- 8 Ekim 2012
- 3.384
- 6.488
- 358
- 36
Cumada geçerim bugünle başlangıç yaptımHop hoopp. Bugün cuma değil şekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumada geçerim bugünle başlangıç yaptımHop hoopp. Bugün cuma değil şekerim
Hı hııTek eksi gelen kendimim heralde bugün canım kendim
Soğan kürü de yağları güzel yakıyormuş.canım o ilaç biraz sakıncalı diye biliyorum ben de adet düzensizliği var soğan kürü yapıcam ayrıca bırakınca sıkıntı olabiliyor
Eveeeettttttyay ama çok güzel değil mi ya
Toparlayamazsan gelme zaten cuma hepimiz bol eksi ile gelicez listeyeBen de anlamadım iki günde bu kadar artış geçen hafta da böyle oldu ama o zaman regldim. Cumaya kadar toparlamıştım. Yine toparlayacagim inşallah kararlıyım
Evet evet inşallahİnşallah canım takım bikaç haftadır 2.bu hafta 1.oluruz inşallah
1.70Senin boy kaç canım
Hep birlikte asılıyoruz kızlar. Bol spor ve akşamları aç yatıyoruz.Evet iyi gidiyoruz, daha iyi olacak inşallah
HarikasınBugün ki menüm !
Sabah 1 saat yürüyüş
9:00 kahvaltı ( 2 tane haşlanmış yumurta,2 k.kutusu boyutunda peynir, 5 zeytin, yarım domates, bir dilim ekmek, bir çay bardağı şekersiz çay, bir porsiyon roka!
11.00 30 dk zumba
12.00 beş kaşık kısır.
14.00 dört badem bir ceviz
15.50 orta şekerli türk kahvesi
Aslında saat beş olmadan yogurtlu semizotu salatası yiyecektim sözde, eve yetişemeyeceğim bugunlük yemekler bunlar
Geceye kadar sınırsız su!
İp atla canım.
Bugün miladın olsun ozaman canikom. Erkenden bitirki o artı kilo da gitsin çabucakÇok güzel menü ve spor canım, erkenden kesebilmek çok önemli yemeği keşke ben de yapabilsem bu arada biz her gün az da olsa kitap da okuyoruz ve onu da yazıyoruz
Menülerinin altına ekletsen sevinirim okuduklarını canımÇok güzel saatlerce okuyorum makale, çünkü tez yazmakla meşgulüm
Ama bu gün bir kaç sayfa pembe fili düşün’ü okuyabildim
GörüşüciiizzzzCumada geçerim bugünle başlangıç yaptım
Hedefin 75 miydi? Daha aşağı çekebilirsin o zaman
Akşam hamburger yok muBugünkü menü
Sabah 1 domates 1 salatalık 1 dilim peynir
Ara bitki çayı
Öğlen yarım kase mercimek çorbası
Akşam 1 salatalık 2 mandalina
Gece yoğurt kürü
3 litre su
Spor 600 merdiven
20 dakika yürüyüş
1 saat ev işi
2.500 ip
Kitap savrulan hayatlar
Kaptan doğum kontrol ilacı adet düzensizliği için ve bir korunma yöntemi olarak kullanıyorumO ne işacı canım?
Yeşilçay güzel ödem atar. Çayına sıkacağın limon da ödem atar.
Evet kaptanım aynen bugün kaçamaklarım oldu yarın aç karnına başlayacağımSoğan kürü de yağları güzel yakıyormuş.
Tabikide yokAkşam hamburger yok mu