hoşbuldum canımSelam kızlardünden beri pek giremedim sayfaya baya şenlenmiş sayfa. Hoşgeldiniz bütün yeni gelen arkadaşlar
ay ama çok güzel değil mi yaKaptanım yediğimiz aşurelerin sonucu ben de artıdayım 75.6
Ben de anlamadım iki günde bu kadar artışBaya kaçırdın canım sanırım 1.2 artış cumaya eksi olur umarım
İnşallah canım takım bikaç haftadır 2.bu hafta 1.oluruz inşallahBen de anlamadım iki günde bu kadar artışgeçen hafta da böyle oldu ama o zaman regldim. Cumaya kadar toparlamıştım. Yine toparlayacagim inşallah kararlıyım
Evet iyi gidiyoruz, daha iyi olacak inşallahİnşallah canım takım bikaç haftadır 2.bu hafta 1.oluruz inşallah
Eyvah eyvah !Hoşgeldin canım, ben de hormon bozukluğu için yıllar önce kullanmıştım bu ilacı daha 19 yaşındaydım ve bana +8 kilo getirmişti. Çok dikkat et kullanırken yeme içmene de
Sanırım bir ay deneyeceğim sevgilicanım o ilaç biraz sakıncalı diye biliyorum ben de adet düzensizliği var soğan kürü yapıcam ayrıca bırakınca sıkıntı olabiliyor
Çok güzel menü ve spor canım, erkenden kesebilmek çok önemli yemeği keşke ben de yapabilsemBugün ki menüm !
Sabah 1 saat yürüyüş
9:00 kahvaltı ( 2 tane haşlanmış yumurta,2 k.kutusu boyutunda peynir, 5 zeytin, yarım domates, bir dilim ekmek, bir çay bardağı şekersiz çay, bir porsiyon roka!
11.00 30 dk zumba
12.00 beş kaşık kısır.
14.00 dört badem bir ceviz
15.50 orta şekerli türk kahvesi
Aslında saat beş olmadan yogurtlu semizotu salatası yiyecektim sözde, eve yetişemeyeceğim bugunlük yemekler bunlar
Geceye kadar sınırsız su!
Çok güzel saatlerce okuyorum makale, çünkü tez yazmakla meşgulümÇok güzel menü ve spor canım, erkenden kesebilmek çok önemli yemeği keşke ben de yapabilsembu arada biz her gün az da olsa kitap da okuyoruz ve onu da yazıyoruz
Hop hoopp. Bugün cuma değil şekerimSeni geçtim 71.8 le @Ece_ce sırada
Bizde isimle hitap yok zaten cicim. Boyun kaç?merhaba ben 82 kiloyum ilk hedefim 72 ankarada yaşıyorum bir kızım var isim yerine nickimle hitap edilirse daha memnun olurum.
Ben deeeHoşbuldum canım kaptanım özledim
Pazartesiyi neden yenelimkiGünaydın herkese pazartesiyi yenicez bence
Başladı tatlımbaşka cevplandırmam gerekn bir şey var mı grup kurallarını okudum deneme sürecim başladı mı
Senin boy kaç canım30/09/2018 p.tesi menüm
10:45 1 dilim ekmek 2 yumurta 5 zeytin 1 çatal peynir 1 ad. Salatalık
11:15 1 Türk kahvesi şekersiz
Herkese günaydın
Mutlu bir hafta dilerim hepinize...
Kilom : 85,5
Hedes : 75,0
Evliyim çocuk yok.
Dimi yaaKaptanım yediğimiz aşurelerin sonucu ben de artıdayım 75.6
E ders kitabı da kitap şekerim.teşekkür ederim allah razı olsun canım anladım ben kuralları akşam paylaşırım bugun sabah biraz kaçırdım amayumyumu ben de bilmiyorum bizim jenerasyonda yoktu galiba bu arada 25 yaşındayım her gün kitap okuyamam ama ders çalışıyorum
O ne işacı canım?Kızlar bir şey danışacağım, diane 35 kullanmaya başladım, sanırım vucudumda ödem oluşuyor , bu tarz ilaç kullanıp diyete devam edenler nasıl bir ödem sökücü kullanıyor.
Aa nazarmı değdi bize. 2 haftadır artılarla geliyoruz.maalesef klasik pazartesi artısındayım ben de
Cuma: 76.2
Bugün: 77.4
Cumaya toparlarim inşallah, hafta içi daha düzenli oluyor benim yeme içmem. Birde bu haftasonu biraz kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?