• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menüm

Sabah 10:00
Zeytin
Zeytin yağı
Deri peyniri
S ekmeği
2 dilim ekmek
Yumurtalı patates 3 kaşık
1 ayva
Çay

Öğle14:00
1 muz

Akşam 18:00
400 ml shake

Su 2 litre

Spor
40 dk yürüyüş
erken kapatmışız günü. s ekmeği nedir ki

Dunku menum
Sabal limonlu su
Kahvalti yogurt
Oglen karabugday+ salata
Aksam salata
Su 2.5 litre
Yesil cay 2
Spor 2 saat yuruyus
karabuğday beslenmesinin sonucunu merak ediyorum. ben ancak salatalarda ve çorbanın içinde yiyebiliyorum karabuğdayı tatsız geliyor. bir de değişik bir dokusu var yiyemiyorum

Menü yazan okadar az kisi varki hep bende amann benmi yazicam diyorm ama ilk burdan basliyim ozaman
Dünkü Menüm:

10:30 2 dilim ekmek, yumurta, 1kk peynir, 7zeytin az salca

14:00 1kase yogurt

16:00 1 fincan kahve 2 lokum 1 bisküvi

18:30 2 köfte 5 kanat Mangal, Salata, Ayran

2lt Su
1 saat yürüyüs
Kitap almanca
afiyet olsun canım. galiba burayı canlandırmak için en az 5 paylaşım yapmak lazım ihmal etmeyelim artık bizim için oldukça önemli burası

erken kapatmışız günü. s ekmeği nedir ki
Suriyelilere ait bi ekmek. Ambalajda incecik çift katlı yovarlak lavaş, bazlama gibi bi ekmek. Çok hafif çok hoşuma gitti.. Mideye oturmuyır ve en önemlisi kabız yapmıyor:duduk:

İyi geceler kızlar :KK54:
Ben de iki gündür pek paylaşım yapamadım, sevgili kayinvalidecigim geldi dun sabah, bir hafta bizde :KK35:
Yarın itibari ile ben de menümü paylaşmaya devam edicem tekrar bugün cok karisik oldu takip edemedim.
Allah kolaylık versin canım

karabuğday beslenmesinin sonucunu merak ediyorum. ben ancak salatalarda ve çorbanın içinde yiyebiliyorum karabuğdayı tatsız geliyor. bir de değişik bir dokusu var yiyemiyorum
Evet kokusu rahatsiz ediyor. Helede tuzsuz olunca :(

Back