- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
dengeliyorum asim zaten montinin 2. aşaması bu yönde . ama kaçırdıgımda olmuyor deyil hani o zamada ertesi gün dengeliyorum ....aebenim koruma programı nasıl oluyorkine :uhm:
ben hep vermeye çalıştım hayatım boyunca :sinifsinif:
ya aldım ya verdim bilmiyorumkismile
:kedi::kedi::kedi:bak şimdi utandım ...eminim zordurrrrrrrrr :roflol:
kimi kime anlatıyon ki biz hepimzii verip te koruyamayanlardanız farkınbdamısın elvan hanımmmmmmmmm zor inanın diyo ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
az olmadıgını zaten biliyroum canm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arada lafı soktugun içinde ayrıca teşekkür ederim ama senin kaadr olamm ki hiç :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
he yaşlanıyonnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok be ne yaşlanması sen yoktun ki bu olaylar yaşandıgında aynı takımda oldukmu biz hiç
yoksa ben mi yaşlanıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yanlız ben seni bi ara 6. takıma aldımya len popon yemedi kilo vermeyi ara verdin baya bi sonra yazdın başvuru popigine jujum aldı seni.. bak hatırladım ..sempatiksalakcinni
mesaj bırakın kıslar işinize karışmak gibi olmasında .. kendi sayfalarına not bırakın . egerevet asicim aynen canm
gerçekten devam etmek istemeyen arkadaşlar varsa acık yüreklilikle söylesin kimseyi zorla tutmayacagım artık
ne zman bitcek problemleri onuda bilmiyoruz ki
harika nerde ne olacak kimsenin bir bilgisi yok takımdan cıkarsak yarın gelse olmaz işte ne yapcaz yol gösterin herkes önerisini sunsun
lara içinde aynı şey gecerli
ne zman bitecek problemi pc yapılacakmı
msn ye de gelmiyor
lmaz:
katılımda bulunamıycaklarsa açıklama yaparlar zaten ve izin isterler ama içlerinden mecburiyetten giremeyenler varsa tabi bunuda göz önüne almak lazım ...:1hug: