Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım kilo verirken değil alırken çatlak oluşur.kilo kaybı görülmesini kolaylaştırır.

:18::18::26:

bugünkü yediklerim
sabah 2 bardak su
bir domates biraz tulum peyniri 5 6 zeytin 2 çatal reçel
ara 1 kase pul biberli yoğut
öğlen bir tabak yağsız tuzsuz spagetti
akşam 5 bir tas tavuk suyu çorbası 2 dilim kepek ekmek
saat 7 çok az patlamş mısır kakaolu süt yarım g ofret
8 bir bardak süt bir muz
bugn bnde kendimi ödülendrdm ama tabi yarım saat yüryüş ve 1 saat pilateste var ayrıca 2.5 3 lt su

186. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR

18-24 ARALIK

1) 2. TAKIM (1,08%)
2) 7. TAKIM (0,65 %)
3) 5. TAKIM (0,57 %)

186. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
18-24 ARALIK

1) nowar (5.07%)- 2. TAKIM
2) takyon (2,94%) - 5. TAKIM
3)neyneyse (1,97%) - 13. TAKIM
:92::92::92::92::92:
kızlar bu kiloyu sizin önerinizle desteğinzle verdm dahada veircm hepinize çooook teşekkr ederm

Son düzenleme:
medihaycm bu hafta senden 1.5 karayağ istiyorum

1,5 değilde 2 kg karayağ gitmesi lazım tatlım. Bak eğer 2 kilo veremezsem beni ağır bir şekilde cezalandır mutlaka.. yılbaşına 6 ile başlayan kilo ile girmek istiyorum. Eğer 2 kilo verirsem 20 günde 5 kilo vermiş olurum yaws. o zaman süper olur.
Neslicim hayırlı olsun şekerim. İnşaallah hamilelik sürecini sağlıklı sıhhatli bir şekilde tamamlarsın.
Kızlar bu hafta birincimi olduk şimdi??

medihaycm bu hafta senden 1.5 karayağ istiyorum

tebrikler tatlım hadi haftayada aynı performansı bekliyoruz

ben en az 1.5 kastettm dermişim canımacayip gaza geldm ben yaa şu an çok açım ama sadece bir salatalık yicem bide kızlar suyun gerçekten işe yaradğını anladm benki günde 3 bardak suyu anca içen biriyim hatta bazen unutuyodm e tabi bide kolayıda bıraktm kendimi inandrdm pis o kola pis ıı kaka böö

Banucum by hafta hedefin kaç??

güzelim hedefim hep bir kilodan fazlası ama giden hep 1 kilo.bu hafta 2 yi amaçlıyorum ama kısmet artık.nowar ın yaşındayken 1 ayda 10 kilo vermiştim de yurt dışında görevli olan eşim bile zor tanımıştı gelince.şimdi ben seviniyorum o da benim için seviniyor.ama herhalinle güzelsin,canını sıkıp kendini üzme diyor.allah razı olsun ondan.bir arkadaşımın eşi kiloları yüzünden kadıncağızı yerin dibine sokuyordu.benim eşim öyle olsa kapının önüne koyardım kesin.eleştirinin bile pozitifi var.valla neden kadınlar hakaretleri sineye çeker bilmem.

bu günkü menüm.sabah 1 kase mısır gevreği,öğlen 1 salatalık,1 domates,1 kk peynir,10 zeytin,çay,3 dilim uno denge ekmeği.ikindi 1 kase yoğurt.akşam 1 tabak yoğurtlu biber,3 dilim ekmek.ekmek çok yiyorum ben yaa.akşam yemeğini 6 da yediğim için sağlam yemezsem gece atıştırmaktan korkuyorum.böyle yediğimde sadece çay ve suyla durabiliyorum.benim ufaklık 1 de yatıyor.nerden baksan 6 saat sabretmek kolay değil.şu diş çıkarmalar bitse de huzura ersek.neyse herkese iyi geceler tatlı rüyalar.

ne zaman kendimden fazlaca emin konusup insaallah demeyi unutsam kendimi yalanci cikariyorum
banusultan sana 1 ocaga kadar kacamak yapmayacagimi soyledigim gunun aksami.... soyleyemeyecegim
bugun cokta guzel gidiyordu taaki esimle yuruyuse cikip nadiren yapacagi bir teklife evet diyene kadar
8.30 1 sekersiz cay, ceyrek simit, 1 tk bal, kk peynir, 1 dilim kepek ekmegi, 1 yumurta
12.00 1 elma, 1 portakal
13.30 1 kase corba 1/2 tabak ispanak, bir kase yogurt, 1dilim kepek ekmegi
17.00 bir muz
18.00 1 buyuk tabak lahana corbasi
20.00 yesil cay, 2 hurma bir kuru incir, 2 badem 1 ceviz
23.00 iki profiterol bir sekersiz cay
45 dk plates, 1 saat tempolu + 2 saat yuruyus
2,5 litre su

Günaydın kızlar..
Birazdan yine çıkacam evden, kızımın yılbaşı partisi varmış, anne kız oraya gidecez. Bunun en kötü yanı ise mc donalds taymış yahuu. bol kalorili hamburgerler umarım menüler sabit değildir de bende light olan menülerden alırım.
En güzel yanı ise oraya giderken bolca yürüyüş yapacağım. Çok tempolu olmaz kızım olduğu için ama dışarda yürümeyi özledim
iyi hafta sonular şekerlerim :80:

TAmam o halde bu haftaki hedefimiz aynı bak o 2 kilo gitmezse haftaya sana da bana da ağırlaştırılmış cezalar verelim.
Aynen sana katılıyorum tatlım, benimde senin ki gibi bir arkadaşım var, ben de katlanamazdım. çok şükür ki eşlerimiz öyle değil. Şu erkekleri anlamak mümkün değil zaten, :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…