Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
opuyorumnanaktansilvş selam datlım kıymatlım ..
iyi geceler kizlar
bugün yediklerim
sabah:1 simit 1 cikolataekmek
öglen:4 catal bezelye yogurtlu 1/2 yufka
ara:karpuz kavun
aksam:2 cig köfte salatalik
ara:ananas kiraz
1lt su
silvis canim esim musait oldugunda ona indirtecem sana habaer ederim canim tekrar saol gülüm
selam canlar.....
silvişim programı çok güzel anlatmışsın hayatım.eşim 1.partı indirmiş ama dosyadan çıkarma işlemi yüzde 35 te iken işlemi durduruyor.ve dosya bozuk yazıyor.bugünde ben kendi pcmde denemek istiyorum.benm net 4gb lik acaba fazla kota yer mi bu program?sen bana bi deyiver hele.
nalansu gece gece ne bu damar şarkılar dinliyon bacım sen.benmde en sevdiğim parçalardandır bu .bende sana bi parça tavsiye edem,funda ara-yak gel ben bu aralar buna taktım vallaha.
nerelerdesin hanımey gelde listeyi ekle.ne biçim yardımcısın.mardin cadısı.....
singing abla,meyra,cihannara,lily,moon,megi inşaallah unuttuğum yoktur.hepinize iyi günler diliyorum.inşaallah bu hafat iyi kilo vermişinizdir.
01.07 çarşamaba ne yedim
sabah :klasik kahvaltı,3-4 adet patates kızartması
ara :yok
öğle :bi tabak yoğurtlu makarna
ara :yok
akşam :3 kaşık taze fasülye,3 kaşıkta pilav
2 lt. su
spor olarak dün pilates yaptım.
2.TAKIM **111.Etap**
singing kettle (72.3 / )
EN-FUR-TU (72.2 )
Silviya( 78.2 )
megilara (65.7)
moonserose0 (55.6 )
l.i.i.y (60.5 )
nalansu09 (75.4 /75.4/0.0/0.00
cihannara79.9 )
yaneka (67.2 )
meyram (88.0 )
leah( )yeni üye
2.TAKIM TOPLAM KİlO(715.0/)
Singing ve Silviş, Evet ben gittim geldim siz burdasınız ama bir farkla :Ben + 10 kilo le geldim.
Bu arada bakıyorum hepiniz azıcık azıcık yiyorsunz, yemişsiniz..Ben bu tempoya zor düşeceğim sanırım..
Kahvaltıda şimdiden 3/4 simit yedim 1/2 kk peynir ile. Ama 2 gündür deli gibi ishal+kusma bir de emzikli olunca adım atacak halim yok gerçekten. Gece bebeği emzirip geze geze uyutup sonra da koşa koşa WC'ye gidiyorum. Uykusuz ve bitkinim özetle.
Şu Leslie'nin paketi indirdim. Bakalım yapacak zaman olacak mı?
Sevgiler
yanlışlıkla link yazdım ya..ldl kolesterolle ilgili bi video yollıcaktım
Ya bu Leslie çok gıcık gülüyor.. Antipatik bişey bu kadın.. Bir de benim popom halihazırda ondan küçük olabilir yani... Neyse kırıp kıçımızı yapıcaz bişeyler...
Ya bu Leslie çok gıcık gülüyor.. Antipatik bişey bu kadın.. Bir de benim popom halihazırda ondan küçük olabilir yani... Neyse kırıp kıçımızı yapıcaz bişeyler...
anacım herkes burda selam kuzular nassınız eyimisiniz ..cihancım ne haber şekerim ..
Silviş ben elma tipiyim evet ama şu aralar daha çok karpuz sayılırım:)
Memeler aldı başını gitti süt hesabı. Zaten daha loğusayım gbek 45 cm önden gidiyor. Ama önceden de hep göbeğim vardı be kızım benim..