Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama kimse bana zayıfladığımı söylemiyor. sanırım incelmedim. şu walk at home u atmayı becerebilirim inşallah. flash belleğe atıyorum şimdi.
doracım yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama ikra da bilir belki aeben akşamları yumurtayı tercih etmeyin demişti sanki. doymuş yağ oranı dolayısıyla
asicim ama arkadaşlar menülerinde yiyolar yinde bidaha soralım
Doracım kİmse cevap yazmıyo canım yaa
evet canım öğlen yenmemişse sorun yok bende seni seviyorum olumunekankayizsmile
merhaba arkadaşlar,bugün erkenden evden çıktım, 6 da sempatiksalakcinnieve döndüm...
Annemin kulakları ağır işitiyor,kulaklık verdi
dr ,onun ayarlarını falan yaptırdık,sonra da bir arkadaşa gittim....
EBRUCUMNe oldu,neden moralin bozuk,sıkma canını,oğlanlar mı üzdü gene....senağlama
İKRACIM montiye iyice alışmışsın artık,bu hafta bende sonuç beklemiyorum,ama haftaya farkedecek biliyorum....zemuszemus
DORACIMSende bu sefer azimlisin,umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız...
ZÜMRÜTÜMBu ne biçim öğretmen böyle,bu karekterde birisi çocuklara ne eğitim verebilir ki,valla çok sinirlendim,umarım def olur gider okuldan....:umursamaz:
ASİCİMBak gel aramıza pişman olmazsın,,haydi montiye gel vatandaş....:roflol:
PEMBECİK Seni de bekliyoruz,mistik seni de hadi ama ....
selam kızlar
öğlenden beri walk at home cdsi yapmaya çalışıyorum. saat 3,5 olmuş :1shok:
olmuyor olmuyor olmuyor akannehir
pc de çalışıyor. cd de çalışmıyor. anlamadım gitti. arkadaştan flash belleğini istedim. bakalım ona olacak mı. dellenecem laelaelaelaelae
evdeki pcde vardı ne güzel. bozuldu. format falan derken yeniden yüklemem gerekti. offff
muhabbetiniz güzelmiş. doracım sizin yanınızda ben tebriğe layık değilim ne yazıkki. çoook gevşettim yaa :1ninca:
ikracım çok şanslısın demiştim dimi Şeniz ohh 8 dakika spagetti pişirecek imkanın var ne güzel olumunekankayizsmile
zümrütcüm allah kolaylık versin. madem öğretmen abarttı gidebildiğin yere kadar şikayetini esirgeme :umursamaz:
ebrucum canım sıkma canını. sen de benim gibi en ufak birşeyden mutsuz olabiliyorsun canım. takmamaya çalış dicem ama ne kadar başarılı oluyoruz bu konuda bilemiyorum bilmiyorumkismile
merhaba arkadaşlar,bugün erkenden evden çıktım, 6 da sempatiksalakcinnieve döndüm...
Annemin kulakları ağır işitiyor,kulaklık verdi
dr ,onun ayarlarını falan yaptırdık,sonra da bir arkadaşa gittim....
EBRUCUMNe oldu,neden moralin bozuk,sıkma canını,oğlanlar mı üzdü gene....senağlama
İKRACIM montiye iyice alışmışsın artık,bu hafta bende sonuç beklemiyorum,ama haftaya farkedecek biliyorum....zemuszemus
DORACIMSende bu sefer azimlisin,umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız...
ZÜMRÜTÜMBu ne biçim öğretmen böyle,bu karekterde birisi çocuklara ne eğitim verebilir ki,valla çok sinirlendim,umarım def olur gider okuldan....:umursamaz:
ASİCİMBak gel aramıza pişman olmazsın,,haydi montiye gel vatandaş....:roflol:
PEMBECİK Seni de bekliyoruz,mistik seni de hadi ama ....