Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KarabuğdayBügün menülerde ne var kizlar ben proteinden devam etmeyi düsünüyorm tavuk ile
Yazabilirsin tabi canım da sıkıntıyı anlayamadım. 2 takım denmezse ne demek?Günaydın kizlar ben 10. Takimdayi bi sıkıntı olmaz sa burayada yazarim hani 2 takim denmezse diye diyorum
Hani hem o takima yaziyor hem bu takima yaziyor tek bir yerde dur derseniz diyeYazabilirsin tabi canım da sıkıntıyı anlayamadım. 2 takım denmezse ne demek?
Kuzu sen sıkılmadınmı şu salçalı ekmekten. Lütfen onu haftada bir gün ye ve mümkünse cuma tartı sonrası olsun. Onun yerine 1 haşlanmış yımurta yiyosun. Artık menünde her gün salçalı ekmek görmek istemiyorum.Günaydın kızlar şimdi okula geldim kahvaltımı edicem 2 dilim salçalı ekmek 5 zeytin ve 1,5 kk peynirim var
Menülerin güzel gidiyor canım ama spor da istiyorum senden.Günsydinlarr
Dünkü menüm:
12:00 1 dilim ekmek, 1 haslm yumurta, 1kk peynir, 6 zeytin, az salca, 1 tk tereyag
14:30 Meyveli Soda
16:00 1 fincan kahve, 1 dilim tahinli kek
18:30 1kepce mercimek corbasi, lahana yemegi, 3 kanat Salata
20:30 1 türk kahvesi
2lt Su
30 dk yürüyüs
Kitap: Kuranı-kerim
Yerinde durmak gibi bi zorunluluk yok tabi de neden böyle bişi yapıyosun peki? Yeni üyesin geldiğin takıma adapte olabilmek adına tek takımda kalıp alışma evresini tamamlamak daha sağlıklı dimiHani hem o takima yaziyor hem bu takima yaziyor tek bir yerde dur derseniz diye
Merhaba hos geldinMerhabalar ben de takımınıza katılabilir miyim? Bugün tartıldım 69.9 kiloyum. Karatay diyetinde şeker orucuna başladım. Hedefim 58 olmak
Çok teşekkür ederim nasıl gidiyor çalışmalarMerhaba hos geldin
Çok yönlü düşünmeni sevdimTabiki öyle ama ben cok yönlü düşünürüm ilk bu gruba yazdim sonra digerine yazinca acaba dedim yanlis anlasilirmiyim o yüzden yazmaya devam ettim sizede
Hoşgeldin canım. Tabiki katılabilirsin.Merhabalar ben de takımınıza katılabilir miyim? Bugün tartıldım 69.9 kiloyum. Karatay diyetinde şeker orucuna başladım. Hedefim 58 olmak