allah sağlıkla kavuştursun neslihan.ne güzel bir haber.dikkat edersen çok kilo almazsın.daha gençsin canım.30 un üstünde doğurmadıkça fazla kilo kalmıyor insanda.keşke benim eşim de kabul etse de bir tane daha doğursam.valla kilo falan düşünmez daha 2 tane daha yapardım.evlattan tatlı ne var şu dünyada .neyse olmayacağına göre allah isteyip te olmayanlara versin.inşallah lightlife ımızdan duyarız bir güzel haber daha.
sagolasin canim ya valla dogru diyon cocuktan guzel ne var su dunyada allah olmayanlarda versin olanlarada saglikli bir omur versin yarabbimallah sağlıkla kavuştursun neslihan.ne güzel bir haber.dikkat edersen çok kilo almazsın.daha gençsin canım.30 un üstünde doğurmadıkça fazla kilo kalmıyor insanda.keşke benim eşim de kabul etse de bir tane daha doğursam.valla kilo falan düşünmez daha 2 tane daha yapardım.evlattan tatlı ne var şu dünyada .neyse olmayacağına göre allah isteyip te olmayanlara versin.inşallah lightlife ımızdan duyarız bir güzel haber daha.
heee cok guzel olmus bayildimm gicikknesliiii çizelgemi değiştirdim şekerim nasıl olmuş
plates yapiyorsunya olusmaz nowarcimyaa kızlar ben şmdi böyle birden hzlı kilo vermeye başladm ama inşallah vücudumda çatlak oluşmaz:18::18:
yaa kızlar ben şmdi böyle birden hzlı kilo vermeye başladm ama inşallah vücudumda çatlak oluşmaz:18::18:
1 kase isterim turab çım.benim de ufaklık uyandı kaçıyorum.arkadaslar ben simdi kendime kirmizi pancarli lahanali bir corba yapmaya gidiyorum ismide "borsh"
ruslarin herzaman yedikleri meshur corbalari
3 gun onu tuketecegim bakalim etkisini gorursem sizede oneririm
banusultan hazir lahana corbam harika olmus sanada gonderiyorum1 kase isterim turab çım.benim de ufaklık uyandı kaçıyorum.
merhaba kızlar kaçıncıyız bu hafta belli oldu muarkadaştan yeni geldim.sormayın biraz yedim valla kendimi ödüllendirdim bugüninş.böyle vermeye devam ederiz böyle giderse 14 şubata(2.dönem başı) kaç kilo olurum acaba?
slm hayirli cumalar kizlar size iki guzel haberim varr birde kotu tabii
simdi kilom 77.9 bu birinci guzel haber
aaa neslihan nasil zayiflamis diye sorabilirsiniz kendi kendinize hemen diyeyimm kizlar bu hafta midem cok fenaydii istifar ede ede oldum diyebilirim
gecmis olsun demeyin cunku hamileyimm tekrardan buda ikinci guzel haberr (insallah bu sefer bir aksilik olmaz)
kotu haberse tabiki hamile oldugum iicn takimdan ayrilmak ama sadece listeden kizlar sizlerin yanina surekli gelip gidecegimm benden kurtulmuyorsunz yani
akrep guzelim seninde dualarin kabul olmaz da insallah 90 lari bulmam
simdi ben gideyim misafirlerim hala bizdee yemek hazirlayacagim tekrar gelirim
kaptanim bu hafta kilomu yazar beni cikartirsin listeden oldumuu hepinizi cok cok opuyorum gelirim yine
slm hayirli cumalar kizlar size iki guzel haberim varr birde kotu tabii
simdi kilom 77.9 bu birinci guzel haber
aaa neslihan nasil zayiflamis diye sorabilirsiniz kendi kendinize hemen diyeyimm kizlar bu hafta midem cok fenaydii istifar ede ede oldum diyebilirim
gecmis olsun demeyin cunku hamileyimm tekrardan buda ikinci guzel haberr (insallah bu sefer bir aksilik olmaz)
kotu haberse tabiki hamile oldugum iicn takimdan ayrilmak ama sadece listeden kizlar sizlerin yanina surekli gelip gidecegimm benden kurtulmuyorsunz yani
akrep guzelim seninde dualarin kabul olmaz da insallah 90 lari bulmam
simdi ben gideyim misafirlerim hala bizdee yemek hazirlayacagim tekrar gelirim
kaptanim bu hafta kilomu yazar beni cikartirsin listeden oldumuu hepinizi cok cok opuyorum gelirim yine
merhaba kızlar turab burdasın gördüm seni kaçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?