Şşşt asicim yok öyle gitmek.Toplayacan kendini hatta işyerinde zıplayacan sonra da yakalanacan benim gibi,laelaelaelaelae.Çalışırken zor oluyor diyet gerçekten ama ben kocaman bi çanta aldım metroda tramvayda zorlanıyorum accık ama kepek ekmekli sandviçimi,elmamı,bitki çaylarımı yanımda gezdiriyorum.İşyerinde de saçmasapan yemek çıkarsa salata yiyorum hatta o kadar yemek sıkıntısı oluyo ki bazen pilavla salata yediğim oluyo ya da çorbayla,ama salatanın glisemik endeksi düşük olduğu için pilavla dengeliyor.Ç,nliler bu sebepten pilav yese de zayıfsositososito.Ebruşumun formülü çayımda misler gibi koktu.Emreyle aram kötüydü evet 4 gün konuşmadık,o uyandırma da gezmeye gidelim diye kandırmak içindi.Kandım mııı:uhm:
Evet kandım,gamyoncuiremsu bayağıdır görüşemiyoruz da.Bi de bosbol giyinmemiştim dün Bakıpta demesin mi.Bel oyuğun çıkmış ortaya diye,şişkoluktan belim,kalçam,simitlerim birbirine girmiş olduğu için.
Pek bi mutlu oldum.Bi de gömlek almış bana sevgililer günü hedayesi XL bedenkafamçokkarıştı
Dedeim beni XL ye mi layık gördün.
klava:Espri tabi benim göğüslerim büyüktür accık gömlekler kapanmaz ondan gömlek giymem ama bu rahat rahat oldu.Bi kuru dal almadı banaa demeyecem artık
Hadi ben kaçtım daha ev toplayıp yürüyecem komşunun evine portmanto kurdular onu bekledim o sebepten herşey gecikti öpüldünüzzzopuyorumnanaktan