- 31 Ağustos 2007
- 1.049
- 3
- 40
UYARI!!!
arkadaşlar bazı kuralarımız var ama bunlar ihlal ediliyo...takıma üç gündne uzun süre girilemeyecekse haer verilmesi gerekiyo fakar aydasu ve martıdan günlerdir bir haber yok...aksilk olduğunu düşünerek toleranslı davranıyorum ama bu sürekli böyle olamaz.geçtiğimiz etapta kilo bildirminde bulunamadılar iki hafta üst üste kilo bildirmi yapmayan takıdan çıkarılır.ayrıca bilgi vermedne uzn süre ayrılanda aynı şekilde...
aydasu en son 30.06.2008 de giriş yapmış
martı ise 04.06.2008 umarım kötü şeyler olmamıştır...ikisinin haberinide merakla bekliyorum..
ayrıca sinejan 07.06 da giriş yapmış fakat en son 06.06 ya takıma yamış bugün iste 08.06 hatta ben mesajı gönderene kadar ayın 9 u olacak...lütfen hergün paylaşımda bulunmaya özen gösterelim.takıma karşı sorumluluğumuuz unutmayalım...
son uyarımda ececix e umarım bu mesajımı görürü.belki benim kuruntum emin değilim ama takıma fazla vakit ayırıp girmemediği zamanalrda yazılmış olan geçmiş mesajları okumadığını düşünüyorum.paylaşımları genel olarak çok yavan geliyo ayrıca kilo bildirmi konusunda kuralalra uymuyo.yani herkez gibi listeden alınıt yapıp gerekli bilgileri girmek yeirne sadece kilosunu yazıp ayrılıyo umarum önümüzdeki haftalardada böye devam etmez.
bunları yazarken amacım hiçbirinizi kırmak değil.umarım yanlış anlaşılmam ama bazı uyarılarda bulunmazsam bunun ilerde hepimzi olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum...analayışınız için teşekkür eyiyorum a.s.:1closedeyes::1closedeyes:
Son düzenleme: