ikracığım menülerin gayet güzel yapıyorsun canım. tebrik ediyorum seniisaol canım rabbim hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın
canım ben doğum kilolarımı veremedim yani vermek için bi çabam olmadı
süt olsun diye onu ye bunu ye sonra yemeğe alış
devamlı yemek istiyodum
ama çok acayip bi yapım var boyumunda uzun olmasında kaynaklanıyo sanırım
bu halimle bile doğum öncesi bekarken biçok kıyafetime olabiliyorum benim tek sorunum
göbeğim ve yan taraflarım yani onları verdimmi tekrar eski halime dönebilirim
şu halimi görenler bile bana asla 87 kilosun demezler
hatta aramızda kalsın ben bile bu kiloyu kimseye soyliyemiyorum herkese 80 diyorum
ama yok canım abartma esra ne 80 ni falan derler
offf yine uzun oldu sanırım kusura baymayın :kedi:
asiciğim senin adına o kadar çok sevindimki işlerindeki aksiliklerinin düzelmesine. okurken ben bile bir anda stres oldum ki iyiki yaşamamışım olayı iyiki çalışmıyorum diyesim geldi bir anda:hulya::hulya:günaydın kızlar
ebrucum kusura bakma canım bugün geç kaldım. gece çok karışık rüyalar gördüm. allah hayırlara çıkarsın. bir de dün halletmem gereken çok önemli bir işi unutmuşum :gitme: sabah sabah öyle bir strese girdim ki yetiştirebilmek için kaydirigubbakcemile o kadar çok dua ettim ki aksilik olmasın, geç olmuş olmasın diye :sinifsinif: rabbim dualarımı kabul etti. sorunsuz atlatıldı. ama ne çektiğimi bir ben bilirim bir de sıkışan kalbim. bu stresle kalp krizi geçiririm dedim artık :gitme: 1,5 saat titremem geçmedi sinirden. kendime kızdım. üstelik aynı konuyu ikinciye unutuyorum 1 ayda alsanaalsanasmile off hatırlamak istemiorum kaydirigubbakcemile
neyse kilom 63,8
daha iyi olmasını bekliyordum aslında. ama akşam yemeğini saat 8 de yiyebildik ne yazıkki. bir de kabızlık. reglimde yaklaştı kafamçokkarıştı
Asicim merhaba,zor bir sabah geçirmişsin canım neyse sorunsuz atlatılmış sevindim ...kaydirigubbakcemile5Listemiz tamam Dora uğramadı galiba...Ebrum da kötü bugün,liderliği bırakıcam falan demiş,umarım bir sorun yoktur....opuyorumnanaktan
...
asiciğim senin adına o kadar çok sevindimki işlerindeki aksiliklerinin düzelmesine. okurken ben bile bir anda stres oldum ki iyiki yaşamamışım olayı iyiki çalışmıyorum diyesim geldi bir anda:hulya::hulya:
sağol canım. ama hala içim rahat değil eyvahedigeldismile
dora dünden bildirmiş kilosunu samanyolucum
ebru da haklı. liderlik zor iş :1ninca: kendini buraya sorumlu hissediyor ve kendi işlerini aksatıyor. o nedenle de ben de mümkün olduğunca cuma günleri buralarda olmaya çalışıyorum. sizlerde öyle tabii :1hug:
eğer isterse ebru müsait olanlar yani pc başına kesinlikle oturamayacak olan arkadaşlar hariç (mesela moda. okula gidiyor. aklıma o geldi) bizler ikişer kişilk nöbetçilikle dönüşümlü yapabiliriz. 2 kişi olmalı çünkü girerim derim patron olur veya daha başka aksilik giremem. yanımda biri bulunmalı. herkesin bu şekilde mazereti olabilir.
jujucuğum bende senin olaylarını yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum canım. ama inan çocuk olayını kafanda bitirince rabbim veriyor.lmaz:
söyledimya eşime kalsa bırak artık bıktım derdi.:sinifsinif:
çok hamile insanlar görüp ağladığımı bilirim ailede hamile kalanların en son benim duymam benden gizlenilmesi hep içimi acıtmıştır.
ben umuduma erdim inşallah senide erdirir rabbim.:Saruboceq::Saruboceq:
oğlumun adınıda umut eren verdimmmm:asigim:
Canım Allah Umutu sana bağışlasın,rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin.İKRAma da bir bebek nasip etsin hayırlısıyla....Bu arada cumanız hayırlı olsun canlarımö....opuyorumnanaktan
ebrucuğum bende seni bu şekil görmeyi sevmiyorum bak baştan söleyimmm.:gitme:
sen çok neşeli pozitif bir kızsın. bu stres ve üzgünlük sana yakışmıyor.
liderlikte sana yakışıyor bak bunuda belirteyim.
ben daha önce denedim ama bazı yanlışlıklar yapınca tırstım açıkcası.
ya kopyalamada eksik kopyalıyorum. yada hesap kitap işlerinde yanlışlık yapıyorum.
hatta birde püskküte özür mesajı yazmıştım.
ben lise de matematikten kalmıştım:kedi::kedi:
anlamadığım içinde hiç aramız iyi olmadı bu matematikle:roflol:
sağol canım. ama hala içim rahat değil eyvahedigeldismile
dora dünden bildirmiş kilosunu samanyolucum
ebru da haklı. liderlik zor iş :1ninca: kendini buraya sorumlu hissediyor ve kendi işlerini aksatıyor. o nedenle de ben de mümkün olduğunca cuma günleri buralarda olmaya çalışıyorum. sizlerde öyle tabii :1hug:
eğer isterse ebru müsait olanlar yani pc başına kesinlikle oturamayacak olan arkadaşlar hariç (mesela moda. okula gidiyor. aklıma o geldi) bizler ikişer kişilk nöbetçilikle dönüşümlü yapabiliriz. 2 kişi olmalı çünkü girerim derim patron olur veya daha başka aksilik giremem. yanımda biri bulunmalı. herkesin bu şekilde mazereti olabilir.
aynen kaydirigubbakcemile5
doracığıma katılıyorum. ebuş sen değil misin ben hiper aktifim diyen sengözlerimebaksanab senin bu günlerin geçici. sen neşeli ve liderliği en iyi yapan kişisin. sadece senin işini biraz rahatlatmak için bir öneri sundum. yoksa ben her hafta burada olurum aksilik olmadıkça :lepi:
AMİNN AMİNN AMİNNNNNdoracım hikayeni daha önceden biraz biliyordum. herşeyin bir zamanı var işte. umutun ömrü de o zamanaymış. rabbim bu cuma gününün hürmetine jujucuğuma da tüm isteyenlere de hayırlı evlatlar versin inşallah. allahım hepimizin gönlündeki versin inşallah :Saruboceq:
İNŞALLAH CANIM RABBİM gönlündeki muradı versin............doracım çok sağol canım... toparladım bugün şükürler olsun ki.... hep ikiz istiyorum ya hayırlısı... daha yaşım uygun şimdi olmadı sorda olur... hem o arada eski kiloma dönerim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?