- 12 Ocak 2009
- 292
- 1
- 116
- 41
selam kızlar
ikinciliğimiz kutlu olsun :hooray:
benim de takım birinciliğim tabii aklinialirimsmile
siz bir de beni regl olunca görün :kedi: dün akşam 1 kupa, bu sabah da 1 kupa civanperçemi içtim. gelsin artık dimi guclubacismile
dün akşam alışveriş merkezine gittik yine. oğlum tutturdu hamburgerle patates isterim diye sempatiksalakcinni hadi dedik alalım. giderken de pet shoptaki hayvanlara takıldı. eşime dedim sen git sipariş ver biz geliriz. bana alma sakın yemem dedim eyvahedigeldismile sonra eşimin yanına giderken de içimden bir ses inşallah bana da almıştır diyor. suçlu o olacak ya sempatiksalakcinni almamıştı :gitme: ve ben yine kazasız belasız bir akşam geçirmiş oldum kaydirigubbakcemile2
şu an kendimi iyi hissediyorum. zayıflıyor olmak çok güzel bir duygu. bazen de 2 hafta 3 hafta tamam ama 3-4 ay nasıl dayanıcam, ne kadar sabredebilicem diye düşünmeden edemiyorum :1ninca:
mesela yarın yeğenimin doğum günü var. ne kadar yemicem diye kendimi programlasam da onların tadına bakmadan içim rahat etmicek alsanaalsanasmile yarımşar yerim belki ohaoldumsmile
Asiciğim böyle düşünme ama yasakkelime nasıl dayanacam dersen verdikten sonrada alırsın kilocukları.Ben bu kadar kilo verdim.Diyet kelimesinden öd kopan aslında çokta kilosu olmayan ama menopozdan dolayı vermesi gereken annemde benim yaptıklarımı yaparak 2 kilo verdi.Aktivia bile yiyior artık.Beyaz pilav,beyaz ekmek hayatımızdan tamamen çıktı geç saatte sadece meyve yiyiyoruz.Ki eşşek kafalı ben geçen akşam 1 kupa sıcak çikolata içtim geçen akşamklava:klava:klava:
Canım bişey çekiyorsa ucundan ucundan ye kilo vertme sürecinde doğumgününe gittiğimde az zararlı şeylerden çok zararılardan az alarak ve her hafta 1 kez fast food yiyerek verdim 5 kilomu.Şimdi öyle mi ama poğaça bile yedim geçen önümüzdeki hafta hemencecik toplamam lazım