• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Merhaba kaptanım geçen cuma öğleden sonra şiddetli mide ağrısı ile acile gitmiştim cumartesi sabah safra kesem alındı. Serumdu anesteziydi 3 kilo daha eklemişim üstüne. Şu an 79 kiloyum ve çok üzgünüm. Spor yapamıyorum. Formülün benim durumuma uygunsa sana katılabilir miyim
:KK200::KK15:
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah

İyi akşamlar herkese, Ellssa Ellssa sevgili kaptanim bende takıma katılmak istiyorum eğer boş yeriniz varsa , bu arada benim eski nickim "kimyager1508" 10. Takım eski kaptan yardımcısıydim belki hatırlarsınız
Hoşgeldin canım. Hatırladım evet.
Katılabilirsin tabi.
Takımımı tercih etmene çok memnun oldum :KK200:

Cuma menüm

Sabah iki su bardağı su + elma sirkesi+ sandoloz sakızı
Yarım simit, bir k.kutusu kaşar,iki dilim sucuk
Ara: bir elma

Öğle
Peynirli salata

Akşam
2 kupa çorba

3 tl su
Kitap siyaset bilimi
Spor:1 saat yürüyüs
Güzel menü tatlım. Harikasın:KK9:
Bu haftanı hedefini de alalım senden:KK30:

05.10.2018 tarımı menü
kahvaltı 07:30
  • 3 Kaşarlı yumurta
  • Domates salatalık yeşil biber
  • 2 dilim peynir
  • 10 zeytin
  • 5 ceviz
Aksam 16:00
  • Çeşitli salatalar
Kacamaklar:
17:00 ince bir dilim pasta birkaç kurabiye
23:00 tuzsuz cekirdek

Dün iki davet vardı. ogleden sonra kızımın arkadaşının doğum günü. salata ile geçiştirmeye çalıştım. ama balayı Kurabiyesine Hayır diyemiyorum. Fındık tozundan ve çikolatadan ibaret. Daha masum olduğunu düşünüyorum. pastayı geri çeviremedim ayıp olmasın diye. Akşamki davette çekirdek ile yetindim

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım. Hatırladım evet.
Katılabilirsin tabi.
Takımımı tercih etmene çok memnun oldum :KK200:
Teşekkürler canım:KK200:

Kısaca kendimden bahsedeyim ben 430. Etapta mezun oldum hedefe ulaşarak ama biraz mecburi bir mezuniyet olmustu :anneadayı: hamilelikten dolayı

Doğum sonrası tekrar katıldım fakat hem doğum sonrası psikoloji hem diyetten sıkılma sebebi ile 480. Etapta 68.1 kg ile kendi isteğimle hem takımdan hem kaptan yardımcılığından ayrıldım :deli:

Şuan ki güncel kilom 67.1 kg
İlk hedef kilom 63 kg
Her zaman hedefi kısa tutup yavaş yavaş vermeyi tercih etmiştimdir :KK49:

Sizlerde kendi takiminizdan bahsedip kuralları söylerseniz çok sevinirim :KK52:

05.10.2018 tarımı menü
kahvaltı 07:30
  • 3 Kaşarlı yumurta
  • Domates salatalık yeşil biber
  • 2 dilim peynir
  • 10 zeytin
  • 5 ceviz
Aksam 16:00
  • Çeşitli salatalar
Kacamaklar:
17:00 ince bir dilim pasta birkaç kurabiye
23:00 tuzsuz cekirdek

Dün iki davet vardı. ogleden sonra kızımın arkadaşının doğum günü. salata ile geçiştirmeye çalıştım. ama balayı Kurabiyesine Hayır diyemiyorum. Fındık tozundan ve çikolatadan ibaret. Daha masum olduğunu düşünüyorum. pastayı geri çeviremedim ayıp olmasın diye. Akşamki davette çekirdek ile yetindim
Gece 11 de çekirdek ama tuzsuz ve davet ortamıymış. Evde keyfi olsaydı cezalardan ceza beğencektin. Hadi yine iyisin :KK53:

Teşekkürler canım:KK200:

Kısaca kendimden bahsedeyim ben 430. Etapta mezun oldum hedefe ulaşarak ama biraz mecburi bir mezuniyet olmustu :anneadayı: hamilelikten dolayı

Doğum sonrası tekrar katıldım fakat hem doğum sonrası psikoloji hem diyetten sıkılma sebebi ile 480. Etapta 68.1 kg ile kendi isteğimle hem takımdan hem kaptan yardımcılığından ayrıldım :deli:

Şuan ki güncel kilom 67.1 kg
İlk hedef kilom 63 kg
Her zaman hedefi kısa tutup yavaş yavaş vermeyi tercih etmiştimdir :KK49:

Sizlerde kendi takiminizdan bahsedip kuralları söylerseniz çok sevinirim :KK52:
Kurallarımız ilk sayfamızda mevcut canım. Ayrıldığından bu yana 6 ay olmuşsa listedesin inşallah..

Back