ah canımmmmm ... tabi sen kimi karşına aldğını bilmiyorsun ondan böle heveslisin.... alsanaalsanasmileklava::roflol::roflol::roflol:
bende fark ettim biliyormusunn. bir ara larayla böyle bir atışmamış olmuştu ama malesef o yendi. ama bukezlaelaelaelaelae kaptıramam kurusa kalmaaaaalülülülülülü
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilevalla aferin kadayıf haaaaa kaç kaloridir hiç düşündün mü?????? 500 cal den aşağı ise ben meltem değilim ..:roflol: ben olsam bulmadan uyumazdım. takıntılıyım ya işte:hulya:
benim kaçamakta çok fenaydı. keşke dünü hatırlatmasaydın
dün eşim bugün yola çıkacak iş gereği
ona birşeyler almak için çarşıya çıktık. oralarda yürü mürü derken acıktık.
ben sadece simit yedim öğleyi bu şekil
akşamada 1 koca dilim kadayıfı götürdüm.
başkada birşey yemedim.
şu 2 gün kaçamaklarım oldu o yüzdende fazla veremedim .
hata tamamen bendeee.
:kedi::kedi:
effferin sana bende 2 de yatttımmidem deli gibi kazındı ama hiç bişi yemedimmmmmmm
e bulabildinizmi hediyeyi kaydirigubbakcemile3
canısım teşekkürederim bir toparlayaylım bugün erkenden kaçmam laızmkaydirigubbakcemile2
oooooooooo kaptana bak beeeeeeeeee yürüüüüüüüü kim tutar seni... 1,2 az mı valla biz böle dora ile kaçamak maçamak 0,50 takılalım millet 1,2 versin
oooooooooo kaptana bak beeeeeeeeee yürüüüüüüüü kim tutar seni... 1,2 az mı valla biz böle dora ile kaçamak maçamak 0,50 takılalım millet 1,2 versin
huuuuu seste vermiyolar
evet kızlar leyloş asi ikra samanyolu bekliyorum hadi hızlı gelin teker teker gelmeyin topluca gelin ben hepinizle ayrı ayrı ilgilenirim :)))))))))))))))))
ayy yeterince deşifre oldum sen bari yapma jujummm:roflol::roflol:valla öle ebrum birde utanmadan beni geçemezsin diyor bana babababababababa... kadayıfı yiyen sanki benim....aklinialirimsmile
hahaha:roflol::roflol: bugün çok pozitifya hanımefendi dile kolay 1 .2 verdi pek bir havalı
hepimzi süründürcek görünüyormafoldumben
ayy yeterince deşifre oldum sen bari yapma jujummm:roflol::roflol:
ikracım tebrik edeirm canım afferin snaa sen zaten yeme düzenin falan harikasın tekrar tekrar tebrik ederim
bu haftaki takımımııın birincisini açıklıyorummmmmmmmmmmmmmm
ikraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tebrik ediyoruma.s. a.s.
ay bakın aklıma ne geldi kendi takımıızın içinde de birinci ikinci ve sonuncuyu belirleyelim deşifre edelim
olurmu
***2.TAKIM- 147.ETAP****
dora( 72.0/ 71.5 / 0.5 / 0.69%)
samanyolu( 64.4 / 64,8 / -0,4 / 0 ,62%)
moda makyaj ( 68.5 / 68.0 / 0.5 / 0.73 % )
EBRULUM ( 82.0 / 80.8 /1.2 / 1.46 % )
asi_bulut( 63.8
missnewmoon( 70.0 / 70.0 /0.0 / 0.00 % )
LeyL35 ( 74.8
*JUJU*( 72.6 / 72.1/ 0.5 /.0.69%)
ikraaa( 87.0 / 85.6 / 1.4 / 1.84 % )
zümrütüanka ( 79.0 / 78.5 / 0.5 / 0.63 % )
TonTonTonDardanelTon( 68.3 / 68.3 / 0.0 / 0.00 % )
2.TAKIM TOPLAM KİLO ( 734.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?