Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kahvaltı az olmuş gibi geldi acıkmadın mı öğleye kadar bu kahvaltıyla. ama başarılı tabiki ip harika

Evet noluyor size.. Takımdan uzak kalmak ödem yapar bilginiz olsun.
çok haklısın kaptan buralarda olmak lazım
Hofff
Çok bozuldum ben ya 100 gr artıya.. Kabızlığım vardı 2 gündür ona buluyorum. Bence eksiydim ben..
kesin eksisin 100g. nolacak! 300 500 oynar günlük bazen
iki öğüne geçmişsin galiba güzel bir menü olmuş
bu kadarcık yemekle nasıl ayakta duruyorsun bir de bu kadar spor bravo doğrusu
Menüm

Sabah 10:00
1 yumurta ile kıymalı omlet
Yarım lavaş
Maydanoz
Çay

Su
2,5 litre

Spor
2 saat yürüyüş

Kitap
Beyaz
çok az olmuş kaptanım bu menü ile yarın sabah tartılsan kesin çok eksin olur
geçmiş olsun önemli değildir inşallah. ben de sabah geln artı ile birlikte hiç iyi bir gün geçirmedim. kahvaltıda yapamadım sonrası çok kötü geçti. kahvaltı benim için çok önemli. bugünki menümü buraya yazmaya hiç layık görmüyorum. acele toparlanmak lazım. bu regl beni mahvetti.

Şu an itibariyle toparlandın bileee..

İnşallah cumaya gider kaptanım yoksa @Ece_ce yi nasıl geçerim @Misei ve sende beni yakalarsın ortada kaynar giderim

bu arti beni yeniden gaza getirdi bende artidayim muhtemelen o yüzden savas yeniden baslayabillir

Pes etme tatlım. D vitamini ve omega3 kullan

Eczanedenmi aliniyor bunlar cnm tam olark neye iyi geliyor biraz cahilim sanirim bu konuda

Sagol cnm yok cok sükür.
Silkelenip kendimize gelmeliyiz sanirim bende bugun baya kötüydüm ama suan itibariyle yarin yeniden basliyorm ben pes etmiycem o 60li rakami görücem cok fena inat ettim

Kilo vermene destekmoluyorlar canım. Vücudumuzda motor görevi yapır D vitamini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…