ayrıca bu saat oldu hala bişey yemedim
birazdan lahana suyu yaptım onu içicem
ondan sonrada kfaleks yerim
abooooooooooooooooooooooooooooooo
püskütüm lokumum hiç eyi etmedin
yukunamadım görünce kahrımdan
şimşekler caktı beynimde((((((((((((((((((((((
O çakan şimşekler seni başarıya taşıyacak.. gör bak ebrulumcum.. opuyorumnanaktan
valla bu benim için utanç listesi oldu((((((((((((((((((( tavan yaptı utancım
Selam kizlaaar :teytey: nasilsiniz nasi gidio bakim?
bu gun gec kalktim, yani 12-30da :dance: ( bu arada orda saat 12ken burda 2 oluyor. yani 2 saat fark var)
2 brdk ilik suyumu ictim , 2 tam cevizimi yedim, 1 domates, 1 kk kadar beyaz peynir, 4 zeytin, yarim dilim kepek ekmek yedim :lepi:
haftasonu oldugu icin spor da yapa bilcem bu gunlerde. her kese bol kalori harcamalar dilegiyle
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
vallhi çok kötü oldummmmmm alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
inşallah diyorum püskütüm :Saruboceq:
tamma tamam kendimi hemen topluyorum
hani şu takımlardan herbiri gelip yazıyor ya bana hiç gerek yok her giren görcek rezilliği şimdi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ölüm orucuna başlıyorummmmmmmm şu saat itibari ilekaydirigubbakcemile3 bilmiyorumkismile :Saruboceq:
:lepi: bende birinciliğe oynamazsammmmmmm:lepi:kaydirigubbakcemile3
bence bu seni daha da hirslandirmali. hem 2008den bu yana hesaplanmis seninki. Ben de 2 bucuk sene falan once 55-56 kiloydum, ama simdi 69.
Uzulme cnm, bence bu sana daha da moralolmali. yani zayif oldugun zmnlari hatirlatiyor. demek ki incecik ola biliyorsun. Bazi kisiler vardir hic ince olduklarini gormemislerdir. Hep sisman olmuslardir, onlar pes etmeden devam ediyorlar. Senin icin simdi kilo vermek daha kolay olmali. Hadi cnmmm moral bozmak yooook. :dance:
İşte budur! :teytey: :lepi:
Ama ölüm orucuyla değil tabii.. yerimseniben
sen nerdesin ki söyledinmi ben mi kaçırdım demekki daha doğudasın ha pardon ya azeriiym demiştin demi ama çok düzgün yazıyorsun be ya
valla hırslandırdı
ton ton cum
ay vallahi dumur oldum
cık cık cıkkkkkkkk :sinifsinif:
ay ben şimdi kalkıyorum son gaz temz<ilik yapıyorum yemek yapıyorum kalori harcıyorum önce üzerimi başımı degiştirmekle işe başlıyorum azcık sürüneyim sürüştüreyim hastalık modundan cıkayım dimi ama makyajlı makyajlı da amma temzilik yapılır haaaaaaa :))))))))))
ama önce kendimi iyi hissetmem laızm dimi ama
evet kızlar çok ciddyim hatırlatın bir an vazgecersem rezilliğimi bana
hemen kendimi toparlıyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?