tebrikler kızlar 1. olmuşuz nowarcım bireysel derecenden dolayı seni de tebrik ederim tatlım
canım kilo verirken değil alırken çatlak oluşur.kilo kaybı görülmesini kolaylaştırır.
medihaycm bu hafta senden 1.5 karayağ istiyorum
birinci miyiz really
yeah! birinciyiz
nowar tebrik etmismiydim seni? sanada tebrikler canim
186. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
18-24 ARALIK
1) 2. TAKIM (1,08%)
2) 7. TAKIM (0,65 %)
3) 5. TAKIM (0,57 %)
186. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
18-24 ARALIK
1) nowar (5.07%)- 2. TAKIM
2) takyon (2,94%) - 5. TAKIM
3)neyneyse (1,97%) - 13. TAKIM
:92::92::92: :92::92:
kızlar bu kiloyu sizin önerinizle desteğinzle verdm dahada veircm hepinize çooook teşekkr ederm
1,5 değilde 2 kg karayağ gitmesi lazım tatlım. Bak eğer 2 kilo veremezsem beni ağır bir şekilde cezalandır mutlaka.. yılbaşına 6 ile başlayan kilo ile girmek istiyorum. Eğer 2 kilo verirsem 20 günde 5 kilo vermiş olurum yaws.o zaman süper olur.
Neslicim hayırlı olsun şekerim. İnşaallah hamilelik sürecini sağlıklı sıhhatli bir şekilde tamamlarsın.
Kızlar bu hafta birincimi olduk şimdi??
Banucum by hafta hedefin kaç??
güzelim hedefim hep bir kilodan fazlası ama giden hep 1 kilo.bu hafta 2 yi amaçlıyorum ama kısmet artık.nowar ın yaşındayken 1 ayda 10 kilo vermiştim de yurt dışında görevli olan eşim bile zor tanımıştı gelince.şimdi ben seviniyorum o da benim için seviniyor.ama herhalinle güzelsin,canını sıkıp kendini üzme diyor.allah razı olsun ondan.bir arkadaşımın eşi kiloları yüzünden kadıncağızı yerin dibine sokuyordu.benim eşim öyle olsa kapının önüne koyardım kesin.eleştirinin bile pozitifi var.valla neden kadınlar hakaretleri sineye çeker bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?