sabah uyandığımda 100g. kadar kavrulmuş fındık badem kaju falan yedim yazmayı unutmuşumOoo menü süper olmuş
sabah (08:00)
akşam (17:00)
- 2 tavada yumurta
- 10 zeytin
- 2 dilim kaşar
- 2 dilim çörek otlu tulum
- domates biber
- yeşil çay
- lorlu biber dolması
- 2 kase kellepaça çorba
su:2 lt
spor: yoga
afiyet olsunSabah(09.00)
Bir haşlanmış yumurta, domates, salatalık, dereotu, bir dilim tb ekmek
Öğle(13.00)
Soğuk ayranaşı çorbası bir kase
Aksam(19.00)
Yarım tabak et haşlama, yarim kase çorba, bir dilim pekmezli tb kek
Su: 2 lt+2 fincan yeşil çay
Spor: 1 saat ev işi
Kitap: Hayvan Çiftliği
Ben son zamanlarda verdiğim kiloyu ikindi sonrası yememeye ve ip atlamaya borçluyum canım. Okul açıldığından bu yana yürüyüş de ekledim
Lütfen kendi adına konuş canımGerçekten takım olarak hepimizde bi salmışlık boşvermişlik var maalesef ama hedeflerimize yakın sürelerde ulaşabilmek adına toparlamamız lazım hadi kalkın spor yapalım
İyi yapmışsın canım.. Afiyet olsunsabah uyandığımda 100g. kadar kavrulmuş fındık badem kaju falan yedim yazmayı unutmuşum
Güzel menü yalnız o pekmezli ekmeği sabah ye canımSabah(09.00)
Bir haşlanmış yumurta, domates, salatalık, dereotu, bir dilim tb ekmek
Öğle(13.00)
Soğuk ayranaşı çorbası bir kase
Aksam(19.00)
Yarım tabak et haşlama, yarim kase çorba, bir dilim pekmezli tb kek
Su: 2 lt+2 fincan yeşil çay
Spor: 1 saat ev işi
Kitap: Hayvan Çiftliği
Ah ah ah ne güzel başlanmış güne öyle de devam etsin inşAllahGünaydın erkenden uyandım şekersiz duble kahvemi içtim mis gibiyim inş bugün irademi güçlü tutup çok sağlıklı beslenicem hepinize hayırlı mutlu günler
MaşAllah barekAllahLütfen kendi adına konuş canımben hiç öyle yapar mıyım gayet motiveyim görüyorsun şaka bi yana çok haklısın bilmiyorum niye uzun zamandır diyet yapmak, Az yemek tüm bu bu kelimeler o kadar canımı sıkıyor ki sanki kaçtım bende. Fazla yediğimde pişmanlık bile duymuyorum o dereceyim. Ama olmayacak böyle o yüzden bugün kendime çöp kutusu ya da buzdolabı gibi değil insan gibi davranıcam insanların yiyeceği şeyleri, normal miktarda yiyicem o pis plastikleşmiş hazır gıdalardan uzak durucam inş
Aminnn:)Ah ah ah ne güzel başlanmış güne öyle de devam etsin inşAllah
MaşAllah barekAllah
Güzel beğendimDünkü menüm:
11:00 2dilim ekmek, 1hasl. Yumurta, 1kk peynir, 6zeytin, az salca, domates salatalik 1yk kadar tahinpekmez
15:00 1 mandalina
16:00 1 türk kahvesi, 2 lokum
17:30 350gr kadar tekir tava, 3yk patates püresi ve Salata
2 lt Su
1saat yürüyüs
Aa süper bi ipçi daha geldi.. Hoşgeldin canım katılabilirsin tabiiMerhabalar aranıza katılabilir miyim acaba bende ip atlamaya baslamayı düşünüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?