pideesempatiksalakcinni yarımını ye ama 1 tanesi 4 dilim ekmeğemi ne tekabül ediyordu. yarım ye kenerlarınıda ye. yanındad ayranı olsun. afiyet olsun kilo olmasın.:1hug: salatasınıda yemeyi ihmal etme :roflol:
valla mı kız lülülülülülü peki yarısını yicem :lepi: tabi kalanını bırakmaya gönlüm el verirse kaydirigubbakcemile3
yok yok asicim tü kaka hele kara kara hiç güzel değil sen yeme sakın canım
kahveyi yanlız iç ole daha güzel boyle kahve aroması ağzına geliyoo hmmmm nefis nefis zemuszemus
bayağıdır kahvede içmiyorum ay bugün çok iştahlıyım hemen su içmeliyim lülülülülülü iştahımı kesiyor :lepi:
kız o senin lakabın delüü tabiki unutmayacaklar:roflol::roflol:
ama sakın kaynananlar duymasın lakabını yoksa bir ömür senle giderler:roflol:
allah korusun. geçen akşam eşime spora mı gitsem dedim. o da ben diyete başlayınca hemen sabote eder. çok mu kilom varmış da ben takmışım kafayı. bende dedim ki hiç olmasın dimi ama :lepi: kayınvalidem de tabii gençsin daha. vermelisin dedi guclubacismile mutlaka vericem mutlaka bayanssulusmile
canım benimki tam buğday ekmeği değil aslında 1 ölçü tam buğday koyuyorsam iki ölçü normal koyuyorum.. benimkiler hep ekmek yapma makinamın ömçü kapları ile olduğundan sana nasıl ölçülendirirm bilemedim ama genede tahmini söylelim
1 su bardağı su 1 tk tuz (silme) 1 tk şeker(tepeleme) 1 yk z.yağı 1 bardak tam buğday unu 2 bardak normal un 1 tk (silme) maya... tabi kesin değil bunlar ölçü kaplarımın tam değeri bunlar olmayıbilir....
neyse kızlar ben sanırım regli olucam acayip şişim ve kasıklarım ağrıyor... gittit gene bir tedavi daha boşa.... ama bu sefer moralim bozuk değil yani üzülmedim gayet iyiyim bunuda kefire borçluyum sanırım...
benimde makinam var artık jujucum kaydirigubbakcemile3 ölçü kaplarıyla ver sen bana tarifi Şeniz
delikafaduldenhe işte oydu adı Şeniz bende koltukmu neydi yazacaktım:roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ikraaacığım bugün aldelikafadulden ama bazen biliyorsun şaşırıyorum o zaman alma oldumu tatlım.:1hug:
ebrum kara kaşlım bak içinde kalmasın küçük bir tabak ye. kalanını dipfirize at. sonra canın çektiği an birdaha çıkarır ısıtırsın inan taze gibi oluyor. hem gözden ırak olur hem gönülden atarsan buzluğuna. hadi bir söz dinle bakem yap dediğimi oldumu.
içtikten sonra kekik çayı içersen kilo yapmazmış bak buda abla sözüŞeniz
vayy dora hanımcımmmm aklinialirimsmile
işin sırrını biliyor da bize söylemiyor. demek kekik çayı hee kaydirigubbakcemile5
beşi bir yerdenin içinde de kekik var. bu akşam kesin almalıyım sengözlerimebaksanab