Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saat kaç oldi ne gelen ne giden................
ben doktora gidiyorum öğleden sonra yokum.. aşılama yapıp yapmayacağına karar verecek şartlar uygunsa cumaya aşılama yapar bakalım ....
yarın görüşürüz kızlar
Sorma canım,zaten biranda o kadar parayı ödeyemezdim ki.Ama güvenim sarsıldı,demekki öylesine yazıyorlar faturaları...ya gitmeseydinn nolacaktııı ne salaklar yaa
Hadi Jujum iyi haberler getir bize...opuyorumnanaktansaat kaç oldi ne gelen ne giden................
ben doktora gidiyorum öğleden sonra yokum.. aşılama yapıp yapmayacağına karar verecek şartlar uygunsa cumaya aşılama yapar bakalım ....
yarın görüşürüz kızlar
günaydın kızlar.....
bu sabah geç kaldım.
daha yeni eve geldim. boynum için dr ye gittim
doktora giden ilaçsız gelmez misali 1 çanta ilaç kremle dönüş yaptım. ama hiç kullanasım yok. sevmiyorum ya ilaç kullanmayı. bu kez benim kiler bekçi dikilecekmiş
sabah klasik kahvaltı yaptım ama çok azyemiştim. gelincede çayla fasulye kavurması ve 2 kaşık yoğurt yedim. menülerime yoğurt ve süt eklemem gerekmiş....ohaoldumsmile
nickiniz nekadar güzellll
hoşbulduk canımherkese merhaba
sabah 7 kalkış kahvaltı
bir bardak portaklal suyu içtim
çocuklara ortalık topla okula git sonra yürüyüş bir saat
eve gel kahve iç kızlarla öğlen oldu
öğlen de cocuklara makarna yaptım bende pondan yedim bir küçük tabaak
bu kadar yediklerim
şimdi yemek yapmaya geccem kardeşim gelcek
ayrıca cok giremiyorum biliyorum sabah ta girmek istedim bakım varmış giremedim
zümrütüanka işinide bir sorcam diyoum kalıyor
zamnım yok zmanım bana yetmiyo valla
sonracııma
karabiberim hoşgeldin canım
jujummm kendini yiice sıkıntıya soktun bir tanemsin sakın sıkma canını bak göreceksin gülen yüzle hatırlayacaksın bu yazıdklaırnı sakın sıkmayın canınızı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sonra doracım üşütmüş mü geçmişler olsun canm kar atıştırıypomuş ankarada tabi dikkat et kendine
sonraaaa
samanyolum canm
hayatın insana ne zamn ne getirecegi belli deigl maaaleseffffffff
allahım ya sorumsuzluklarını dava etcen asıl
tesekkur ederim cnm seninki de ole :lepi: sempatiksalakcinni
jujucum hakkında hayırlısı olsun canım
inşallah herşey istediğin gibi olur canım. hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruzzzdelikafadulden
günaydın kızlar.....
bu sabah geç kaldım.
daha yeni eve geldim. boynum için dr ye gittim
doktora giden ilaçsız gelmez misali 1 çanta ilaç kremle dönüş yaptım. ama hiç kullanasım yok. sevmiyorum ya ilaç kullanmayı. bu kez benim kiler bekçi dikilecekmiş başıma.
bir sürüde yine eğzersiz hareketleri verdiler....
sanki ötekileri yapıyordumdalmaz:
zor zahmet başlıyacam artık. eşim çok kızıyor bu konuda.
sabah klasik kahvaltı yaptım ama çok azyemiştim. gelincede çayla fasulye kavurması ve 2 kaşık yoğurt yedim. menülerime yoğurt ve süt eklemem gerekmiş....ohaoldumsmile
jujummm kendini yiice sıkıntıya soktun bir tanemsin sakın sıkma canını bak göreceksin gülen yüzle hatırlayacaksın bu yazıdklaırnı sakın sıkmayın canınızı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
]
Hadi Jujum iyi haberler getir bize...opuyorumnanaktan
:
sağolun kızlar.................. gittim doktora ilaç fayda etmiş yani yumurta gelişimimi çok beğendi... aşılama die gittim ama kadın gene kandırdı beni bu ay da normal şartları deneyelim olmazsa önümüzdeki ay aşılama yaparız ben illa normal şartlarda olsun istiyorum felan dedi... neysem şimdide bir iğne verdi devlet ödemiyo aldım mecbur 83 tl ye bu sabah 9 da oldum 36 saat sanra ilişki dedi... alam ya elime takvimi yaptı verdi şu şu şu günlerde başlıcaksın felan 36 saatide hesapladı perşembe akşam 9 milat olucak felan... :kedi:neysem iğnemi oldum geldim bu iğnede yumurtayı çatlatıyormuymuş ne öle bişi işte....
doracımmmmmmm yok öle ilaç içmem felan içiceksin paşa paşa ....alsanaalsanasmile