Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

zannımca sen gününüde şaşırdında boşa telaş yaptın :roflol::roflol::roflol:

ŞenizŞeniz

haha domination ın gönderdiği karikatürler geldi aklıma özellikle idama giden mahkumun son yemeği,nide diyet istemesi. :roflol:

iyi taitller megi..

:))) peki bayramdan sonra kimler elme diyetini yapacak? parmak kaldırsın

silviş :lepi:

minnak not:domination canım sana domino desem kızarmısın :) eriniyorum nickini yazarken. -ation la biten kelimeleri söylemesin iseviyorumda yazması biraz sıkıcı

bende kesin yapıcam ya off :çok üzgünüm:

kızlar merhaba ve çok özür dilerim. misafirlerim vardı dün akşam vede son 20 gündür eşimin oğlu hazırlık atlasın diye ingilizce çalıştırıyorum. o yüzden hem evdeki hem hayatımdaki düzende kopuklar oldu ve kilo bildirimini bile unuttum.
ben elma dietine varım. çünkü gene tık yok
herkese iyi bayramlar.....

selam kızlar.ancak geldim.sebnemcim sağolsun listemizi göndermiş.
singingim canın sağolsun.bi sen değil bu hafta bütün takım kayıplarda.artık bayram telaşına verelim.ama bayramdan sonra sıkı yönetim.karışmam :)

elma diyeti yapacak olanlar.
silviya
domination
enfurtu
singing

varmıydı başka parmak kaldıran?
ama ayarlayıp hepimiz aynı günde başlayalım.
mesela çarşamba günü ayın 23 ü.yanı bayramdan sonraki ilk gün.ben diyorum ki cuma günü bildirmleirmizi yaparız ve herkesin listedeki kilosunu baz alarak cumartesi başlarız diyete.ona göre herkes hazırlıklarını yapsın.elmalarını stoklasın.anlşatık mı?

kızlar şimdi listeye baktımda 14. takımdada 4 üye görünüyo.diyorum ki paylaşım olarak sadece 1 takımın sayfasını kullansak?ya bütün paylaşımlar 14. takımda yada 2. takımda olsa ne dersiniz?bunu 14. takımlada paylaşıp ortak bi karar alalım.en azından mesajların takibi daha kolay olur?

selam kızlar.ancak geldim.sebnemcim sağolsun listemizi göndermiş.
singingim canın sağolsun.bi sen değil bu hafta bütün takım kayıplarda.artık bayram telaşına verelim.ama bayramdan sonra sıkı yönetim.karışmam :)

elma diyeti yapacak olanlar.
silviya
domination
enfurtu
singing

varmıydı başka parmak kaldıran?
ama ayarlayıp hepimiz aynı günde başlayalım.
mesela çarşamba günü ayın 23 ü.yanı bayramdan sonraki ilk gün.ben diyorum ki cuma günü bildirmleirmizi yaparız ve herkesin listedeki kilosunu baz alarak cumartesi başlarız diyete.ona göre herkes hazırlıklarını yapsın.elmalarını stoklasın.anlşatık mı?
bana uyar :lepi:

bu arada "megilara" 1. olmuşsun tebriklerr opuyorumnanaktan

bana uyar :lepi:

bu arada "megilara" 1. olmuşsun tebriklerr opuyorumnanaktan

anlaştık dominoş hihoyyyt

evet kızlar bayram öncesi takım olarka 3. dereceyi aldık.megilarada bireyselde birinci oldu

magilara
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis :hooray:

2.takım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
motive ederek katkıda bulunan 14. takım a.s.
ayrıca dominoş Şeniz

herkese tebrik ve teşekkürlerimi ileterek huzurunuzdan ayrılıyorum.
Hepinize İyi Bayramlar fıstıklar.
bayramdan sonraki hafta sonuncu olmamak için dikkat edin.öpüldünüz opuyorumnanaktan

2.takımın çıtırlari hepinize iyi bayramlar diliyorum kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
haa bi de tatlıyı filan fazla kaçırmayın :eek:lmaz:

bayramınız mubarek olsun hatunlar,mutlu ve huzurlu nice bayramlar görürsünüz inşallah opuyorumnanaktan

2.takımın çıtırlari hepinize iyi bayramlar diliyorum kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
haa bi de tatlıyı filan fazla kaçırmayın :eek:lmaz:

emredersin komutanımbuyrunnnnnnnnn (selam çakan smiley yok bunla idare etces artık :roflol: )

ayrıca sanada iyi bayramlar dominoş.

bayramınız mubarek olsun hatunlar,mutlu ve huzurlu nice bayramlar görürsünüz inşallah opuyorumnanaktan

mooncum seni gördüğüme çok sevindim.seninde bayramın mübarek olsun.huzur seninle olsun opuyorumnanaktan

elma diyetine varım kızlar hadi herkesin baayramı mübarek ossun küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öpüyorum ...annecimdeyim şimdimesrsinde ..hadi çok öpüyorumm bby ...

ay kızzlarrr annem bi talılar yapmış resmen döktürmüş zilli...kimdi o tatlı yemeyin diyen ..oldu cANIM SELAM SÖLEEEEEEEEEE

elma diyetine varım kızlar hadi herkesin baayramı mübarek ossun küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öpüyorum ...annecimdeyim şimdimesrsinde ..hadi çok öpüyorumm bby ...

ay kızzlarrr annem bi talılar yapmış resmen döktürmüş zilli...kimdi o tatlı yemeyin diyen ..oldu cANIM SELAM SÖLEEEEEEEEEE

ah şu bayramda bir geçseeeee

bende tatlı yaptım aklım tatlıda sabah kahvaltıyı tatlıyla yapıcamm

slm kizlarr hepinizin bayramini kutlar sevdiklerinizle guzel ir bayram gecirmenizi dilerim...
artik gidiyorum sizlerlede vedalasmak istedikk
hakkinizi helal edin
cok guzel arkadsaliklar kurduk takim olarak insallah hep boyle devam ederisiniz
artik bizim takimin basinda simdilik domination var ona yardimci olursanizda ayrica sevinirim
opuyorum hepnizi beni unutmayin anacigimm

ok dir silviş .
kolay gelsişn bütün kızlar. kutlarım megicim.
nasıl yapacağımıza bakalım şu elma diyetini. ay sonu geliyor hedefe ulaşmam lazım bıktım verdiği sözleri tutamıyan insanlar gibi olmaktan.

kararlıyım
ayarlıyım
bu seferde veremessem zararlıyım.

c tesi başlıyoruz.

umudumuzun tükenmediği ,gücümüzün elverdiği tüm paylaşımlarda
birlikten, bereberlikten ,destekçilikten doğacak mutlu sonlara en kısa zamanda ulaşmak ümidiyle..................................................
çare sizsiniz.

ben geldim kızlar arefe gününden beri hastayım :sinifsinif: bugün daha iiyim ama yinede var kırgınlık akannehir
emredersin komutanımbuyrunnnnnnnnn (selam çakan smiley yok bunla idare etces artık :roflol: )

ayrıca sanada iyi bayramlar dominoş.

aa sanki kötülüğününz için dedim anam yiyin de az yiyin yani hiç yemeyin mi dedim ben fazla kaçırmayın dedim kötükedihüso
ay zaten tatlı kelimesini duymak istemiyorum onu yiyebilecek kadar güçlü bi midem yok şu anda mafoldumben dün herkes gözümün önünde o kadar tatlı yedi ama ben sadece 1 tanecik baklava yedim o da zorla akannehir
hmm şimdi kahvaltı da yapmadım ne yesem ki :uhm:
bende soruyorum sanki cevap verecek biri var :roflol:

selamlar kızlar.ben giripte bi bayramınızı kutlayamadım.hepinize mutlu sağlıklı nice bayramlar dilerim.

elma diyetine bende varım.c.tesi günü.ama lütfen detaylarını yazın bu sayfamıza.benm zaten pc geç açıyor sayfaları bide diğer topikte sayfa sayfa gezmeyeyim.

dominik geçmiş olsun kııı.kendnize iyi bakın.öpüldünüz...

X