• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

:KK57::KK57::KK57: Aynı vermişiz yaaa :KK5::KK5: tebrikler kuzuuu :KK36::KK36::KK9:

Sorma ya ben de diyordum losefarı geçer miyim o beni geçer mi yoksa, senle aynı çıkmak daha büyük süpriz oldu. kendi iddiamı ucundan geçmek ayrı oldu :KK70:

spor listesini getiriyorum arkadaşlar. Bugün yarın falan cok buralarda olamam muhtemelen haberiniz olsun.

Son düzenleme:
***2.TAKIM 400. ETAP***

akrep33 ( 58,4 / 56,6 /1,8 /3,08%) :KK71:

siyahbeyaz006( 69.2 / 69.1/0.1 /0.14 %)
losefar( 68,8 /67,4 /1,4 / 2,04 %)
Paleland(
88.2 / 86,4 / 1,8/ 2.04%)
hepbera (67,1/66,2/0,9 /1,34% )13.takımdan geçiş yaptı.
cemre cemre (68/67 /1,0/ 1,47% )yeni üye,başlangıçtarihi:30.01.2015 ,başlangıç kilosu:69, hedefi: 50

2.Takım Ortalaması:

dünkü menüm.........
sahur:
üçte bir yufka
kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı bal
çay
2 portakal
iftar:
yarım çay bardağı süt
1 çay kaşığı tarçın
4 kayısı
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
15 dakika sonra:
yarım tabak mercimek yemeği
yarım tabak közlenmiş yoğurtlu kırmızı biber

1.5 litre su
1 fincan 5 li çay

ayy tekrar geriye dönüp okudum da yazdıklarınızı .girer girmez listeye kendimi eklemiştim çünkü.ayyy hepiniz adına cok sevindim yaaa.ama ben de istiyorum.Allahım yememe isteğini içime ver,spor yapma gayreti ver ben de hafta ya 67.9 olayım lütfennn

Selamlar , hepinizi tebrik ediyorum. L losefar naber :KK70: :KK70: :KK70: süpersin ya :KK19:

Sağol canım sen de süpersin..Devam hedefimiz 1 haziran (benim kuzenin 14 haziranda düğünü var fit olmalıyım:):):))

annemi almaya gittim havalanından ben de şimdi yemek yiyeceğiz :kk77:
Kuzucuk gerçekten dikkat et ben yaşadım biliyorsun!!!!!!!!

Sağol canım.. Geçen hafta korktum kendimden böyle sanki iştahım beni yemek yemeye yönlendiriyordu özellikle akşam tehikeli saatlerde ama bu hafta hem spor hem yoğurt kürü ve yarış sayesinde iyiydim çok şükür..

Kaptanım ben de dün akşamki yemekten korkmuştum, gerçekten yemeğe gitmeden önce yoğurt kürünü yaptım ama yemekte canavarlaştım o sıcak ekmeğin kokusu falan filan herşey beyinde bitiyor.Kür mür biryere kadar Allah sağlıklı birşekilde kilo vermemizi nasip etsin......

Sorma ya ben de diyordum losefarı geçer miyim o beni geçer mi yoksa, senle aynı çıkmak daha büyük süpriz oldu. kendi iddiamı ucundan geçmek ayrı oldu :KK70:
Ben size demiştim üçümüz dereceye gireceğiz diye

spor listesini getiriyorum arkadaşlar. Bugün yarın falan cok buralarda olamam muhtemelen haberiniz olsun.
iyi eğlenceler sana, en büyük sevgili gelmiş hoşgelmiş...

en az ben vermişim yaaaa
canım sen de yoğurt kürü yapıyordun sanki , yanlış mıyım??

ayy tekrar geriye dönüp okudum da yazdıklarınızı .girer girmez listeye kendimi eklemiştim çünkü.ayyy hepiniz adına cok sevindim yaaa.ama ben de istiyorum.Allahım yememe isteğini içime ver,spor yapma gayreti ver ben de hafta ya 67.9 olayım lütfennn

ben de haftalardır 68 küsürlerdeydim 68 in altına inemeyeceğim diye korkuyordum.Yaparsın sen de yaparsınnnnn

cuma-duasi.jpg

AMİİİN....

cuma-duas%C4%B1-cuma-mesajlar%C4%B1-cuma-resimleri-tebrik-kartlar%C4%B1-1.jpg

en az ben vermişim yaaaa
Evet canım nedenki çok buralara gelip motivasyon alamadın ondanmıdır acep :KK66:
Şaka bi yana pozitif ol kuzu, her işin olumlu yanlarından gör, olumlu düşün... Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünene hayatından zevk almayı bilir..
Stres, sinir ve olumsuz düşünce kilo aldırıyor ve kilo vermeyi önlüyor unutmayın kızlar..

Dualarınız bile olumlu cümlelerden oluşsun dikkat edin..

***2.TAKIM 400. ETAP***

akrep33 ( 58,4 / 56,6 /1,8 /3,08%) :KK71:

siyahbeyaz006( 69.2 / 69.1/0.1 /0.14 % / 0,07%) yüzdesi ikiye bölündü
losefar( 68,8 /67,4 /1,4 / 2,03 %)
Paleland(
88.2 / 86,4 / 1,8/ 2.04%)
hepbera (67,1/66,2/0,9 /1,34% )13.takımdan geçiş yaptı.
cemre cemre (68/67 /1,0/ 1,47% )yeni üye,başlangıçtarihi:30.01.2015 ,başlangıç kilosu:69, hedefi: 50

2. TAKIM ORTALAMASI: 1,67% :nazar::nazar::nazar:

Kızlar ben mezun olsammı acaba yaa, bilemedim şimdi o_O

Son düzenleme:
kaptanım ben daha önce de fikrimi söylemiştim, 56,6 küsüratlı ya bence 55 olmalısın, mezun olunca kaptanlık neolacak ??

Back
X