Sağol canım,bazen insan kendini böyle kötü hissedebiliyor.Yada bıkıyor...Oğluna geçmiş olsun canım,iyi haberlerini bekliyoruz...opuyorumnanaktansamanyolum,doracım Allah kolaylık versin hepimizede...kolay değil..alttan almak hep bizden götürür ama biyerden sonrada hep alttan almak zorunda kalıyoruz..
Sağol canım,eşimi 10 yıl önce kaybettim...:1hug:selam kızlar
samanyolucum eşinin mekanı cennet olsun inşallah :Saruboceq:
yaranı deşmek istemem ama ne zaman kaybetmiştin :1ninca:
Sağol canım,bazen insan kendini böyle kötü hissedebiliyor.Yada bıkıyor...Oğluna geçmiş olsun canım,iyi haberlerini bekliyoruz...opuyorumnanaktan
Sağol canım,eşimi 10 yıl önce kaybettim...:1hug:
DORACIMNişanda üşüttüğünü yazmışsın ,iyimisin şimdi?:gitme:
günaydın arkadaşlara.s.
herkese güzel bol bol kilolarımızın gittiği bi hafta diliyorum
dün sabah kuzenime kahvaltıya davetliydik ama ben yine
ölçüyü kaçırmadım kaydirigubbakcemile2 1 tane sigara böreği 2 zeytin
çok az peynir 2 bardk çay 1 çay kaş.kaymak yedim saat
kahvaltıyı geç yaptığımız için öğlende öğünü yok oldu
akşamda anneme geçtik
tabi annemin okadar ısrarına rağmen
1 tabak yoğurtlu makarna yedim hihoyyyt
Günaydınlar a.s.
bugün aerobic kursum yok,öğretmenlerin toplantsıı varmış..miskin miskin başladım bende güne...
spor yapmayınca heryerim ağrımaya başladı bi de kendimi halsiz hissediyorum :S
sabah kahvaltım 1 dilim ekmek,4 çatal sucuklu yumurta,4 zeytin,1 tatlı kaşığı krem peynir..kahvaltıdan önce 1 litre suyumu içtim...
bugün saat 15.30 da doktor randevumuz var,oğlumu göz doktoruna kontrole götürücez...hipermetroptan dolayı kayma ve tembellik sorunu yaşıyoruz...doktor bugün karar verecekti kayması için ameliyat olacakmı diye...hayırlısı bakalım...
günaydın kızlarr...
dün nişanımız oldu. ve çok soğuk bir ortamdaydı.
havada o kadar soğuktuki anlatamam. eve gelince çocuklarde bande hasta olduk.....
gelşnce bir yattım tam sabaha kadar
halen vucudum kırgın elim kolum kalkmıyor
sabah 1 tane kaşarlı tost 3 zeytin yedim.
ilk yarım litre suyumu bitirmek üzererim ama spor yapacak hal yok bende
ara öğünmümüde bir iki kayısıyla yapayım maksat yemek olsun.
yoksa canım hiç bir şey istemiyorrsırnaşık şey
tontoncum çok iyi gidiyorsun
bana gelince çok kötü bir hafta sonu geçirdim diyet olarak ama aklımı başıma topladım. aynen devam ediyorum sositososito biraz da spora tam olarak adapte olabilsem yada daha çok vaktim olsa kafamçokkarıştı
bu arada ancak regl olabildim. yeni başlıyor Çok üzgünüm çoook
çok sağol canım. çok fazla üşütmüşüm ve vucudum kırık kırıkkk.
birde boyunumda olan düzleşmem azdı onunda etkisiyle daha kendimi halsiz hissediyorum......
yarın bir dr ye görüneyim diyorum ama hiç dr ye gitmeyi sevmiyorum -tatlicadiarzu-
kk ya zor girdim ve yazıyorum
akşama 1 küçük patatest haşlamı
1 .2 kaşık erişte çorbası
2 kaşık yeşil fasulye kavurması yedim.
gecmis olsun cnm.
menun de guzel. cnm eriste cekti kaydirigubbakcemile3
gel hemen sanada 1 tabak icokacimcoook:1hug:kram edeyim canımmm
Kabus gibi birgün yaşadım.Cumartesi elektrik faturam tam 750 lira geldi.akannehirSabah elektrik idaresine gittim,faturayı yanlış okumuşlar,neyse düzelttiler.Doğrusu 74 liraymış.2 sene öncede 1500 lira gelmişti,sayaç değişti,dilekçemi kaybetmişler,tekrar işlemler yapıldı,bakalım o fatura ne kadar gelecek...Bu ayedaşın bana garezi var galiba...Pazar falan derken akşamı ettim anlayacağınız.Daha yemek yok ortada....sempatiksalakcinni
Hepinizi öpüyorum...kaydirigubbakcemile5
tsk ederim cnm.
cnmcim leslie ile yuruyusu denedin mi? ben bir spor tembeliyimdir ama leslie beni harekete gecirdi :dance:
bu arada regl olduk yha artik bi kac gun sonra gitcek kilocuklar.ollley :lepi:
geçmiş olsun canımm benim büyük kızında kaymaa varr ameliyat olduu bide 18 yaşında yine olaccakGünaydınlar a.s.
bugün aerobic kursum yok,öğretmenlerin toplantsıı varmış..miskin miskin başladım bende güne...
spor yapmayınca heryerim ağrımaya başladı bi de kendimi halsiz hissediyorum :S
sabah kahvaltım 1 dilim ekmek,4 çatal sucuklu yumurta,4 zeytin,1 tatlı kaşığı krem peynir..kahvaltıdan önce 1 litre suyumu içtim...
bugün saat 15.30 da doktor randevumuz var,oğlumu göz doktoruna kontrole götürücez...hipermetroptan dolayı kayma ve tembellik sorunu yaşıyoruz...doktor bugün karar verecekti kayması için ameliyat olacakmı diye...hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?