bu günkü kitap menüm.robin cook tan kritik.477 sayfa.bu yazar genelde tıp la ilgili konularda romanlar yazıyor.bu da öyleydi.fena değilse de çok ta hoşlanmadım.ne zamandır beni sürükleyen bir şeyler okuyamadım zaten.bir de hızlı okumadan bahsetmiştim.ilk gençlik yıllarımda kitabı geçmişti elime.oradan öğrendiğim bir kaç şey vardı.geniş açılı görme üzerinde çalışmıştım.kelimeye değil satıra odaklanıyorsun.zamanla görme ve algılama kapasiten artıyor.şimdi kurslar bile açılmış bu konuda.benim ki amatörce bir ilgiydi.dakikada kaç kelime okuduğunu falan hesaplıyorsun.benimki 400 .vasat oluyor kurslara göre.ama kitap okumaya kalkınca da en fazla 2 günde bitiyor 500 sayfa.
sağol canım inşallah
adet oldum biraz önce acaba baş ağrım halsizliğim bu yüzdenmiki
birazda üşütmenin etkisi var tabiki
başımın yarısı öyle çok ağrıyoki
gözüme vuruyo ağzı
bide adet sancısı eşlik ediyo
üstüne halsizlik miğde bulantısıda var
yemek yapıyorum şu an ama beynim durmuş gibi sanki inşallah yaptığım yemek güzel olur bu kafayla bu kadar anca napim
nurceng " merhaba bebek" diye bir kitap okuyorum bakici secerken dikkat edilecek onemli noktalar var okurken aklima sen geliyorsun. bakici bulamadinmi sen hala, okula basliyorsun yakinda?
biz sana haber veririz ama sen onu haftada 3 gune cikar. internetten yaparsin aksamlari.
oncelıkle hosgeldın tatlım aramızaa 21 yasındasın ve bebegın var helal olsun sana dıyorumm baskada bısey dıyemıyorum sekerımmm allah analı babalı buyutsun bebegınıde hep bıırlıkte kara yaglarımızdan kurtulucagız ınsallahhh canımhosbulduk cnm..........
ben zaten cocuklugumdan beri kiloludum hatta bebekligimden beri diyelim 5.600 dogmusum
hamile kaldigimda 72 kiloydum hamileligimde 69 kadar düstüm ve hamileligimi 86 la bitirdim sonrada 90 kadar ciktim boyum 165 15 aylik bi kizim varve 21 yasindayim
canımbuldum bugün belli oldu daha.çok sevinçliyim.alt kat komşum oldu.3-4 kişi düşündük olmadı.iş.oğluma iyi bakar.hem benim süt iznimde var.birde 5.sınıfı okutucam boş dersler var.çok uzun yalnız kalmayacak.
plates 3 gün mü çok olmaz mı yapamazsam sıkıldım sanki geçen hafta hergün yaptım ya .
tamam canım mesaj attım püsküüteakrep çim ben niye 3 kilo vermiş görünüyorum o listede..
ayy bu hoca resmen manyakmış canım..sanki kızlar koca bulmaktan başka bişii yapamazlar:88:iyi akşamlar kızlar.nasılsınız? gecmişi şöyle hızlı hızlı okudum kızlar.kusura bakmayın yorgunluktan gözümü açamıyorum.sabah 8 de cıktım evden akşam 8 de gırdım.önce kursa gıttım.sonra kampüse gıttım.kursumla kampüs arasıda 1 saat.kampüstede cok oyalandım.ordan oraya koşturdum.yine hocalar moralimi bozdu.
hocamın bırı yabancı makale cevır dıye tutturdu hemde cumaya kadar.nasıl yetiştiricem bilmiyorum.daha ödevlerimi bitiremedimşu zaman hızla akıp gıtse şubat ayına gelsek keşke.
inanın diyet zayıflama aklımından ucundan bıle gecmıyorkafam o kadar dolu ki.geceleride rahat uyuyamıyorum.Rüyamda bile tez makale görüyorum.gün içinde ne yedim ne içtim anlamıyorum bile
firma yöneticilerine anket yapıcam bugun üniversitelerin kobilere destek birimine gittim.baştaki adamla görüştüm bana ne dedi dersiniz Kızım bulamadın mı birini? iş hayatından daha önemli evlilik önce git koca bul dediasistan olacam diye kafaya koymuşsun ne belli ya olamazsan diyor adam.gülermisin ağlarmısın zaten yorgunum aklım ödevlerde koskoca hoca bana bunalrı dıyor.sinirlendim ama bişey demedim sonra kapıdan cıkarken tekrar dedı o dediğim konuyu hallet diyor hangı konu hocam dedım sen anladın hangı konuyu dıyor. allahım ben ne derdindeyım adam ne dıyor.
işte kızlar günüm böyle gectı işte.bıde asistanlık kadrosu acıldı bızım bölüme herkes sorguya aldı ne yapıcan ne edıcen diye.sinir bozucu bırgün gecırdım.
şimdide makale cevırmeye calışıyorum ama uyudum uyuyacam bılg.basında
bencedee:81:Tesekkur ederim canim
Karamel kolay gelsin sana da bosever sen kocayi sen bi asistan ol koca seni bulur merak etme
son dört haftaya göre canım..demekki daha önceki haftaya göre daha az olmuş verdiğin kilo ortalamasıakrepcim bende neye gore gulen yuz konuldugunu anlayamadim bu listede?
ben 800 gr vermisim mutsuz bir yuz var az yani kilo alsam ne olurdu? kahrolmus adam yuzumu? hic motive edici degil
ayy evet yaaa..cevizli sucuk en güzeliimedihaay anladim ama kedi bacagi ismi hic yakismamis ya oyle birseye ben denemedim onu hic.
gunaydın kızlar hepınıze destegınız ıcın cok cok tesekkur ederımmm ıyıkı varsınızzz
posıcım yusufun dogum gunu kutlu olsun allah sana dugununude hayırlısıyla gormeyı nasıp etsın
medıhaycım o kedı bacagı dedıgın seyın ne kadar cok enerjı verdıgını ve kalorılı oldugunu bılıyormusun bız burda cevızlı sucuk derızz cok guzeldır ama ıstee
karamelımm canım benımm bu konuda kesınlıkle hocanın bır manyak oldugunu dusunuyorum . sen ıdealınden ıstedıgın hayata ulasmaya calısmaktan sakın vazgecme koca senı gelıp bulur nasılsa
allah yardımcın olsun karamelım sana dua edıyorum allah gnlune gore versın hersyın hayırlısı olsun hakkında ınsallahh.
turabcımm rakıbemm ben bıraz bosladım dıye hemen sende pılatesı bosladın bakıyorumda dun aksam 1 saat pılates yaptım yıne kursu bırakmadım bukadar seyden sonra hem o kadına ınat bırakmadım hemde zayıflıycam arkadas gerı dnusu yok dedım gıttımıste gıttıgım salonda yururyus bandı falan var canım ama aksam 6-7 arası gıdıyorum yaa 7 den sonra bıde yurusem orda 8 -8:30 u buluyor eve gelmem evıme uzak yanı salon oyuzden kalmıyorum geceye erkende gıdılmıyor ısten cıkıp eve gıdıp uzerımı degısıp gıdıyorum ıste oyuzden .
nowarcımm sen hangı bolumde okuyorsun bakımm aksama kadar nettesınn ders ne zaman calısılacakkk
anne gıbın hıssettım kendımıı
lolocum gecmıs olsun canım dıkkat et kendınee bol c vıtamını al canım benım
o 300 gr belkıde aksam yapmadıgın pılates olabılır tatlımmhememn yuruyuse gıt ben burdayım bak beklıyorum ona gre bende bır karar aldım kızlar bundan sonra evde hergun 20 dk leslıe ıle yururycemm yoksa benım yuruyus yapma ımkkanım ve mekanım yok maleseff
evet onu bende dusundum turabcım ve 1 subatta 64 kılo olmaya karar verdımm zaten 64 benım yıllar yıllardır uzerınde durdugum kılo ordan asagısına ınemk cok zorlar benı bılıyorum yer etmıs kılo sonucta oyuzden 1 subatta 64 kıloyumm yıhuhub en de bu hafta sıkı tutucam ama yılbasından kalma artım vardı benım tartıda bakalım ne olucak hee bıde duzenlı yedıklerımı yazardım onceden epeydır yazmayı bırakmısım onu farkettım hatta sen uyarmıstın galıbaa . bundan sonra menulerımıde yazıcam
bu arada akrebım aksam yarım elma yarım armut 4te bır ayva yedım sekerımm
yaaa ben cuma günü 64,1 dim o gözükmüyor listelerde
cok sevindim canim senin adina cok sevindim kolayca birakiverirsin ayni binada olmaniz cok iyi olmus.canımbuldum bugün belli oldu daha.çok sevinçliyim.alt kat komşum oldu.3-4 kişi düşündük olmadı.iş.oğluma iyi bakar.hem benim süt iznimde var.birde 5.sınıfı okutucam boş dersler var.çok uzun yalnız kalmayacak.
plates 3 gün mü çok olmaz mı yapamazsam sıkıldım sanki geçen hafta hergün yaptım ya .
gunaydin
Ay herkesler mi hasta olmus gecmis olsun hepinize
karmel valla istersen gel hem gezme hem ziyaret olurbana yakin diye neslihani cagirdim ama gelmicek galiba kocasi turkiyedeymis basele gelebilen herkesleri davet ediyorum ben size buralari da gezdiririm
canım çok geçmiş olsunsağol canım inşallah
gözüme vuruyo ağzı
yemek yapıyorum şu an ama beynim durmuş gibi sanki inşallah yaptığım yemek güzel olur bu kafayla bu kadar anca napim
minnoscum bende istanbulda yasiyorum anadolu yakasinda.
ay ben bu " sevginin 5 dili" kitabini esime mi hediye etsem.
bende bugün bitirdim.sevginin 5 dili kitabını..harika bir kitap kızlar herkese tavsiye ederim..
muhteşem bişey..boşanmanın eşiğinden dönmüş nice çiftler..kendinizi ve eşinizi anlamak adına süper bişey
ins cnm heperaber oluruzda benim yaza kadar beklemye pek niyetim yok ins daha önce veririm kilolarihosgeldin tekrar ervam
o zaman bugunden tezi yok sende bizimle hergun yediklerini ne kadar spor yaptigini paylasiyorsun.
motivasyonumuzu kaybetmeden hedef kilolarimiza ulasiyoruz.
bir bayanin gunluk kalori ihtiyaci 2000 cal. eger 400- 500 cal bunu azaltir birazda spor yaparsan haftada 1 kilo verirsin.
yaza incecik olursun insaallah.
oncelıkle hosgeldın tatlım aramızaa 21 yasındasın ve bebegın var helal olsun sana dıyorumm baskada bısey dıyemıyorum sekerımmm allah analı babalı buyutsun bebegınıde hep bıırlıkte kara yaglarımızdan kurtulucagız ınsallahhh canım
hosbulduk cnm saol amin ins kurtuluruz
oncelıkle hosgeldın tatlım aramızaa 21 yasındasın ve bebegın var helal olsun sana dıyorumm baskada bısey dıyemıyorum sekerımmm allah analı babalı buyutsun bebegınıde hep bıırlıkte kara yaglarımızdan kurtulucagız ınsallahhh canım
ayy canım cok sevındım bakıcı bulduguna ınsallah ahayırlısı olur . bıde hayatım hergun yaparsan sıkılırsın belkı 1 gun arayla yap ıstersen pılatesı ben oyle yapıyorum nurcengcım
cok sevindim canim senin adina cok sevindim kolayca birakiverirsin ayni binada olmaniz cok iyi olmus.
haftada bir platesmi yapiliryaa
sen seneye 14 subati hedefliyorsun herhalde.
3 cok olmaz ben haftada 6 gun yapiyorum fazla plates gös çıkarmaz
sağol canım inşallah
gözüme vuruyo ağzı
kizlar bugünkü
4-5 catal melemen
3-4 dilim sucuk
kepekli ekmekten 1 tost(ligt tost peyniriyle)
2-3 pincan sekerli cay
ara ligt cilekli yogurt
yesil cay
kepekli makarna orta boylu bi servis tabaginda yogurtladim üstünede soslu kiyma döktüm ve afiyetle yedim cok güzeldi ya
leslie yi indiriyorum bugün sonunda önceden dolduruyordum hep oda cok uzun sürüyordu artik tam gaz spor var önümde ins
1,5 litre suyu icmeye calisicam daha bitmedi
belki acikirsam ki hic sanmiyorum 1 portakal yada elma yerim heralde ve spor yapicam en az bi saat
yorularinizi bekliyorum
banu,turab,medhayy,posi diyete başlayalı sütünüz nasıl?sanki benimki azaldı gibi.ama benim oğlum zaten emme heveslisi değil pek.bu arada gün içinde nasıl besliyosunuz ek gıda neler veriyosunuz ben bu konuda çok tecrübeli değilim,ailemde yanımda değil.
kizlar bugünkü
4-5 catal melemen
3-4 dilim sucuk
kepekli ekmekten 1 tost(ligt tost peyniriyle)
2-3 pincan sekerli cay
ara ligt cilekli yogurt
yesil cay
kepekli makarna orta boylu bi servis tabaginda yogurtladim üstünede soslu kiyma döktüm ve afiyetle yedim cok güzeldi ya
leslie yi indiriyorum bugün sonunda önceden dolduruyordum hep oda cok uzun sürüyordu artik tam gaz spor var önümde ins
1,5 litre suyu icmeye calisicam daha bitmedi
belki acikirsam ki hic sanmiyorum 1 portakal yada elma yerim heralde ve spor yapicam en az bi saat
yorularinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?