- 25 Temmuz 2007
- 332
- 0
- 296
- 51
canım valla süpersin:lepi:ya ben o çaydan 2 gündür içemedim,çok çok iyi geliyor banada:jeyyar:
hı bu arada çoğu kişi boyoz nedir bilmez,sen ne biliyon kızsengözlerimebaksanab
kardeşime sabah kahvaltısı için boyozla kıymalı börek almıştım...dayandııımmm boyoza dokunmadımm,2 lokma börekten yedim...
bizde seni seviyoruz canım,sürekli takıl bize
zümrütcüm hg misacim smaanyolum hamusun leylam hepinizii öpüyorum okudum yazdıklarınızı ama yorumsuuzum vakit nakittir daha cocuklar banyoya gircek ba bay herkese iyi akşamlar
aaaa aşkolsun canm her zaman gel olurmu tatlımcanım benim evet beni kabul ettiğiniz sürece ben burdayım:lepi:
ebru biterrrrrrrr iş bitmezzzzzzzebrucum iyi akşamlar bitirebildin mi işleriniopuyorumnanaktan
:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:ebrucum alıntı yaparak yazmayı beceremiyorum valla.beni çok onurlandırmışsın hiç haketmediğim şekilde.sağol benim biricik ve çooook bilgili ve çooook azimli,örnek kaptanıma.s....ayrıca senin tecrübelerin bile yeter.bizimki ufak tefek ansiklopedik bilgiler iştee..aramızda kalsın ünide ne beslenme dersini ne de hocasını hiç ama hiç sevmezdim.ayrıca bitirme tezimde özel durumlarda beslenme konusuydu....nerden bilirdim gün gelecek bu bilgiler işime yarayacakmışşş.senağlamatecrübeyle sabitliyoruz bilgilerisenağlama
günaydınn
ben yokken sayfalar epey ilerlemiş. okudum ama şu an cevap verebilecek kadar aklımda kalmadı. biraz hızlı okudum da kafamçokkarıştı
hamusun beslenme konusunda tez hazırladığı var mesela. çook güzel. bizle de paylaşırsın bir kaç kelam opuyorumnanaktan
ebrumun yine misafirleri varmış. sıradan birşey artık kaydirigubbakcemile3
leylacığın kardeşi gelmiş. gözü aydın olsun Şeniz
missim kızlara kızmış haklı olarak. bende olsam çok kızardım alsanaalsanasmile emre ile aram kötü demiş ama pazar günü o uyandırmış aklinialirimsmile
haftasonu benim için pek iç açıcı değildi yine kaydirigubbakcemile bu gidişle siz şutlamadan takımdan istifamı vericem. çok iradesizim çoookkk akannehir kaydirigubbakcemile
ooooooo yine kaldımmı dımdızlak :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
neyse canınız sagolsun ne diyem
bilmiyorumkismile
bende giderrrr işleri bitireyim oğlişin arkadaşları gelcekmiş gazete hazırlanacakmış onlarla ilgilenirim pek gelemm herhalde
ha birde gece lambası var gece lambası yapcakmışız
ben bu performans porje ödevlerini hiççççççççççç sevmiyom
sayın hamus hanım haksızmıyım :roflol::roflol::roflol::roflol:
opuyorumnanaktan
dora nerdeki yineeeeeeee:sinifsinif:
ben de bugün uyanınca yarım lt suyumu içtim,yarım saat sonra yarım dilim ekmek,2 çatalcık yumurta,4 zeytin yiyip doooğru aerobiğeee...1,5 saat sürdü...az öncede kepekli ekmekle peynirli tost hazırladım onu yedim...1,5 lt su bitti...
leylacım hg ben daha gitmedim mesajını bekliyodum :roflol::roflol::roflol:
de neresi daha iyi allah aşkına cocuklarmı yapıyor sanki anne babalar yapıyor hepsini benim oğlum naısl gece lambası yapackki:1closedeyes:
evet yediğimiz şeyin tadı yutana kadar bu konuda cokkkk hakslıın
bende şimdi yemek yedim tavuk lu pilav ve salata az yedima am
başım deli gibi agrıyor sabah duş almıştım dışarıda cıktım birde hava rüzgarlı soğuk soğuk başımı agrıttı iyice :sinifsinif:
evet yaaaa doğru,çocuk nasıl yapacakki onukafamçokkarıştı
soğuğu yemişsin belli...bi de uykusuzsun,gece geç uyumuşsun...o da etkiledi kesin:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?