- 15 Eylül 2007
- 2.104
- 868
- 198
ben onu unutmuştum evet onunda etksii var :gitme:
yatayım desem nerdeeeeeeeee yatcam çocuklar gelcek bir sürü iş var yemek yapmam laızm
vay vay vayyyyyyyyyy vay benim halimeeee dinlemedim anneciğimi ........................ candan da dinleyin dedim dinledinizmi :roflol::roflol::roflol:
ay aklıma ne geldi ya
duurn anlatayım
hafta içi bir gün bir arkadaşım aradı nikahı varmış pazar günü saat 4 te ebrucum mutlaka bekliyorum dedi
o kadar cok sevdiğim bir arkadaşım ki tamam hayatım eger cok önemli bişi olmazsa mutlaka geliriz sen merak etme dedim
gerçekten mutlulugu hakeden bir arkadaşım
ama ben naptım biliyomsuunuzzzz:umursamaz:sempatiksalakcinni unuttummmmmmalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
inanamadım kendime ama unuttum
dün akşam 5 30 tu aklıma geldiğinde o kadar üzüldüm ki anlatamam size alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile böyle bişi olabilirmi y nasıl unuturm diye kendimi yedim bitirdim eşime dedim sen neden hatırlatmıyosun alsanaalsanasmile onun zaten hafıza balık :roflol:
senin unuttugunu ben nasıl hatırlayayım dedi bana alsanaalsanasmile
bir gün önce aklımdaydı ne oldu nasıl unuttum hayretler içerisindeyim :1ninca: çok ta üzüldüm işte böyle denge sıfır bugünlerde:bbo:
eşimdi aklının bir kısmı eşinde çocuklarında,diğer büyük bi kısmıda diyettekaydirigubbakcemile3normaldir yaniii....sende bi ev hediyesi falan alır gidersin kutlarsın...aslında bizdede fazlasıyla unutkanlık durumu var...çıkış kapımızın arkasında notluğumuz var,önemli şeyleri oraya not ediyoruz...