• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

***2. Takım 561. Etap***

akrep33( 74,6 / / / %) Bildirimde bulunmadı
merrr( 76,6 / 75,5/ 1,1 / %1,44)
Zereno( 79,9 / / / % ) İzne ayrıldı
Seymasevde( 61 / / / %)
Sade01( 65,4 / 64.9/ 0,5/ %0,76)
Cavidancg( 80,5 / / / %)
askts(75,3 / 75,3 / / %) Sabit

2.Takım ortalaması:

Kız bari sabah yumurta yeseydin çok az olmuş bugün perşembe diye değil mi:deli::KK76:
:KK76:Aynennn

Kızlar akşam misafirim vardı sonra uyuyakalmışım şimdi yazayım menümü
Sabah:2günkurulu sütlü yulaf lapası
Öğle:6-7 kaşık taze fasülye,1kase yoğurt,1dlm ekmek
Ara:1portakal,1kivi,2ceviz
Akşam:2kğçük biber dolması,cacık,1dlm ekmek
Misafirle birlikte 1avuç çekirdek dışında birşey yemedim.
70dk cardio+15dk yoga
2.5lt su
Kitap:mutluluk tuzağı (Az kaldı)
Sporlar çok iyiyaa. Menünde güzel

Kızlar ben unuttum tartıyı ve bi güzel kahvaltı yaptım..
Kilo bildirimini görünce dedim eyvah:cry:
Hiç de tartılmamıştım bu hafta üstelik:cry:
:KK48:

Günaydın kızlar.önce moralim bozuldu tartıya çıkınca geçen hafta 65.2 zannediyordum 300gr mı vermişim diye üzülürken kaptanımız geçen haftayı paylaşınca 65.4 müşüm 500 gr vermişim.sevindirik oldum.aslında daha fazla vermeyi umuyordum ama regl ve ilaçların etkisi herhalde
Geçen hafta:65.4
Bu hafta:64.9
Fark:500gr
Tebrikler :KK9:

Geçen cuma 76,6
Bugün 75,5
Far 1,1  :KK71: oley bee
Yüzde 1,43
Şükürler olsun Rabbime :dua:
Bravooooo canım çok iyisin

Merhaba, yakın zamanda insülin direncim olduğunu öğrendim. İlaç kullanmaya başladım ve diyet+spor ile de zayıflamam gerekiyor. Ayrıca tüp bebek tedavisine de başlayacağım bu sebeple motive olarak zayiflamam gerekli. Beni de takıma kabul ederseniz sevinirim. :KK49:

Merhaba arkadaşlar 7 buçuk aylık bebeğim var ve kilolarim la başım dertte geçmişi okuyamadim çoğunuz bir birinizi tanıyorsunuzdur yabancı gibi hissedeceğim kendi mi ama motivasyona ve hatirlatmaya ihtiyacim var her gün burayi takip ederek hem unutmamiş olacağım hem de motive olacağım nasil işlediğini de tam bilmiyorum ama düzenli olarak kilo mu, yediklerimi detoks sularimi paylaşmak ve yazilariniI okumak isterim .. Kendimi bildim bileli kilolarim var sadece Üniv son sinif ve evlendigimin zaman zayifladigimi gördüm onun dışında ailecek kilolu bir bünyeye sahip bireyleriz. Aynalara kustum ve ciddi anlamda psikolojimi etkilemeye başladi. Şu anda kime kilomdan bahsetsem çocuk emziriyorsun bir şey olmaz diyorlar boylelikle yemeğe teşvik ediyorlar.. biraz diyet yapayim dediğimde de gerçekten çocuğumun doymadigini farkettim vazgeçtim ama kilolar aldi başını gitti inanilmaz yardima ihtiyacim var gerçekten hastalanmaktan korkuyorum..

:KK48:

Tebrikler :KK9:

Bravooooo canım çok iyisin
Teşekkür ederim tatlım
Süpersin tebrik ediyorum canım.
Bende seni. Harikasın
sağol kuzum
Merhaba, yakın zamanda insülin direncim olduğunu öğrendim. İlaç kullanmaya başladım ve diyet+spor ile de zayıflamam gerekiyor. Ayrıca tüp bebek tedavisine de başlayacağım bu sebeple motive olarak zayiflamam gerekli. Beni de takıma kabul ederseniz sevinirim. :KK49:
Hoşgeldin arkadaşım.seve seve kabul ederiz. 1. Sayfada kurallarımız var. Bugünden menü paylaşımına başla canım. Kaç kilosun hedefin ne boyun kaç bizi biraz bilgilendirir misin
Merhaba arkadaşlar 7 buçuk aylık bebeğim var ve kilolarim la başım dertte geçmişi okuyamadim çoğunuz bir birinizi tanıyorsunuzdur yabancı gibi hissedeceğim kendi mi ama motivasyona ve hatirlatmaya ihtiyacim var her gün burayi takip ederek hem unutmamiş olacağım hem de motive olacağım nasil işlediğini de tam bilmiyorum ama düzenli olarak kilo mu, yediklerimi detoks sularimi paylaşmak ve yazilariniI okumak isterim .. Kendimi bildim bileli kilolarim var sadece Üniv son sinif ve evlendigimin zaman zayifladigimi gördüm onun dışında ailecek kilolu bir bünyeye sahip bireyleriz. Aynalara kustum ve ciddi anlamda psikolojimi etkilemeye başladi. Şu anda kime kilomdan bahsetsem çocuk emziriyorsun bir şey olmaz diyorlar boylelikle yemeğe teşvik ediyorlar.. biraz diyet yapayim dediğimde de gerçekten çocuğumun doymadigini farkettim vazgeçtim ama kilolar aldi başını gitti inanilmaz yardima ihtiyacim var gerçekten hastalanmaktan korkuyorum..
hiç aynalara küsme. Tam yerine geldin. Takımlarla bu iş gerçekten başarılıyor. Benim de bebeğim 9 aylık. Emzirirken de gayet sağlıklı sütün azalmadan kilo veriliyor. Sadece çok hızlı vermemeye şok diyetler yapmamaya dikkat etmemiz gerek. 1. Sayfadaki kuralları okumanı rica ediyorum. Ve kendin hakkında bizi bilgilendirmeni.kaç kilosun boyun kaç hedef kilon ne? Sevgili kaptanımızın Ellssa Ellssa sorduğu birkaç soru daha vardı şu an hatırlayamadım

Hoşgeldin arkadaşım.seve seve kabul ederiz. 1. Sayfada kurallarımız var. Bugünden menü paylaşımına başla canım. Kaç kilosun hedefin ne boyun kaç bizi biraz bilgilendirir misin
Teşekkür ederim :KK49:
Yaşım 31 , boyum 155 ve kilom 86 :kızgın:
İlk hedefim 75 sonrasında ise 70/60/55
Diyetisyen de gittim ve bir listem var şuan. Spora da başladım hatta. Başaracağım kendime inanıyorum. En önemlisi sağlıklı bir gebelik için başarmak zorundayım.

Teşekkür ederim tatlım

Bende seni. Harikasın
sağol kuzum

hiç aynalara küsme. Tam yerine geldin. Takımlarla bu iş gerçekten başarılıyor. Benim de bebeğim 9 aylık. Emzirirken de gayet sağlıklı sütün azalmadan kilo veriliyor. Sadece çok hızlı vermemeye şok diyetler yapmamaya dikkat etmemiz gerek. 1. Sayfadaki kuralları okumanı rica ediyorum. Ve kendin hakkında bizi bilgilendirmeni.kaç kilosun boyun kaç hedef kilon ne? Sevgili kaptanımızın Ellssa Ellssa sorduğu birkaç soru daha vardı şu an hatırlayamadım
Çok teşekkürler arkadaşim duyarliliğin için. ..kilo ölçümü yapmadım bugün yarin sabah itibariyle başlayayim sen ne zaman başladin kilo verebildin mi.. ben de gerçekten bu platforma güveniyorum ya olacak olacak..

Kızlar çok ama çok mutsuzum takımdan afaroz etseniz yeridir
Tartımın sıkıntı olduğunu söylemiştim bugün bim e yağ analizi filan yapan tartı geldi bilgilerimi girmeden tartıldım tartılmaz olaydım inanmadım dışarı çıkıp başka yerde tartıldım aynı.
80,3 kilo çıktım yani benim tartı 5 kilo fazla tartıyormuş
Bir iki kişiyi daha tarttırdım onlar da 5 kg kadar eksik çıktı çok ama çok moralim bozuldu. 12 kg idi hedefim verebilelim sanıyordum yaza kadar şimdi 17 kilo bir yılda bile veremem
İşin kötüsü ben 82 küsür ile mi başladım diyete Nasıl farketmedim.
Eşim de 2 kg verince iyi baya indi karnın diyordu (normalde kilo takıntısı yok sen Mutlu olacaksan der) yuh 80 misin dedi.
Bilmiyorum yazmak istiyorum ne desem bilmiyorum bırakırsam 100 olurum yıl sonunda bırakmazsam 80 den 65 e inmek çok zor.
Of of
(Ablama dedim güldü durumun komikliğine size de komik gelebilir ama ne olur belli etmeyin bana)

Tartımın sıkıntı olduğunu söylemiştim bugün bim e yağ analizi filan yapan tartı geldi bilgilerimi girmeden tartıldım tartılmaz olaydım inanmadım dışarı çıkıp başka yerde tartıldım aynı.
Bir iki kişiyi daha tarttırdım onlar da 5 kg kadar eksik çıktı çok ama çok moralim bozuldu. 12 kg idi hedefim verebilelim sanıyordum yaza kadar şimdi 17 kilo bir yılda bile veremem
Eşim de 2 kg verince iyi baya indi karnın diyordu (normalde kilo takıntısı yok sen Mutlu olacaksan der) yuh 80 misin dedi.
Bilmiyorum yazmak istiyorum ne desem bilmiyorum bırakırsam 100 olurum yıl sonunda bırakmazsam 80 den 65 e inmek çok zor.
Of of
(Ablama dedim güldü durumun komikliğine size de komik gelebilir ama ne olur belli etmeyin bana)
bence canını sıkma. ben 1 şubatta diyete başladım 88 kilo idim. şimdi 79.6 azim edersen olur akşam 7 den sonra birşey yeme, 7 den önceki akşam yemeğin hafif şeyler olsun verirsin.

16.03.2018
sabah geç kalkmışım birşey yiyemedim
işte 10:30 gibi çeyrek simit ve bir arkadaşımda
çavdar ekmeğine çikolata(bir çay kaşığı kadar) sürdü verdi
öğle 13:00
150 gr kadar tandır,1 kaşık zeytin yağlı kabak, yarım porsiyon tarhana çorbası
ara 15:30 armut
akşam evde zeytin yağlı pırasa var 8 çorba kaşığı ondan ve 150gr yoğurt yiyeceğim
ev de işlerim çok ,yürüyüş yapamam, kitapda okuyamam
3 lt su
2 kupa yeşil çay

GÜNAYDIN
09.03.2018 CUMA : 80,50
16.03.2018 CUMA : 79,60
YÜZDE : % 1,11
Tebrikler canım

Hoşgeldin canım.
Kaç kilosun ve hedef kilon nedir?
Öncelikle hoşgeldin canım.
Kurallarımız ilk sayfamızda mevcut. Kaç kilosun ve kaç olmak istiyorsun belirtirmisin?
Emziren annelerimiz de var yardımcı olurlar kuzu..

Of of
şimdi ben anlamadım. Tartı 5 kilo fazla tartıuosa sorun ne canım?

***2. Takım 561. Etap***

Seymasevde( 61 / / / %)
Cavidancg( 80,5 / 79,6 / 0,9 / 1,12%)
askts(80,3 / 80,3 / / %) Sabit,tartı değişikliği, 5 kilo farkı kiloya eklendi.

2.Takım ortalaması:

***2. Takım 561. Etap***

Seymasevde( 61 / 61/ / %)sabittt tartı
Cavidancg( 80,5 / 79,6 / 0,9 / 1,12%)
askts(80,3 / 80,3 / / %) Sabit,tartı değişikliği, 5 kilo farkı kiloya eklendi.

2.Takım ortalaması:

Of of
Canım benim hiç bişey yok gibi devam et diyetine niye veremeyesin. Aynı şekilde aramızda görelim seni bırakma tabikide moralinide bozma.

Back