Ya kİm atıyor ne atıyor bende İsterİm.............
hemde çok şey anladım sen beni çok seviyonnnnohaoldumsmile ohaoldumsmile
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
klava: klava: klava: klava:
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
a.s a.s a.s a.s a.s a.s a
:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
bilmem anlatabildimmiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
aa sen 2 kilo içinmi çabalıyonnnn. birşey kalmamışki sendeeeGerçekten de Leylacım grupla yapmak çok güzel oluyor.Bende bir dönem gitmiştim.Ama kilo verince devam etmedim,evde de yapılamıyor..Sürekli de para vermek zor oluyor....Nasıl çare bulucam bende bilmiyorum...Evde hergün yürüyorum,bazen ek olarak bisiklete de biniyorum,ama sanki birşeyler eksik....Hala istediğim 2 kiloyu veremediğime göre....
Ayyy canımsın ya...Keşke yakın olsak da grup olarak içsek o kahvelerti ne güzel olurdu.opuyorumnanaktan
o bağukandan bıktımm bıktımm bıktımm.Ben aramı 3 adet yulaflı ve yeŞİl Çayla yaptım... Bİrazdan yemeĞe gİdeceĞİm oradan da kİtapsana... OĞlan baŞımın etİnİ yedİ bakugan oyuncaĞı dİe... Bİzİm zamanımızda oyuncak herŞeydİ elİne aldıĞın herŞey senİn İÇİn oyuncaktı ama Şİmdİkİlerİ doyuramıyoruz kİİ....
ama beni geçememişin.:1closedeyes::roflol:kuzum o kaçamak bu kaçamak eritiriz derken yerimizde sayıyoruz ne yazıkki bu arada ben snein önüne gectim sen benim bir arkamdasın listede ona göre
dora hanım dora hanım gördünmü 85. olunca başım göge ermedi lakin asiyi gectim zütrütü gectim kaydirigubbakcemile3
sabah kleks yedim arada yeşil çay ve kahve
öğlende çorba içicem daha yemedim
doracım beyaz çikolata hakkında aynı görüşteyim banada yağ gibi geliyo
ağzıma sürmem
ya ben bu kleks işini bir rayına oturtamadım((((((((((
bsit bişi ya ondan galiba biizm agır kahvaltılarla ugraşmamız gerekiyorlmaz: kaydirigubbakcemile3
dolapta duruyor zavallım
neyse ben akşam yemegi olarak üç beş gün devam etsem ona dimiguclubacismile
Ya ben dİrendİm oĞlana bakugan almıcam dİe... Gormİtİ denen acayİp hayvanlardan 24 tane aldırdı..... Bakfganıda bİr alırsam devamını İster dİe dİrendİm dİrendİm ama dayanamadım... Okulda oyuncak toplama kampanyası vardı kullanılmayan oyuncaklarınızı getİrİn oyuncaĞı olmayan Çocuklara yollayalım allah sİze İstedİĞİnİz oyuncaĞı verİr demİŞ bİr velİ... Bİzİmkİ evde ne var ne yok oynamadıĞı oyuncakları topladı gÖtÜrdÜ.. AkŞam gelmİŞ sİz almazsanız almayın allah bana İstedİĞİm bakuganı verecek demez mİ... İÇİm cız ettİ valla .. Gİttİm aldım ama ben aldım demİcem odasının balkonuna yada kapının ÖnÜne koyacam kİm koymuŞ bİlmİyorum dİcem...
Ya Doracım 2 kilo ama yapıştı mübarek vermek bir yana alıyorum üstüne..Boyum 1,65 62 olmak yetecek bana,sonra yüzüm çok çöküyor....aa sen 2 kilo içinmi çabalıyonnnn. birşey kalmamışki sendeee:
Bence velinin söylediği de yanlış olmuş arkadaşım,sende Allah yollamış gibi söylersen hep bir beklenti içinde olur ,istediği olmayınca da inancı sarsılır diye düşünüyorum...Tabii bu benim fikrim....Yada tecrübem diyelim...opuyorumnanaktankullanılmayan oyuncaklarınızı getİrİn oyuncaĞı olmayan Çocuklara yollayalım allah sİze İstedİĞİnİz oyuncaĞı verİr demİŞ bİr velİ... Bİzİmkİ evde ne var ne yok oynamadıĞı oyuncakları topladı gÖtÜrdÜ.. AkŞam gelmİŞ sİz almazsanız almayın allah bana İstedİĞİm bakuganı verecek demez mİ... İÇİm cız ettİ valla .. Gİttİm aldım ama ben aldım demİcem odasının balkonuna yada kapının ÖnÜne koyacam kİm koymuŞ bİlmİyorum dİcem...
samanyolum baştaki yeşil beyaz yelek var ya işte onu bende cok begendim ama artık hiç kimseye hiç bir şey yapmayacagım çok yaptım zmanında
neyse meltemimin bebegine yapacagım inşallah demi fıstıkım meltemimmmmmmmmm ona bir degil beş yaparım hemde :)))))))))))))))
hem o bana gelcek bir gün eşiyleeeeeeePPPPPPPPPPPPPPPPPPP
neyse gelecekte bir gün gelecek :))))))))))))))))))))))))))))))
ne alaka dicekler şimdi samanyolunu yakaldım da o alaka :)))))))))))))
gel diyince geldi canımın içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?