- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
Bazen ben de açlıktan yarına bişeyler hazırlıyorumBen de açım ve yarının yemeğini yaptım. Etli kuru fasulye.. Buram buram kokuyor
Sen evli misin ve yaşın kaç
Hiç haberim yok
Eline sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen ben de açlıktan yarına bişeyler hazırlıyorumBen de açım ve yarının yemeğini yaptım. Etli kuru fasulye.. Buram buram kokuyor
1.Takım canım orda en son 69lardaydm tabi 3 kilo geri geldiCanım sen daha önce hangi takımdaydın?
1 Haziranda 69.1 ile tatile çıkacağım için izne ayrılmsm ve tatil sonrası takıma dönmeyi düşünürken takımda kapanma süreclerine ilerlemisdi bir yonetici ilgilenen kimse kalmamisti ve tekrar listeye donemedim zaten 29 haziran da takım kapandı1.Takım canım orda en son 69lardaydm tabi 3 kilo geri geldi
İşte haber vermeden evlendim ya benBazen ben de açlıktan yarına bişeyler hazırlıyorum
Sen evli misin ve yaşın kaç
Hiç haberim yok
Eline sağlık
Hala kuş duruyor ondan sordum yoksa dedim başka takımlıda misafir olarak mı uğruyor1.Takım canım orda en son 69lardaydm tabi 3 kilo geri geldi
O zaman senin 69,1 olmanı mı beklicez1 Haziranda 69.1 ile tatile çıkacağım için izne ayrılmsm ve tatil sonrası takıma dönmeyi düşünürken takımda kapanma süreclerine ilerlemisdi bir yonetici ilgilenen kimse kalmamisti ve tekrar listeye donemedim zaten 29 haziran da takım kapandı
takım gitti geriye civciv kaldı takıma civcivide ben seçmistm zatenHala kuş duruyor ondan sordum yoksa dedim başka takımlıda misafir olarak mı uğruyor
Aaaa öylemi bir bilgim yok emin diilim ama zaten diğer türlüde 15 gün bekleniyor dimiO zaman senin 69,1 olmanı mı beklicez
Tebrikler ca yarm kilo gitmis bile 9lu rakamlara veda etmenin ucundasın cumaya 80li rakamlara gecmis olursun inslhGünaydın
tartıldım
geçen hafta 91,1
buı gun :90,6
amin inşallahTebrikler ca yarm kilo gitmis bile 9lu rakamlara veda etmenin ucundasın cumaya 80li rakamlara gecmis olursun inslh
ben mi olurcanım takıma başladım mı bende iki hafta olması lazım
Civciv de gider balık gelir tatlım..takım gitti geriye civciv kaldı takıma civcivide ben seçmistm zaten
Günaydın