İyi akşamlar arkadaşlar,biraz önce geldim...Halamı yatırdılar,umarım biraz dinlenir de kendine gelir...Bu hafta kilo vermiş görünmüyorum,çünkü bugün reglim başladı,balon gibi şişim anlayacağınız....Bu hafta size bir faydam olmayacak:1no2:,ama di
yetime devam ediyorum...kaçamak falan yok yaniii,Mutfağa girmek zorundayım,çocuklar acıkmış,yarın görüşürüz,hoşçakalın....
hoş geldin tontonum.:1hug: biraz kendini tanıtırmısın canım.a.s.
istersen önce be tanıtayım
ankaralıyım 117 yıllık evliyim.
2 çocuğum var.
boyum 165. kilom 72. buraya başlayalı eskiyi saymazsak 2 aya yaklaştı yada geçtisempatiksalakcinni
75 başladım.
daha öncesinde 81 den 63 e kadar inmiştim.:hulya: dikkat etmeyince kürkçü dükkanına:1no2: geri döndüm maleseffffffffff:1no2:
***2.TAKIM- 146.ETAP****
dora( 72.0
samanyolu( 63.8
moda makyaj ( / 69.0
EBRULUM ( 82.0
asi_bulut( 64.0
missnewmoon ( 70.0 /
LeyL35 ( 75.3 /
*JUJU*( 74.0 /
ikraaa(
2.TAKIM TOPLAM KİLO ( 570.1
eklenmesi gereken kızlarımızı eklemedim. çok ecele kopyaladım.
Modacım geri döndü...Harikasın....Aslında akşam yememek ve spor çok faydalı oluyor gerçekten...kaydirigubbakcemile5Haydi kızlar artık ciddiye alalımyaza az kaldı....opuyorumnanaktan
allahım dualarını kabul etmiş demekki.,...benimde kızımdan sonra düşüğüm oldu. arkasındanda dış gebeliğim ve daha sonra 5 yıl olmadı canım. gitmediğim dr kalmadı desem yeridir. en son çare tüp bebeği önerdiler ama onuda ben kabül etmedim rabbim verecekse bana her şekilde verir dedim. ( benim tüplerim tıkanmıştı)
en son çare olarakta bir ebeye gittim. dr ile ilişkilerimi tamamen kapattım. ve rabbimde verecekmişti 1 ay sonra hamile kaldım. oğlum şu an 5.5 yaşında.
şimdilerde o ağladığım günler için çok üzülüyorum. hatta derdimki korunan arkadaşlara ayy benim olsa 4 tane yaparım:roflol:
ama şimdi 3. ye hiçç cesaretim yok:1rolleyes:
tonton hoş geldin... ya merak ettim baküde okuyormusun???hb cnm :)Allah bagislasin cocuklarini. 2 cocuk annesi icin iyi bi kilo. Ama gene de incecik olmak en guzel a.s bi asrdan fazladir evliymissin helal sırnaşık şey
tanitiim hemen. Azerbeycan-Bakuden katiliyorum.
Yasim 18, boy 164, kilo 69. insallah 55 olcak ama :lepi:
Ne guzel . kilo vermissin baya eskiden. demek ki istegince vere biliyorsun. Bu seferde aynini dilerim cnm ama bu defa geri almamak sartiylalmaz:
yha bisi itiraf etcem. bu yarisma nasi oluyor tam olarak bilmiorum. ole yarisma gordum mu hemen atladim ama sartlar ne bilmiyorumkismile
samanyolucum döndüm gercekten,bugün tartıldım 68,5 kilo çıktım.umarım yarın daha da eksik çıkar.zaten bugün bütün koşuşturmacadan dogru düzgün de yiyemedim.
sabah 3 üçgen kadar tost.1 tostun büyüklüğü 1 avuç ayası kadar.
5 tane zeytin.
2 cherry domates
bütün gün bol su içtim,
saat 16.00 gibi 1 tane sür dilimi yedim
akşamda çok az tortilla yedim.
ve ada çayı içtim.dediğim gibi yemek yemege fırsat olmadı.
bide regl olucam şiştim.midemde de yanma var.
burda hava -2 derece,fitnesse soguktan gidemiyorum.fitnesse gidemezsem evde en az 2 mil yapıcam.
bu arada benim üniversite açıldığından dolayı gündüzleri pek giremiyorum,ama elimden geldiğince giricem.
bide ben yediklerimin fotografını çekip yüklemek istiyorum.çünkü porsiyonların büyüklüğünü anlatmak zor oluyo,nasıl yapıcam arkadaşlar?
kendime yediklerim albümü mü oluştursam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?