jujucum haklısın bende sana ayrı yemek yapmama konusunda katılıyorum akşam yaptığım yemeklerden çok yağ kullanmadığım için yiyorum ekmek hiç yok tabi ama işyerinde burda yiyebileceğim tek şey ya tavuk yada salata bende bigün ondan bigün ondan öğlenide bu şekilde geçiştiriyorum bide benim sorunum masabaşı iş olduğu için haraketsiz olmam gün çinde yarım saat yürümeye çıkıyorum ama oda ne kadar etkli olur akşamda mekik çekmeye çalışıyorum tabi kendimi yorgun hissetmezsem bide 22 aylık bi kızım var oda hareketli ve sürekli ilgi istiyo akşama kadar çalıştığım için bütün akşamımı ona ayırıyorum boyle geçiyo günler
samanyolu canım kesinlikle katılıyorum benide mahveden aburcubur yemeden duramıyodum resmen sürekli yeme ihtiyacım vardı şimdi 10 gündür onu azalttım enazından bide adet dönemindeyim şuanda ama yinede aramıyorum eskisi kadarbakalım cuma günü tatılıcam kilo verebilmişmiyim
samanyolu canım kesinlikle katılıyorum benide mahveden aburcubur yemeden duramıyodum resmen sürekli yeme ihtiyacım vardı şimdi 10 gündür onu azalttım enazından bide adet dönemindeyim şuanda ama yinede aramıyorum eskisi kadarbakalım cuma günü tatılıcam kilo verebilmişmiyim