• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben de anlamadım iki günde bu kadar artış :110: geçen hafta da böyle oldu ama o zaman regldim. Cumaya kadar toparlamıştım. Yine toparlayacagim inşallah kararlıyım :KK49:
Toparlayamazsan gelme zaten cuma :sinirli: hepimiz bol eksi ile gelicez listeye:spor:

Bugün ki menüm !

Sabah 1 saat yürüyüş
9:00 kahvaltı ( 2 tane haşlanmış yumurta,2 k.kutusu boyutunda peynir, 5 zeytin, yarım domates, bir dilim ekmek, bir çay bardağı şekersiz çay, bir porsiyon roka!
11.00 30 dk zumba
12.00 beş kaşık kısır.
14.00 dört badem bir ceviz
15.50 orta şekerli türk kahvesi

Aslında saat beş olmadan yogurtlu semizotu salatası yiyecektim sözde, eve yetişemeyeceğim bugunlük yemekler bunlar

Geceye kadar sınırsız su!
Harikasın :KK9:
Ben de ikindi ezanı ile bitiriyorum yeme işini. Epey yol katettim kısa zamanda bu şekilde.

Çok güzel menü ve spor canım, erkenden kesebilmek çok önemli yemeği keşke ben de yapabilsem :KK22: bu arada biz her gün az da olsa kitap da okuyoruz ve onu da yazıyoruz :kahve:
Bugün miladın olsun ozaman canikom. Erkenden bitirki o artı kilo da gitsin çabucak

Bugünkü menü

Sabah 1 domates 1 salatalık 1 dilim peynir

Ara bitki çayı

Öğlen yarım kase mercimek çorbası

Akşam 1 salatalık 2 mandalina

Gece yoğurt kürü

3 litre su
Spor 600 merdiven
20 dakika yürüyüş
1 saat ev işi
2.500 ip
Kitap savrulan hayatlar