• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bu ara dünde hastanelerdeyim mikrop biraz yayılmış serumdu igneydi. Su detoxlu2lt içiyorum ama inşallah bu gün 3 içerim .pes yok. Ayrıca Ellssa Ellssa Kaptanım ilgileniyo hayatta en nefret ettiğim birini çok ısrar ettirmek uğraştırmak teşekkürler kaptanım daha çok calisagim. Okulumda başladı çok sıkıştım çok o_O

Bu ara dünde hastanelerdeyim mikrop biraz yayılmış serumdu igneydi. Su detoxlu2lt içiyorum ama inşallah bu gün 3 içerim .pes yok. Ayrıca Ellssa Ellssa Kaptanım ilgileniyo hayatta en nefret ettiğim birini çok ısrar ettirmek uğraştırmak teşekkürler kaptanım daha çok calisagim. Okulumda başladı çok sıkıştım çok o_O
Rabbim acil şifalar versin balımm:KK200:
Hedeflerimize güzel güzel ulaşıcaz inşallah:KK68:

Dünki menüm
Sabah 09.00
2 dilim salçalı ekmek
Öğle 14 .00
3 mandalina 1kase asure
Akşam 19
1kepce mercimek
1kepce nohut
2 litre su detoks dahil 3000adim ile hastane turu
Ne kadar da iradeli bir menü.. Harikasın.

Merhaba,
Sadece bu arkadaş dışında hepsi tamamdır. Bu konuda alınan kararı biliyorsunuz.
Teşekkür ederim..

Evet biliyorum. Liste dışı yarışacak..

Takım kaptanı olarak gözlemlediğim kadarıyla gayet başarılı bir çizgi izlemekte arkadaş. Takım arkadaşları ile uyumlu ve diyet beslenme ve spor konusunda örnek üye..

Durum böyleyken, balık sembolü ile 2.takımlı olmanın keyfini yaşasın istedim Kazen Kazen bey.. Küçük bi rica sadece.. Engin görüş ve tecrübenize saygı ile sunuyorum..
Rica benden onay sizden...

Ilk menü benden gelsin
Sabah-08
1elma tarçın 1bardak kefir blenderladim
Öğle 13.00
1kase aşure
Ara 15.30
1mandalina
Aksam 18.00
3 kaşık pilav 1kasik etli fasulye 3kasik yoğurt. 3 çizi biskuvi
2.5lt su
Ben bu menüyü hiç beğenmedim. Özellikle akşamı. Üstelik spor da yok