm musait olduğunda ketajonik diyeti bize bir anlatsan cok mutlu olurum ben tam çözemedim onu, birde metabolizmani hızlandırmak için yaptığın birşey var mi

çok iyi cnm musait olduğunda ketajonik diyeti bize bir anlatsan cok mutlu olurum ben tam çözemedim onu, birde metabolizmani hızlandırmak için yaptığın birşey var mi
Metobolizmayı hızlandırmak için bol su ve protein ağırlıklı besleniyorm canm yediklerim metobolizma hızlandrn ve sağlıklı gıdalardan oluşuyor zatn :KK66: ketosisde vucudun yakıt olarak karbonhidrat şeker yerine yağ kullanması canm vucudun yakıtını yağdan kullanıcak şekle sokabilirsen ketosise girmis oluyorsun ketoya girebilmeyi sağlıyan çeşitli yontemler var

IMG-20181123-WA0008.jpg

X