kuşum akşam yeme aşureyi iştahını iyice artırır..
amiin..
amiinn
aaaa bak süper oldu şimdi bu az önce beşibiyerde yaptım içtim bir kupalık daha var onuda içimm sonrası yeşil çay içiyorum ozaman..
amiin
ayyy süpersin canım yaa..ne güzell..yeşil çay aşkım kabardı şimdiii
oyyyy sen niye gaza geldinki şimdii:2: bence sen gaza gelme serbess takıl şekerimm..sana kilolar çok yakışıyoor sevgili rakibimm
yaa bak gördünmü..anacıım tırsdım bir an o coşkunu görünce..oyyy sakinleş ki ben coşayımm şekercimmm:92::92::92::92::92:
canım dogumdan sonra kabız olmadım ama arka tarafta bır yara olusmus o arada sırada kanıyor Anal Fıssur denıyor. boyle devam ederse dıkmek zorunda kalınabılır.tatlım ne yarası hayırdır:26:
akrepçim bak bu da senin için başemel soslu çıtır böreeeeekkk
afiyet olsun bebeeemm
]
canım makarna kılo yapmaz derler.sadece sosladığında kalorısı artıyor
eğer ben makarna yıyeceksem haslıyorum hiç yağlamadan yıyorum üzerinede peynır koyuyorum
sende böyle yapabılırsın.zaten öğlen yıyecekmıssın.akşam yemeğinde hafıf seyler yersen bişey olmaz
azda olsa ye bence.
iyi fikir bende cok severim kabagine yemek yapsam diye düşünen güzeller bol lifli bir yiyecek olan kabağın yemeğini öneririm şimdi yedim misss missss :89:
yunus a.s. ınDUASINI OKU BOL BOL KUŞUM..SAKİN OLMAYA ÇALIŞ MİDEN DE GEÇER MERAK ETME..DOKTORA GEREK YOK BENCE DEmerhaba kızlar kampüse gidemedim valla midem cok kötü.babama dıyorum benı doktora götür diye adam wc ye gıt gecer dıyor saka gıbı bu babam yadoktora gıtmekten nefret edıyor.neyse ılaç aldım gecer ınş. gecmezse gıdıcem
akrebim anlatıcam ama utanıyorum .ben sana özelden yazayım olmazsa .şimdi bumuydu sorunun dıyeceksın
posicim cok haklısın ama ben strese gırınce mideme vuruyor.kontrol edemıyorum kendimi .ne dıye strese gırdıysem işte.sağlımdan olmadan kendime gelmem lazım.
TATLIM KURU KAYISIYI ŞEKERSİZ HAŞLAYIP İÇSEN DAHA FAYDALI OLUR.3 gündr doğadan formun kayısı çayını içiyorm baya işe yarıyor bağırsakları çalıştrıyor yediklerimede dikkat etmeye çalışıyorm ama dün 3 lokum azıcıkda puding yedimtutamadm pis boğazımı bide bi egzersiz programıbuldm bakalminşallah işe yarar
EHH ÜSTÜNE DE BOL ŞERBETLİ HAMUR TATLISI NE GÜZEL GİDER HEMMEN YE ŞEKERCİMMne yemek yapsam diye düşünen güzeller bol lifli bir yiyecek olan kabağın yemeğini öneririm şimdi yedim misss missss :89:
KAZDIN KUYUYU DÜŞTÜN İÇİNE OHH OLSUN SANAAuffff bi tarafım şişcek heee
CANIM SENDE YAPSAN KAYISI HOŞAFINI FAYDSINI GÖRÜRSÜN..YEDİĞİN ABUR CUBURLAR IN ZARARI DA OLUYORDUR KEŞKE YEMESEN ŞU YEDİKLERİNİcanım dogumdan sonra kabız olmadım ama arka tarafta bır yara olusmus o arada sırada kanıyor Anal Fıssur denıyor. boyle devam ederse dıkmek zorunda kalınabılır.
yedıklerıme dıkkat etmem lazım anlayacagın
MAAŞALLAH CANIM BEBEĞİNEkızlar bu ne yav..sabahtan beri yokum akmış sayfalar.önce çocuk doktoruna gittim.bebişim 9 kilo 72 santim olmuş.[maaşallah deyin ne olur]o da babası ve ablası gibi uzun olacak inşallah.o yüzden de kilosuna rağmen normal görünüyor.benim diyetisyen işi de yarına kaldı,büyük kızımın öğretmeniyle görüşmeye gittim.düşündüğümden uzun sürdü.neyse yarın gidicem bakalım.akrepçim yarın kaçta kilo bildirimi yapacağız.üç gündür tartılmadım,çok merak ediyorum...
BRRAVOOOO BRRAVVOOOOarkadaşım dost musun düşman mı ayol.dedik hamurişlerine dayanamıyoruz diye de mi...zaten karnım aç ekranı yalıycam şimdi...
banusultan maasallah bebene kac aylıktı bebegın?
benımkı 10 bucuk aylık daha 10 kıloyu goremedık bellı bır aydan sonra kılo alımı da duruyor zaten
afiyet olsun canım
ayy valla yedım karamelım kac gundur kocam ıkıdebır makarna yapıyor makarna askıyla
yanıyorum oglen yemzsem kesın aksama yapardım yanı bılıyorum cunku kendımı homını gırtlak mınnos
oldugum ıcın neysem oglen yedım ya oda ıyı yarın tartı gunu buaksam sabaha kadar kossam belkı
bırkac gr gıder ay ıyıce sıkılmaya basladım artık bu dıyet ısınden neyse ben sabah berı oyalanıyorum
bırazcıkta ıs yapayım barı
aa öylemiii..tatlım o zaman göz kulak olun buraya olurmu..benim yeni işyerine taşınma durumum olabilir yarın..cumartesi diyorum ama belli olmaz yinedeakrep ablam akrep ablammm huuuuuuuu
zalimiye not bırakmıssın gelmezse die söylim dedim
onun kardeşinin yarın ameliyatı varmıs gelemeye bilir yani ...
sen neden yemiyosun canım öğle yemeğiniiyi fikir bende cok severim kabagi
ama esim sebze dusmani ben bugun oglen yemegi yemeyecegim aksamada o yemez
yarin oglene pisirecegim dolabimdaki kabaklari
ben Neena and Veena diye ikiz kardeslerin gobek dansi egzersizlerini yapiyorum coooooooook memnumun cok keyifli
ilk zayiflamaya karar verdigimde bir B fit e gitmek istedim baktim bebekle cok zor olacak ilk gun kapisinin onune kadar gidip geri dondum.
sonra gittim ebru salli plates cd si, topu ipi vs si herseyini aldim ama onu yapamadim cunku Ebru Salli cok kunusuyor ben tempo, hareket ve ter atmak istiyordum. ve belly dance a basladim bir bucuk ay once basladim hergun istisnasiz yapiyorum(keyifle)
o cd yi kazakistandan almistim Turkiyede varmi bilmiyorum ama internetten arastirabilirsiniz
kime onerdiysem cok memnun kaldi
hareketler platese benziyor dans ve egzersiz karisimi birsey
en keyifli yani, fonda surekli hareketlere uygun muzik olmasi
hareketler vucuda estetik kazandiriyor
ve ikiz kardesler surekli bir hareketten digerine geciyor hareketleri anlatan fonda farkli hos bir ses( ingilizce ve rusca)
30 ar dk ayri ayri 4 parca var toplam 2 saat her part ayri bolgeleri calistiriyor.
banusultan maasallah bebene kac aylıktı bebegın?
benımkı 10 bucuk aylık daha 10 kıloyu goremedık bellı bır aydan sonra kılo alımı da duruyor zaten
canım sen öğretmenmiydin..merhaba kızlar bugün çok yoğunum gelemeim yanınıza.sabahtan evde temizlik yaptım.
sabahki menüm
yarım dilim kepek ekmeği
çeyrek simit
4 zeytin
kk peynir
az reçel
yeşillik
kuşburnu çayı
ara 1 mandalina yarım elma
su
şimdi öğretmen arkadaşlar toplanıyolar oraya gitcem hızlıca yazıyorum ben izindeyim ya iyi olacak onları görmek.öğlen yemedim orda yerim diye.
akşama görüşürüz kızlarr
karamel olmadı tatlım ya.bi öğretmene anlatması zordur değil mi?
öptüüüüüm hepinizi
aman dursun.ben öyle şişman bebek seven annelerden değilim zaten.nur banum un 6 aylık olmasına 8 gün var.ek besinlere çok güzel geçiş yaptık.yiyebileceği her şeyden tattırıyorum.bence ne kadar çok çeşitle tanışırlarsa o kadar sorunsuz oluyorlar.geç kalındığında daha da zorlaşıyor.diğer çocuklarınızda daha rahat olursunuz artık.allaha şükür boylular da kilolu durmuyorlar.büyük kızım şimdiden 142 cm 30 kilo[daha 7,5 yaşında]manken gibi duruyor.bu gün öğretmeni de çok akıllı ,terbiyeli deyince koltuklarım kabardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?