canlarım biraz daha motive oldum walla yazdıklarınızla,en kısa zamanda eski düzenime döneceğim inşallah,şu okullar bir açılsaydı:)))
megicim okulun açılmasına sanırm daha çok var.yanlış bilmioysam bayramdan sonra açılacak.sen düzüenini okulun açlımasını beklemeden toparlmaya başla ki okul açıldığında daha bi çıtır ol veee herkesin "wauv , woww harika olmuşsun" tepkileriyle göğsüün kabarsın :)
silviş sağlığı kuzenin düğününden sonra mutlaka hallet. evet seni bilgilendiren ve seni doğru yönlendiren dr en iyi dr .bak amerikalılar kendilerini gereksiz biopsi yapıyoruz diye eleştiriyorlarmış.bizde de yıllardır sezaryan eleştiri konusudur ama önlemde uygulanmamaktadır.
nalalansu ve megi inanamıyorum tatilin bitmesini bekliyorsunuz . oysa bu günleri dört gözle beklemişsinizdir tadını çıkarın ltf.
şeker cadı bugün sesin soluğun çıkmadı.
enfurtu kolay gelsin .
kesinlikle singingim.hemen ertesinde randevumu ayaralyıp gidicem.hem iki tahlil arasında biraz zamn geçmesi ve hapın etkisi biraz daha farkedilir olacaktır diye düşünüyorum .bu arada sanırm yaşlanıyorum ve git gide hastalık hastası moduna giriyorum.daha 25 te böyleysem 50 yaşına gelince hiç çekilmem ben :)
bu arada haftasonu kuzuenimin düğünü var ve ben regl olmak üzere olduğum için acaip şiştim.bu ara biraz şok diyet moduna geçebilrim :kedi: