Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugün ki menüm !

Sabah 1 saat yürüyüş
9:00 kahvaltı ( 2 tane haşlanmış yumurta,2 k.kutusu boyutunda peynir, 5 zeytin, yarım domates, bir dilim ekmek, bir çay bardağı şekersiz çay, bir porsiyon roka!
11.00 30 dk zumba
12.00 beş kaşık kısır.
14.00 dört badem bir ceviz
15.50 orta şekerli türk kahvesi

Aslında saat beş olmadan yogurtlu semizotu salatası yiyecektim sözde, eve yetişemeyeceğim bugunlük yemekler bunlar

Geceye kadar sınırsız su!

Çok güzel menü ve spor canım, erkenden kesebilmek çok önemli yemeği keşke ben de yapabilsem bu arada biz her gün az da olsa kitap da okuyoruz ve onu da yazıyoruz

Çok güzel menü ve spor canım, erkenden kesebilmek çok önemli yemeği keşke ben de yapabilsem bu arada biz her gün az da olsa kitap da okuyoruz ve onu da yazıyoruz
Çok güzel saatlerce okuyorum makale, çünkü tez yazmakla meşgulüm
Ama bu gün bir kaç sayfa pembe fili düşün’ü okuyabildim

Senin boy kaç canım

E ders kitabı da kitap şekerim.
Akşam ne kuralı paylaşcanki merak ettim

Kızlar bir şey danışacağım, diane 35 kullanmaya başladım, sanırım vucudumda ödem oluşuyor , bu tarz ilaç kullanıp diyete devam edenler nasıl bir ödem sökücü kullanıyor.
O ne işacı canım?
Yeşilçay güzel ödem atar. Çayına sıkacağın limon da ödem atar.

maalesef klasik pazartesi artısındayım ben de
Cuma: 76.2
Bugün: 77.4

Cumaya toparlarim inşallah, hafta içi daha düzenli oluyor benim yeme içmem. Birde bu haftasonu biraz kaçırdım
Aa nazarmı değdi bize. 2 haftadır artılarla geliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…