- 8 Ağustos 2008
- 35.213
- 41.899
- 1.123
İyi yapmışsın.Hangi takima katilacagimi bilemedim buraya yazdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmışsın.Hangi takima katilacagimi bilemedim buraya yazdim.
İyi yapmışsın.
kaptanım çok az olmuşMenüm
Sabah 10:00
3 peynirli sıkma
2 muz
İkindi 16:00
1 elma
Spor
2 saat yürüyüş
hoşgeldin çok az kilon var kısa sürede veririsin.Selamlar. Bende aranixa katilmak istiyorum ne yapacagimi nasil yapacagimi bilmiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.
Hos bulduk. İnsallah. :)kaptanım çok az olmuş
hoşgeldin çok az kilon var kısa sürede veririsin.
Hayır canım hiç de sıkıcı değil tam aksine zevk senin menüleri okumak. Lütfen her gün paylaş.dün sabah (08:00)
akşam (16:00)
- 2 salçalı kekikli omlet
- Çeçil peyniri
- domates biber havuç salatalık turp
- bol yeşillik (dereotu, nane, maydanoz, roka, tere)
- 5 6 zeytin
- yumurtalı ıspanak
- Yoğurt
su:2 lt
Spor: Yoga
benim klasik menülerden. aslında aynı şeyleri yazmak sıkıcı oluyor sizin adınıza. o yüzden de biraz azalttım menü paylaşımlarını. hafta içi ve hafta sonu aynı şekilde beslenmeme rağmen hafta içi eksi olamıyorum hiç. çok iliginç. mesela bugün 71.9 u gördüm tartıda.
akşam yemeğimin saati 19:30 olacaktı. kopyala yapıştır yapınca değiştirmeyi unutmuşumdün sabah (08:00)
akşam (16:00)
- 2 salçalı kekikli omlet
- Çeçil peyniri
- 5 6 zeytin
- yumurtalı ıspanak
- Yoğurt
benim klasik menülerden. aslında aynı şeyleri yazmak sıkıcı oluyor sizin adınıza. o yüzden de biraz azalttım menü paylaşımlarını. hafta içi ve hafta sonu aynı şekilde beslenmeme rağmen hafta içi eksi olamıyorum hiç. çok iliginç. mesela bugün 71.9 u gördüm tartıda.
tabiki paylaşırımHayır canım hiç de sıkıcı değil tam aksine zevk senin menüleri okumak. Lütfen her gün paylaş.
Hosgeldın cnm aramızaOglum butun gun rahatsizdi. Neyi var anlamadim . Cok sukur simdi iyi uyuyor.
Tesekkur ederim :) hos bulduk . Allah bagislasin .Hosgeldın cnm aramıza
Geçmiş olsun maşallah yavrucaga bnmde 1 kızım var 4 bucuk yasında
Kucuk bebeklerde olur arada gazı olabılır
Amin cnm cumlemızınkını ♡Tesekkur ederim :) hos bulduk . Allah bagislasin .
Guzel menu cnm cekırdek harıcsabah (08:00)
akşam (21:00) akşam yemeği ilk defa bu kadar geçe kaldı. Kv geldiler, onlar hep geç yer. Gelecekler diye bekledik. Menüde balık olunca ben erken yiyemedim tabi. Neyse 1 akşamdan sorun olmaz
- 2 biberli kekikli omlet
- Çeçil peyniri
- 2 dilimTulum peyniri
- 1 dilim üçgen peynir
- 1/4 yufkadan kaşarlı saç böreği
- Süt kaymağı
- 5 6 zeytin
Kaçamaklar:
- Hamsi tava
- Bol salata
- 18:00 tuzsuz çekirdek
Geçmiş olsun canımOglum butun gun rahatsizdi. Neyi var anlamadim . Cok sukur simdi iyi uyuyor.