Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben o seminere gittim tatlım hızlı okuma semineri çok eğlenceliydi.

herşey üstüste gelmiş canım çabucak iyileşirsin inş.

canımbuldum bugün belli oldu daha.çok sevinçliyim.alt kat komşum oldu.3-4 kişi düşündük olmadı.iş.oğluma iyi bakar.hem benim süt iznimde var.birde 5.sınıfı okutucam boş dersler var.çok uzun yalnız kalmayacak.
plates 3 gün mü çok olmaz mı yapamazsam sıkıldım sanki geçen hafta hergün yaptım ya .

oncelıkle hosgeldın tatlım aramızaa 21 yasındasın ve bebegın var helal olsun sana dıyorumm baskada bısey dıyemıyorum sekerımmm allah analı babalı buyutsun bebegınıde hep bıırlıkte kara yaglarımızdan kurtulucagız ınsallahhh canım

ayy canım cok sevındım bakıcı bulduguna ınsallah ahayırlısı olur . bıde hayatım hergun yaparsan sıkılırsın belkı 1 gun arayla yap ıstersen pılatesı ben oyle yapıyorum nurcengcım

akrep çim ben niye 3 kilo vermiş görünüyorum o listede..
tamam canım mesaj attım püsküüte
ayy bu hoca resmen manyakmış canım..sanki kızlar koca bulmaktan başka bişii yapamazlar:88:
Tesekkur ederim canim

Karamel kolay gelsin sana da bosever sen kocayi sen bi asistan ol koca seni bulur merak etme
bencedee:81:
akrepcim bende neye gore gulen yuz konuldugunu anlayamadim bu listede?
ben 800 gr vermisim mutsuz bir yuz var az yani kilo alsam ne olurdu? kahrolmus adam yuzumu? hic motive edici degil
son dört haftaya göre canım..demekki daha önceki haftaya göre daha az olmuş verdiğin kilo ortalaması
medihaay anladim ama kedi bacagi ismi hic yakismamis ya oyle birseye ben denemedim onu hic.
ayy evet yaaa..cevizli sucuk en güzelii

yaaa ben cuma günü 64,1 dim o gözükmüyor listelerde

geç gelmenim cezası tabiii...
neyse artık bidahaki aya görünür o kilo farkın merak etme canım

cok sevindim canim senin adina cok sevindim kolayca birakiverirsin ayni binada olmaniz cok iyi olmus.
haftada bir platesmi yapiliryaa
sen seneye 14 subati hedefliyorsun herhalde.
3 cok olmaz ben haftada 6 gun yapiyorum fazla plates gös çıkarmaz

posicik bunlar yusufa..doğum günü kutlu olsun.nice yaşlara inşallah
canım çok geçmiş olsun

minnoscum bende istanbulda yasiyorum anadolu yakasinda.
ay ben bu " sevginin 5 dili" kitabini esime mi hediye etsem.

bende bugün bitirdim.sevginin 5 dili kitabını..harika bir kitap kızlar herkese tavsiye ederim..
muhteşem bişey..boşanmanın eşiğinden dönmüş nice çiftler..kendinizi ve eşinizi anlamak adına süper bişey

henuz okumaya baslamadim, kitapciya girdim kadin telefonla konusuyordu biraz bekledim kizimda babaannede olunca daha sonra gelirim deyip hemmen ciktim kadin kitabi kapmis pesimden kostu disarda yakaladi beni, geri donup aldim ama once diger kitabi bitirmeliyim.
arkadaslar surukleyici hos kitap tavsiyeleriniz degerlendirilir.

ins cnm heperaber oluruzda benim yaza kadar beklemye pek niyetim yok ins daha önce veririm kilolari
spora gelince her gün 1 saat en azindan spor yapmaya calisiyorum simdi bide plates yapmak istiyorum sabahlari ebru ile ins

teşekkürler tatlım.evet geçen hafta 5 gün ebru ile yaptım sıkıldım ondan galiba

yok canım bu 14 şubatı hedeliyorum.haftada 6 yapıyosun demek.neyse geçen hafta az kiloverdim ondan mı ne yapasım gelmiyo pek

banu,turab,medhayy,posi diyete başlayalı sütünüz nasıl?sanki benimki azaldı gibi.ama benim oğlum zaten emme heveslisi değil pek.bu arada gün içinde nasıl besliyosunuz ek gıda neler veriyosunuz ben bu konuda çok tecrübeli değilim,ailemde yanımda değil.

kizlar bugünkü

4-5 catal melemen
3-4 dilim sucuk
kepekli ekmekten 1 tost(ligt tost peyniriyle)
2-3 pincan sekerli cay

ara ligt cilekli yogurt
yesil cay

kepekli makarna orta boylu bi servis tabaginda yogurtladim üstünede soslu kiyma döktüm ve afiyetle yedim cok güzeldi ya

leslie yi indiriyorum bugün sonunda önceden dolduruyordum hep oda cok uzun sürüyordu artik tam gaz spor var önümde ins

1,5 litre suyu icmeye calisicam daha bitmedi
belki acikirsam ki hic sanmiyorum 1 portakal yada elma yerim heralde ve spor yapicam en az bi saat

yorularinizi bekliyorum

Son düzenleme:

bnce kesinlikle seninki sinüzitten kaynaklanıyo bnm hastanelik oldğm zamanlar oldu o ağrılardan uyursam anca geçiyodu yada ağrı kesici iğneyle(hap kesinlkle işe yaramıyo) bide şmdi tam sinizüt havası var rüzgar yememeye çalış ıslak saçla dolaşma çooook geçmiş olsn
ervam hoşgeldiin

şekerli çay bir kupaya 11 küp şeker atan ben bile bıraktıysam bu mereti herkes bırakabilir

aslinda diger arkadaslar benden daha tecrubeliler biz ek gidaya baslayali iki hafta oluyor, ben cok az veriyorum hala. hurma, badem, benim sutumu arttiriyor bolda sivi aliyorum. ama mama veriyorsan bu sutunu azaltir. cunku bebek ne kadar emerse o kadar sut uretiyorsun.
kizima neler veriyorum: bak kabagi, havuc puresi ( cok sevmedi bunlari) ama az az veriyorum
armut mz elma rendeliyorum onlari guzel yiyor. simdilik yogurdada burun kiviriyor ama zaman zaman deniyorum. doktor bize simdi doyurma degil maksat alistirma dedi. su an asil gidasi anne sutu.
bol sivi almaya dikkat edersek sut oluyor ya birde o kunuyu fazla dusunmemek lazim. ne kadar emdi hesabi yapmaktan emzirmenin keyfine varamiyoruz. 2,3 aydir ben bunu farkettim o zaman sutum artti

bebegini emziriyormusun sen ervam? kac aylikti?
makarnani hemen yarin deneyecegim guzel olur bence.
yalniz biz hazir urunler tuketmemeye calisiyoruz. iclerindeki kimyasallar yaag hucrelerinin olsumuna neden oluyormus. akrep oyle soyledi. light runleri hic kullanma derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…