Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kahvaltı 10:30 =kaşarlı kare tost,200ml sütden türk kahvesi

Ara:yarım muz, yarım avokado

Öğle:bir tabak yoğurtlu köz patlıcan

Ara:bir avuç yer fıstığı

Akşam 18:30 = 4 tane soslu fırın köfte ve biber,4kaşık pilav,2 kaşık yoğurt

2lt su, aynı kitaba devam
20 dakika dans
:KK43: pilavı da yemesem çok iyi olucaktı ama canım çekti yedim pöööfff... :KK43:

İyi aksamlar...
Kahvalti saat 9 yesil cay cavdar ekmekli kasar peynirli tost domates salatalik
Ara saat 11 yesil cay
Oglen saat 1. Yogurt +biraz makarna
Ara saat 2 yesil cay
Ara saat 4 1 yesil elma
Aksam saat 5 yogurt corbasi salata
Su 3 litre
Spor 2 saat yuruyus

Bugün regl oldum kilom 65.400 dü cuma günü yani dün
Haftaya cuma hedefim ise
63.800 :)
:KK9: öncelikle tebrikler arkadaşım :KK9:ben seni okuyup azmine hayran kalmıştım nerdeyse 50 kilo vermişsin :sampiyon: seni gördükce motive olur yapabilecegimizi iyice inaniriz diyordum ama geldiğimden beri seni hiç göremedim :110: nerelerdesin ?diyete devam ediyormusun? Güncel kilon kaç oldu?

K.bakma cnm bu ara cok karışık herşey :KK17:
Öncelikle tatile Ailemin yanina Almanyaya geldigim icin fazla vakit bulup ugrayamadim :KK43:
Sonra Adetim 1 hafta gecikince test yaptım pozitif cikti bidaha yaptim oda aynı :oops::KK48:
Ama Kan testi ve doktor icin bi 10 gün daha beklemem gerekcek türkiyeye dönünce yaptircam o yüzden kesin bisi demiyim smdi ama cok garip duygular icerisindeyim:confused::KK37:

Geçmiş olsun canım. Hayırdır neyin var
Salgına yakalandım galiba ama çok ağır atlattım. Hastanede açtım gözlerimi. Şimdi iyiyim çok şükür
K.bakma cnm bu ara cok karışık herşey :KK17:
Öncelikle tatile Ailemin yanina Almanyaya geldigim icin fazla vakit bulup ugrayamadim :KK43:
Sonra Adetim 1 hafta gecikince test yaptım pozitif cikti bidaha yaptim oda aynı :oops::KK48:
Ama Kan testi ve doktor icin bi 10 gün daha beklemem gerekcek türkiyeye dönünce yaptircam o yüzden kesin bisi demiyim smdi ama cok garip duygular icerisindeyim:confused::KK37:
Hayırlı olsun süpriz olmuş galiba

Kahvaltı (12:00) = 1haslanms yumurta,kibrit kutusu kadar peynir,domates,2dilim ekmek

Akşam (17:00) = 200ml sütten kahve ile çeyrek avokado,yarım muz,yarm tatlı kaşg bal, kakao,bir iki fıstık ve bir yumurtadan oluşan sağlıklı ve diyet waffle.

Diet waffle tarifi: 2 yumurtayı iyice çırpın yanmaz tavayı iyice isittkdan sonra bir iki damla zeytin yağı gezdirin ve yumurtayı krep gibi arkalı önlü pişirin servis tabağına alın üzerine sürülücek çikolata için: yarım avokadoya 1 tatlı kaşığı kakao,bir kaç damla süt,bir tatlı kaşığı bal ile ile ezip karıştırıp sarelle görünümü alınca krepin üzerine sürüp,onun üzerine dilimlenmiş 1 muz dizip üzerine bir kaç tane parçalanmış fistik attım ve waffle hazır. :KK66: siz üzerine istediğniz meyveleri ve fındık,ceviz vs. Yapabilirsiniz bu tam bir servis tabağı boyutu oldu ve bunun tam yarısı bana yetti diğer yarısı kızıma hem sğlıklı hem diyet :KK66: un yok şeker yok .

bugün iki öğün yedim. 2litre su içtim. Spor ve kitap yok.

Kahvaltı 10:30 =kaşarlı kare tost,200ml sütden türk kahvesi

Ara:yarım muz, yarım avokado

Öğle:bir tabak yoğurtlu köz patlıcan

Ara:bir avuç yer fıstığı

Akşam 18:30 = 4 tane soslu fırın köfte ve biber,4kaşık pilav,2 kaşık yoğurt

2lt su, aynı kitaba devam
20 dakika dans
:KK43: pilavı da yemesem çok iyi olucaktı ama canım çekti yedim pöööfff... :KK43:
Yanlışını biliyosun zaten canım..

Hangi aynı kitap balım. Bizim aklımızda kalmaz. Sen yaz adını.

İyi aksamlar...
Kahvalti saat 9 yesil cay cavdar ekmekli kasar peynirli tost domates salatalik
Ara saat 11 yesil cay
Oglen saat 1. Yogurt +biraz makarna
Ara saat 2 yesil cay
Ara saat 4 1 yesil elma
Aksam saat 5 yogurt corbasi salata
Su 3 litre
Spor 2 saat yuruyus
Canım saatler ve mikatarlar karışmış iyice. Öğünlerini saatin hemen alt satırına yazarsan daha okunaklı olur.

:KK9: öncelikle tebrikler arkadaşım :KK9:ben seni okuyup azmine hayran kalmıştım nerdeyse 50 kilo vermişsin :sampiyon: seni gördükce motive olur yapabilecegimizi iyice inaniriz diyordum ama geldiğimden beri seni hiç göremedim :110: nerelerdesin ?diyete devam ediyormusun? Güncel kilon kaç oldu?
Yazayım hemen ona whatsappdan. Gelsin evet. Ben de hayranıyım onun.

X