Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
leah gerçekten sevincini paylaşıyorum.
silviş Allah mesut etsin.
bende regl oldum dün çok sancılandım. bugün biraz daha iyiyim.
silvişim allah mesut etsin iyi eğlenceler.
bende iki gündür giremedim.oğlum çok huysuz geceleri sat 2 gibi uyanıyor ağlıyor ağlıyor sanırım diş çıkarıyor.bende uyu uyan derken serseme döndüm acayip stresliyim.bugün saat öğle 1,30 gibi oğlum uyuyunc bende uyudum.keşke uyumasaydım uyanınca acayip sinirli kalktım çünkü.şimdi nescafe içiyorum.belki açılırım biraz diye ama bakalm.resmen kulaklarımdan dumanlar çıkıyor ya.....(((
kızlar selam arkadaştan girdim annemlerde net yok herkesi çok öptüm bby ..ben çoookkkk şişştimmm haberinbiz olsun ..çok üzgün ve süzgünüm bbyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayın 22 sinde evimdeyim işallah
günaydın kızlar,ben geldim , hoş geldim sefalar getirdim :)) haa birde 600 gr cık daha ekledim kendime , hiç kızmayın bana çok mutluyum bu kadar gevşemeye 600 gr çok iyi bence . sizler nasılsınız?
oyy kızlaar çok özledm sizi
dün şileye gittik. denize gişrdim. oyunda oynadık koşturdm bayaa ama bi o kadarda yedim CADIARZU . inşallah yakabilmişimdir. gelirgelmezde bi uyudum. bida uyandıramadılar
bugnde yürüyüş yaptm yarm saat. yarm saatte spor yapcam brazdan. kapatcaz günü
herkesi öptm