Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

al bendende o kadar, benim esimde bugun olsa bugun istiyor daha kizim 6 aylik
her ay test yapiyorum vallahi
s kilolardan bir an evvel kurtulsaydim
vcudumun felegi sasti 6 ay icerisinde once 7 kilo gitti sonra tekrar geldi simdi tekrar gitti birde yeniden hamile kalirsam boyle olurum

sagolasin canim ya valla dogru diyon cocuktan guzel ne var su dunyada allah olmayanlarda versin olanlarada saglikli bir omur versin yarabbim
kilo olayina gelince ben iki cocugumada 12/14 kilo alarak bitirdim insallah bu sefer 10 kiloyu gecmem en azindan vermesi daha kolay olur hayirlisi bakalim

nesliiii çizelgemi değiştirdim şekerim nasıl olmuş
heee cok guzel olmus bayildimm gicikk

merhaba kizlar biz de bir tanidiga kahvaltiya gittik sohbet felan derken bu saati buldu geri gelmemiz

sabah kilomu yazmistim ins. gozden kacmamistir. listeler verildi mi acaba

Neslihannnnn cok sevindim hamilemisin kiz :)) ben de istiyommm

bu arara nesli esim turkiyeden gelirken gulluoglu baklavasi getircek gelcen mi bana o zaman baklava getirirsen turkiyeden bana haber ver demistin onceden

7. TAKIM 186. Etap

zalimi (62,2/61/1.2/1.9%)

tutku2012(63,5/63,5/0,00/0,00%)

cemre2010(61.9/61.2/0.7/1.13%)

ceyce(81,3/81,3/0,00/0,00%)

saferan(135.5/135.5/0/0%)

azerikizi(65.3/64.2/1.1/1.68%)

kirmizigül06(104.5/104.5/0/0%)

kumsal(58,6/57.5/1,1/1.8%)

7.TAKIM TOPLAM KİLO(632,8/628,7/4,1/0,65%)

1 kase isterim turab çım.benim de ufaklık uyandı kaçıyorum.
banusultan hazir lahana corbam harika olmus sanada gonderiyorum
bu corba bana bir kilo veridirir bu hafta

eski kilona coktan donmus olursun nurcengcim
iyi gidiyorsun

kız nesli niye buralara gelmediğin anlaşıldı bacım.sizi gidi sizi.bebek yapıyoz demiyonda işim var gelemiyom diye kandırdın bizi

ayy canım arkadasım şaka bi yana hayırlı uğurlu olsun.sağlıklı mutlu bir hamilelik geciirirsin inş. sağasağlım alırsın kucağına bebişini.cok sevindim senin adına.

ara ara uğra ama buraları bizi yanlız bırakma neslim :)

tebrik ederim nesli Allah tamamına erdirsin bu 3. bebişinmi olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…