- 31 Ağustos 2007
- 1.049
- 3
- 40
merhaba kızlar yepyeni bir ay ve yep yeni bir haftaya başladık artık önümüze çıkan (bir çoğunu kendimiz oluşturduğumuz) engelleri yıkıp şu kilolardan kurtulalım.singingim gibi bende biliyorum bu olayın sebebini.ben tembel,hareketsiz üstelik canı sıkılınca kendini yemeğe veren iradesiz bir tipim ama kendimi toparladığımda pek ala bu işi başarabiliyorum.hadi hep beraber full enerjik olarak çözelim artık şu kilo meselesini.
kahvaltı: müsli+süt +nesfit
öğle yemeğinde dışarda olucam malesef yanıma müsli bar aldım onu atıştırcam
akşam yemeğindede karnabahar ve yoğurt 1 dl de ekmek yiycem ve bu gün süper geçicek Allah ın izniyle.yatmadan da 30-40 dk spor yapıcam
aşağıdaki msjlarada iki satır yazıp sizleri öperek uzaklaşıyorum buralardan Şeniz
karmencim madem en ağırt toplar biziz gel el ele verip koşalım onları geride bırakalım kötükedihüso gerçi daha öncede en ağır top bendim sonrada singingim di ama o hopladı zıplaı geçti beni ve çıtırlaştı ben malesef bu güne kadar verdiklerimide geri aldım ((
singingim en azından ilo almamış olmanda çok iyi baksana durumuma ben herşeye sıfırdan başlamak durumundayım.ama madem kaçamaklar seni mahvediyo onların sayısını %50 azaltırsan hiç değilse biraz ilerleme kaydedersin.
baharcım sen yemezsen bizde yemeyiz laflarının dışında bide kilo verdiktnesonra ay ço kilo vermişsin diye yüzmilyonlarca kez tekrarlanmasıda beni fena halde sinirlendiriyo.artık karşılık vermektne gına geliyo.sana kolaylıklar diliyorum bir an önce düzenine dönersin umarım
kahvaltı: müsli+süt +nesfit
öğle yemeğinde dışarda olucam malesef yanıma müsli bar aldım onu atıştırcam
akşam yemeğindede karnabahar ve yoğurt 1 dl de ekmek yiycem ve bu gün süper geçicek Allah ın izniyle.yatmadan da 30-40 dk spor yapıcam
aşağıdaki msjlarada iki satır yazıp sizleri öperek uzaklaşıyorum buralardan Şeniz
selam kızlar herkes iyi gibi bu hafta dinamik ve enerjik geçen hafta sonu gibi değiliz en azından. benim bu hafta sonu pek iştahım kesildi bir kaç olay yaşadım canımı sakan. üzüldüm yaa gene sonlarda yer almışız.
silviyacım ben seni pek aratmıyorum galiba. sen yokken bu takımın kabusu benim galiba 83 kiloyla. hayırlısı bakalım inş kilo vereceğiz.
iştahım kesik olduğu için pek bişiler yiyemedim arkadaşlar. hafta içi inş. böyle devam ederim. acısı falanda çıkmaz sanırım böle durumlarda genelde kötü yiyorum yaa. herkese iyi hafta sonları canlar.
karmencim madem en ağırt toplar biziz gel el ele verip koşalım onları geride bırakalım kötükedihüso gerçi daha öncede en ağır top bendim sonrada singingim di ama o hopladı zıplaı geçti beni ve çıtırlaştı ben malesef bu güne kadar verdiklerimide geri aldım ((
kızlar ,
ne söyliyeceğimi bilemiyorum.
kendi adıma sılviş giderkende ben burda böyleydim. gelirkende böyleyim.,
sanki üzerime giydim çıkaramıyorum.
şu kilolardan kurtulma vakti.beynimizemi kazıyalım.
şimdi yemekten kalktık ve ben ayran önerisi ile midemi fazlasıyla doldurdum.
iyide niye bu kiloda duruyoruz.
benimki kaçamaklardan kaynaklanıyor.
hareketsizlık değil ama spor yapmamaktan kaynaklanıyor.
sebeplerini bilyorsam çözümlerinide biliyorum.
ve yalnız değilim sizler varsınız.
singingim en azından ilo almamış olmanda çok iyi baksana durumuma ben herşeye sıfırdan başlamak durumundayım.ama madem kaçamaklar seni mahvediyo onların sayısını %50 azaltırsan hiç değilse biraz ilerleme kaydedersin.
mrb kızlar 2 gündür paylaşımda bulunamıyorum kusura bakmayın. şehir dışından misafir geldi onlarla ilgileniyorum. kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum ama misafirin yanında olmuyor sen yemezsen bizde yemeyiz gibi sözler duymaktan gerçekten sıkıldım ama yapacak birşey yok. dün diyeti bozmadım sayılır. bugün ise güzel bir kahvaltı ile güne başladım enerji toplamamam lazım. inş. bugün de kazasız belasız atlatılır.
spor yapamadım ama gece yarısına kadarda oturmadım sürekli koşuşturmaca içindeydik.
inş. bu hafta kilo verebilirz ve bu kötü sonuçtan kurtuluruz. kendinize iyi davranın kızlar görüşmek üzere..Şeniz
baharcım sen yemezsen bizde yemeyiz laflarının dışında bide kilo verdiktnesonra ay ço kilo vermişsin diye yüzmilyonlarca kez tekrarlanmasıda beni fena halde sinirlendiriyo.artık karşılık vermektne gına geliyo.sana kolaylıklar diliyorum bir an önce düzenine dönersin umarım