merhaba ben 82 kiloyum ilk hedefim 72 ankarada yaşıyorum bir kızım var isim yerine nickimle hitap edilirse daha memnun olurum.Merhaba canım hoşgeldin ben cimbomlukız kaptan yardımcısıyım kendini tanıtırmısın
Hoşbuldum canım kaptanım özledimAa kimler gelmiiş. Hoş gelmiiş
Hoşbuldum kuzucuk nasılsın?Hoş geldin canım
İyiyim kuzum uzun aradan sonra kürkçü dükkanına döndüm geriHoşbuldum kuzucuk nasılsın?
başka cevplandırmam gerekn bir şey var mı grup kurallarını okudum deneme sürecim başladı mıİyiyim kuzum uzun aradan sonra kürkçü dükkanına döndüm gerigeçtiğimiz hafta listeyede girdim 61 le gidip 74 le dönmüştüm maalesef sen ne durumdasın artı eksi
Başladı canım 15 gün içerisinde düzenli paylaşım yapar kilo vermede istikrarını gösterirsen kaptan ona göre listeye alıyor pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapıyoruz bu aradabaşka cevplandırmam gerekn bir şey var mı grup kurallarını okudum deneme sürecim başladı mı
Allah bağışlasın isim bildirme zorunluluğumuz yok canımmerhaba ben 82 kiloyum ilk hedefim 72 ankarada yaşıyorum bir kızım var isim yerine nickimle hitap edilirse daha memnun olurum.
teşekkür ederim allah razı olsun canım anladım ben kuralları akşam paylaşırım bugun sabah biraz kaçırdım amaAllah bağışlasın isim bildirme zorunluluğumuz yok canım
Nickin den aklıma yum yum lar vardı bizim çocukluğumuz da kafamda çağırışım yaptı ne güzeldi
Hoşgeldin canım, ben de hormon bozukluğu için yıllar önce kullanmıştım bu ilacı daha 19 yaşındaydım ve bana +8 kilo getirmişti. Çok dikkat et kullanırken yeme içmene deKızlar bir şey danışacağım, diane 35 kullanmaya başladım, sanırım vucudumda ödem oluşuyor , bu tarz ilaç kullanıp diyete devam edenler nasıl bir ödem sökücü kullanıyor.
Baya kaçırdın canım sanırım 1.2 artış cumaya eksi olur umarımmaalesef klasik pazartesi artısındayım ben de
Cuma: 76.2
Bugün: 77.4
Cumaya toparlarim inşallah, hafta içi daha düzenli oluyor benim yeme içmem. Birde bu haftasonu biraz kaçırdım
canım o ilaç biraz sakıncalı diye biliyorum ben de adet düzensizliği var soğan kürü yapıcam ayrıca bırakınca sıkıntı olabiliyorKızlar bir şey danışacağım, diane 35 kullanmaya başladım, sanırım vucudumda ödem oluşuyor , bu tarz ilaç kullanıp diyete devam edenler nasıl bir ödem sökücü kullanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?