fıstıklar
doracım gecmiş olsun canm da cok panik yapmışsın yaaaa olur böyle vakalar cocuk bütüyürken hiç başına gelmedimi kzuum bizim bile oluyor
samanyolum sabret güzelim
özgecim allahım tamamına erdirsin nerde foton ben de baktıma ma göremedim canm ya
benimde kocişim akşama biniyor allah izin verirse doracım sen bodruma bend e marmarise yolluyorum
işte böyle kendimi mutafaga atasım geldi benimde ama yemeyecegimmmmmmmmmm
özgecim mesajlarına baktım profiline baktım hiç bir yerde resim bulamadım :S
beni arkadaş lisetenden cıkardınmı sne :S
slm kızlar.
zümrütüm başınız sağ olsun canım. ebrucuğum bencede sevilen birisi olmak çok güzel canım.:1hug:
modacığım kolay gelsin canım.
ikracığım hep diyorum yine diyeveğim sendeki bu azim olduktan sonre değil 70 ler 60 ları bile göreceksin
ne bilem akracığım aslında demekki ben normalde bayağ kısmışımki mide de dolunca fazlaca yedim diyorummdoracım çok sağol canım inşallah
aslında çok bişey yememişsin döner en fazla ekmeğiyle beraber 300kalori çünkü çeyrek ekmek küçük yani sütlaçda küçük kaseyse 220 kalori falandır yani bunu 1 ekmek döner 2 tabak da sütlaç deseydin tamam çok derdim sadece burda fazla olan sütlaç olmuş olabilir ama arada okadar kaçamak yapılabilir diye düşünüyorum allah kolaylık versin canım gerçekten yoğun bi hafta senin için oğluşunada geçmiş olsun
şimdi bakacam resminedoraaaammmm resmime yaptığn yorumu gördüm valla az kaldı çok da özledim sizi yakında tekrar aranıza döneceğim malum zayıflama serüveni daha zor bir şekilde başlayacak benim için bizim kızlardan kimler var takımda 2 3 haftaya kadar doğum olmuş olur büyük ihtimalle
samanyolum zaten senin kilonda öle kaideye alınacak bir fazlalık yok canım. sıkma canını. önce sağlıkkkmerhaba arkadaşlar,sabah evi toparlayıp elektrik idaresine gittim benim şu 1500 liralık fatura için...Fatura iptal olmuş,83 liraya indirilmiş ödedim geldimmm.Peşine düşmesem ne olacaktı acaba....Bu arada herkes toparlanmış,sevindim,benim yine kilo vermem durdu,bu hormon ilaçlarından kilo veremiyorum.....çıldırıcam artık....akannehir
doracım çok geçmiş olsun ama ebrunun dediği gibi çok ta panik olma allah daha beterinden saklasın
tüm arkadaşlara özellikle ebruya sesleniyorum
artık korkun benden çünkü bu gün ayrebik ve salsa derslerine başladım çok güzel di ama çok yoruldum kalçamı hissetmiyorumama çok güzel ve çok eğlenceli
artık korkun benden çünkü bu gün ayrebik ve salsa derslerine başladım çok güzel di ama çok yoruldum kalçamı hissetmiyorumama çok güzel ve çok eğlenceli
Oooo sÜper valla ebrum ta tam havasında..... Takıma gİrİp devamlı okudukÇa daha bİr Şevklenİyor İnsan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?