Nalansuu hani benim pastam?? sositososito
Bugün doğum günüm asıl bana pasta hediye ediceksin laelaelaelaelae
nice nice yıllara canım herşey gönlünce olsun
enfurtum iyi olmana sevindim iyi dileklerin içinde sağol bak kendine güzelim dikkat et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.TAKIM **124.Etap ** BİRİNCİ
singing kettle ( 72.0/71.7/0.3/0.42%)
Silviya ( 71.9///%)
megilara (60.9///%)
nalansu09 (75.5///75.5///0.0///0.00%)
LEAH ( 84.8///%)
sheker_cadi ( 75.0///%)
EN-FUR-TU (71.0/71.0/0.0/0.00%)
handemi(68.5///%)
2.TAKIM TOPLAM KİLO ( 511,1 ///% )
Merhaba arkadaslar bende daha kahvalti yapmadim bugun okulum tatil o yuzden biraz gec bi kahvalti olacak .Aslinda bende elma dietine baslayayim diyorum.Ama daha listelere bakmadim orda vardir herhalde.Bulamazsam sizden yardim isterim artik.Leah dogum yapip dondu demek ne guzel umarim hersey yolundadir.Optum hepinizi byeee
evet silviş leah böyle yapmazdı. ama küçük bebeği var umarım her şey yolundadır..
selam kızlar yoğun ötesi ama bi okadarda güzel bir gün yaşadım çok mutluyum anlicanız hemen yediklerimi yazim
dün sabah 1 dilim ekmek üzerine krem peynir bir bardak süt
ara yok
öğlen 8 kaşık nohut 3 kaşık yoğurt bir dilim ekmek
ara 2 mandalina
akşam bir kase tarhana çorbası 5 kaşık ıspanak
bu sabah dışarda olduğum için galeta ile geçiştirdim
öğlen bir kase yoğurt 2 dilim eti form
ara 1 elma
akşam bir kase çorba
her iki günde 2 litre su içdim ve yeşil çayımı ihmal etmedim dün pilates yaptım bugün yapamadım
şimdi kızlar yazılanları okyuyp geri dönücem inşallah
singinim canım ablam sobeee
bugün lise kaydımı yaptırdım arkadaşlar müthiş mutluyum bakalım bide bitirince nolurum acaba
yarında ehliyet kursuna kaydımı yaptırıcam insanın kendisi için bişeyler yapması ne güzel
benim her sene kendime koyduğum ufak hedefler vardır mesela geçen sene dedimki
bu sene kilo vericem dünya klasiklerini okicam elimde bitirmeye çalıştığım bi takım vardı onu bitiricem ve orta oklu bitiricem şükür mevlam yardım etti hepsini yaptım
insan hayatta uzun vadeli değilde kısa vadeli hedeflere daha çabuk ulaşıyo buda mutlu ediyo insanı
bu seneki hedefim 64 kiloya inmek ehliyet almak lisede iyi puanlar tutturmak ve kafama koyduğum bazı kitaplar okumak mesela geçen sene dünya klasikleri dedim bu sene daha güncel ve kitaplar okumak istiyorum
neyse çok konuştum çok yazdım ama dedim çok mutluyum sizinle paylaşmk istedim dua edin bu seneki hedeflerimede ulaşim
umarım hepiniz hayattaki hedeflerinize ulaşırsınız hepinizi seviyorum
bu arada bu sabah tartılamadım ama yarın sabah tartılıp hemen yazıcam kızlar
silvişin eklediği listeyede baktım birinci yazan kısım ondada var.anlamadım gerçi neden birinci yazıyor ama neyse.önmli değil.
Selam hanımlar zemuszemus
Geldim kısa bir moladan sonra opuyorumnanaktan
Elma diyetini bırakma kararı aldım.Öğlenleri okulda yemekhanede yiyeceğim,akşamları da elma yerim artık ayrıca spora da başlıyorum ilk fırsatta sositososito bu elma diyetine benim artık tamamen güvenim kalmadı bilmiyorum ya geri alırsam diye korkuyor insan :sinifsinif: en iyisi sağlıklı bir şekilde verip, kiloyu korumak :lepi:
megilara hedefime ulaştım demişti bu yüzden kilosunu 60 olarka düzenleyip mezun yazdım.
kızlar tahminimden erken geldim.sayfalar açılmıyo.yardım meleği sebnemcim saol canım.öpüyorum kocamannnn