Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm yaa.. Şimdi anca fırsat bulup koştum. Meleğiimm ellerine sağlık kocaman öpüyorum seni*** 2. Takım 596. Etap***
Akrrep( 70,4 / 70,4 / / %)sabit
nihaaal( 72,1 /71.0 / 1.1 / %1,53)
Ece_ce( 65 / 64,8 / 0,2 / %0,31)
_happy_mom_( 59,8 / 58,7 / 1,1 / 1,84%)
2. Takım ortalaması: % 0,920
Canımm yaa.. Şimdi anca fırsat bulup koştum. Meleğiimm ellerine sağlık kocaman öpüyorum seni
MasallahGünaydın herkese...
1 bucuk saatlik yuruyusumu yaptim . Limonlu suyumu icdim simdi kahvaltiya gecicem. Siz nasilsiniz mapiyosunuz bakiyim? :)))
Canım menülerin saatini de yazarmısınKahvaltı: 1h.yumurta, k.k peynir,bir bardak sütten kahve,çeyrek avokado
Ara: 1 mandalina
Öğlen: 1 kase lahana çorbası, 60gram ton balığı
Ara: mini muzun yarısı,1 kask tahin
Akşam: yayla çorbası,köz patlıcan
2.5lt su 30dakika kondisyon bisikleti
Kahve hangisi?Kahvaltı: sucuklu yumurta,iki dilim ekmek
Ara: 1mandalin,çeyrek avokado
Öğlen: 50grm yağsız spagetti parmesanlı
Ara: 200lm sütten yapılmış kahve
Akşam: 2 ızgara köfte,domates,biber
Bugün spor yapamadm ve içtiğim suyu takip edemedim.miktarı bilmiyorum ama aklıma her geldikce her firsatta su ictm.
Alkışlar sana gelsiinGünaydın herkese...
1 bucuk saatlik yuruyusumu yaptim . Limonlu suyumu icdim simdi kahvaltiya gecicem. Siz nasilsiniz mapiyosunuz bakiyim? :)))
Saatini de yazarmısın öğünlerininKahvalti 2 haslanmis yumurta 1 domates 1 salatalik biraz peynir
Öğlen Yoğurt corbasi + 3 adet izgara kofte
Aksam yogurt corbasi
Su 3 litre
Yesil cay 2
Spor 2 saat yuruyus
Türk kahvesi.sabah kahvaltı 10:30du. öğlen sanırım14:00 gibi yedim akşam da saat 18:30'da yedim ve günü kapattm bidahaki menülerimi artık saatli olarak yazarm.Kahve hangisi?
Özellikle akşam öğününü kaçta kapattığını merak etmiştim. Dünkü kilon kaçtı canım?Türk kahvesi.sabah kahvaltı 10:30du. öğlen sanırım14:00 gibi yedim akşam da saat 18:30'da yedim ve günü kapattm bidahaki menülerimi artık saatli olarak yazarm.
72.8 canmÖzellikle akşam öğününü kaçta kapattığını merak etmiştim. Dünkü kilon kaçtı canım?
Aramızda çok fark yokmuş.72.8 canm