Döner döner döner @palelandin tavuklar gibi oldu vallahi
ahhh ahh o keki kaldıracaktın dondurucuya. caaanım kek dökülünce de insan üzülüyor. sonuçta içinde süt var yumurta var, tatlı yemek istediğinde çukulata yiyeceğine bir dilimcik yerdin...benin un helvası da bekler dolapta ben de kaldırayım dondurucuya. eşim yemiyo çocuklar yemiyoooooogünaydın çıtırlar. tartılmadım ama bugün kendimi acaip hafif hissediyorum bir de pantolon düğmesi daha rahat kapandı.hedefim 68,5 daha aşağısı da olur mu ki meraktayım
dün öğlen o kadar çok yemişim ki akşam resmen toktum kayınvalidem nefisss buğur pilavı yapmıştı ondan 3 kaşık aldım 2 brd. ayran içtim.Kayınvalidem ctesi günü kek yapmıştı tek dilim koymadım ağzıma , kek 5 gündür mutfakta beni yiyin d,ye bağırıyor kayınvalide de beğenmediniz kekimi diyo:):):) oğlu yese bitecek de o da bir naz bir naz
Dün akşam 45 dk yürüdüm eve geç kaldım büyük oğlum küstü bana ..
Gelelim bugüne:
Sabah (07:30 ):4 zeytin 3 dilim peynir,1 lokma çökelek, 2 lokma çilek reçeli azıcık ekmek(artık diyet ekmk almıyorm)
Ara(10:00) :Kahve içerim leblebim bitti evden getirmeyi unutuyorum olsa atardım ağzıma birkaç tane
Öğlen(13:00) :1 kase kellogs 1 adt elma
Akşam:Erişte çorbası, kalan köfte patates
7 yıllık evliyim şu dondurucu kültürü ben de oturmadı gitti.Dondurucum resmen bomboş (bazen komşulara lazım oluyor:))ahhh ahh o keki kaldıracaktın dondurucuya. caaanım kek dökülünce de insan üzülüyor. sonuçta içinde süt var yumurta var, tatlı yemek istediğinde çukulata yiyeceğine bir dilimcik yerdin...benin un helvası da bekler dolapta ben de kaldırayım dondurucuya. eşim yemiyo çocuklar yemiyoooooo
ben de az önce içtim çünkü biraz fazla ekmek tükettim..ben sabah içtiğim sirkeli suyu akşam yemeklerinden sonra içmeye başladım yag yakıyormuş diye, yemekten sonra sıkı sık tuvalete gidiyorum sanırım idrar söktürüyor.
Hedefimmmm 68,5
ekmek sıcak sıcak olunca dayanamıyorum, ctesi günü fırına gittim lavaş yaptırmaya açım zaten fırın miss gibi kokuyordu birde burada kıymalı pide meşhur belki 10 kişi kıymalı bekliyordu hemencecik kulaklarıma masaj yaptım ammma banamısın demedi şu an bile o kıymalılar gözümün önünde:)ben de az önce içtim çünkü biraz fazla ekmek tükettim..
menün gayet güzel beşamelli karnabaharı kaçırsan nolacak ki kaloisi düşük, göbek olayını soralı bayağı olmuştu, cevap veren olmamıştı hatırlamana sevindimmerhaba
dün yediklerimi yazayım
sabah kendi yaptığım ekemk ,az biraz labne.cok vaktim yoktu.ekmegimde tam bugday ekşi mayalı gayet doğalll
ara salep
öğle yogurt yulaf tarcın
araorta kahve 3 minil lokum
ara 1 cay bardagı kefir
akşa iki tabak dolusu besamelli kıymalı karnabahar(biraz cok oldu ama )
1 fincan bitki çayı,bol suuuuu
uyurken de slim pack 12 dk karın egzersizleri yaptım.hergün olmasa da faydssı olsun diye gün aşırı mutlaka yapıyorum.losefar sen mi sormustun canın bu zayıflatıyor mu diye?ben ce zayıflatmıyoor karnım cok sarkık benim sezeryan sonrası göbeği ama baya büyük yani.biraz toparlar belki diye başladım.umarım faydası olur.kitap bu haft a yok çünkü ders çalışıyorum ikinci üniv.finaller var bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?