Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

3 gündr doğadan formun kayısı çayını içiyorm baya işe yarıyor bağırsakları çalıştrıyor yediklerimede dikkat etmeye çalışıyorm ama dün 3 lokum azıcıkda puding yedimtutamadm pis boğazımı bide bi egzersiz programıbuldm bakalminşallah işe yarar

hahahhaha hadi bakalım görecez bacım kime yakışıyor bu kilocuklar..:98:

kızlar bu ne yav..sabahtan beri yokum akmış sayfalar.önce çocuk doktoruna gittim.bebişim 9 kilo 72 santim olmuş.[maaşallah deyin ne olur]o da babası ve ablası gibi uzun olacak inşallah.o yüzden de kilosuna rağmen normal görünüyor.benim diyetisyen işi de yarına kaldı,büyük kızımın öğretmeniyle görüşmeye gittim.düşündüğümden uzun sürdü.neyse yarın gidicem bakalım.akrepçim yarın kaçta kilo bildirimi yapacağız.üç gündür tartılmadım,çok merak ediyorum...

ayy valla yedım karamelım kac gundur kocam ıkıdebır makarna yapıyor makarna askıyla
yanıyorum oglen yemzsem kesın aksama yapardım yanı bılıyorum cunku kendımı homını gırtlak mınnos
oldugum ıcın neysem oglen yedım ya oda ıyı yarın tartı gunu buaksam sabaha kadar kossam belkı
bırkac gr gıder ay ıyıce sıkılmaya basladım artık bu dıyet ısınden neyse ben sabah berı oyalanıyorum
bırazcıkta ıs yapayım barı

ne yemek yapsam diye düşünen güzeller bol lifli bir yiyecek olan kabağın yemeğini öneririm şimdi yedim misss missss :89:
iyi fikir bende cok severim kabagi
ama esim sebze dusmani ben bugun oglen yemegi yemeyecegim aksamada o yemez
yarin oglene pisirecegim dolabimdaki kabaklari

ben Neena and Veena diye ikiz kardeslerin gobek dansi egzersizlerini yapiyorum coooooooook memnumun cok keyifli
ilk zayiflamaya karar verdigimde bir B fit e gitmek istedim baktim bebekle cok zor olacak ilk gun kapisinin onune kadar gidip geri dondum.
sonra gittim ebru salli plates cd si, topu ipi vs si herseyini aldim ama onu yapamadim cunku Ebru Salli cok kunusuyor ben tempo, hareket ve ter atmak istiyordum. ve belly dance a basladim bir bucuk ay once basladim hergun istisnasiz yapiyorum(keyifle)
o cd yi kazakistandan almistim Turkiyede varmi bilmiyorum ama internetten arastirabilirsiniz
kime onerdiysem cok memnun kaldi
hareketler platese benziyor dans ve egzersiz karisimi birsey
en keyifli yani, fonda surekli hareketlere uygun muzik olmasi
hareketler vucuda estetik kazandiriyor
ve ikiz kardesler surekli bir hareketten digerine geciyor hareketleri anlatan fonda farkli hos bir ses( ingilizce ve rusca)
30 ar dk ayri ayri 4 parca var toplam 2 saat her part ayri bolgeleri calistiriyor.

yunus a.s. ınDUASINI OKU BOL BOL KUŞUM..SAKİN OLMAYA ÇALIŞ MİDEN DE GEÇER MERAK ETME..DOKTORA GEREK YOK BENCE DE
TATLIM KURU KAYISIYI ŞEKERSİZ HAŞLAYIP İÇSEN DAHA FAYDALI OLUR.
ne yemek yapsam diye düşünen güzeller bol lifli bir yiyecek olan kabağın yemeğini öneririm şimdi yedim misss missss :89:
EHH ÜSTÜNE DE BOL ŞERBETLİ HAMUR TATLISI NE GÜZEL GİDER HEMMEN YE ŞEKERCİMM
uffff bi tarafım şişcek heee
KAZDIN KUYUYU DÜŞTÜN İÇİNE OHH OLSUN SANAA
CANIM SENDE YAPSAN KAYISI HOŞAFINI FAYDSINI GÖRÜRSÜN..YEDİĞİN ABUR CUBURLAR IN ZARARI DA OLUYORDUR KEŞKE YEMESEN ŞU YEDİKLERİNİ
MAAŞALLAH CANIM BEBEĞİNE
TATLIM SABAH 10 A KADAR YAZIN KİLOLARINIZI OLURMU..BU ARADA OZTRK NERELERDE
arkadaşım dost musun düşman mı ayol.dedik hamurişlerine dayanamıyoruz diye de mi...zaten karnım aç ekranı yalıycam şimdi...
BRRAVOOOO BRRAVVOOOO
banusultan maasallah bebene kac aylıktı bebegın?

benımkı 10 bucuk aylık daha 10 kıloyu goremedık bellı bır aydan sonra kılo alımı da duruyor zaten

EVET CANIM EMEKLEMEYE BAŞLADIKTAN SONRA KİLO ALIMI DURUYOR

afiyet olsun canım
akrep ablam akrep ablammm huuuuuuuu

zalimiye not bırakmıssın gelmezse die söylim dedim
onun kardeşinin yarın ameliyatı varmıs gelemeye bilir yani ...
aa öylemiii..tatlım o zaman göz kulak olun buraya olurmu..benim yeni işyerine taşınma durumum olabilir yarın..cumartesi diyorum ama belli olmaz yinede
iyi fikir bende cok severim kabagi
ama esim sebze dusmani ben bugun oglen yemegi yemeyecegim aksamada o yemez
yarin oglene pisirecegim dolabimdaki kabaklari
sen neden yemiyosun canım öğle yemeğini

aaaa ne güzelmiş kııss..bende de var cd ler..yoga aerobik felan.ben de cindy ile yapıyorum egzersizlerimi 1 saatten fazla sürüyor çok güzel..
ama seninki de çok güzele benziyor bayağı hareketli anlaşılan ben bunu araştırayım hemen.bakalım varmı buralarda

merhaba kızlar bugün çok yoğunum gelemeim yanınıza.sabahtan evde temizlik yaptım.
sabahki menüm
yarım dilim kepek ekmeği
çeyrek simit
4 zeytin
kk peynir
az reçel
yeşillik
kuşburnu çayı

ara 1 mandalina yarım elma

su

şimdi öğretmen arkadaşlar toplanıyolar oraya gitcem hızlıca yazıyorum ben izindeyim ya iyi olacak onları görmek.öğlen yemedim orda yerim diye.

akşama görüşürüz kızlarr

karamel olmadı tatlım ya.bi öğretmene anlatması zordur değil mi?
öptüüüüüm hepinizi

banusultan maasallah bebene kac aylıktı bebegın?

benımkı 10 bucuk aylık daha 10 kıloyu goremedık bellı bır aydan sonra kılo alımı da duruyor zaten

aman dursun.ben öyle şişman bebek seven annelerden değilim zaten.nur banum un 6 aylık olmasına 8 gün var.ek besinlere çok güzel geçiş yaptık.yiyebileceği her şeyden tattırıyorum.bence ne kadar çok çeşitle tanışırlarsa o kadar sorunsuz oluyorlar.geç kalındığında daha da zorlaşıyor.diğer çocuklarınızda daha rahat olursunuz artık.allaha şükür boylular da kilolu durmuyorlar.büyük kızım şimdiden 142 cm 30 kilo[daha 7,5 yaşında]manken gibi duruyor.bu gün öğretmeni de çok akıllı ,terbiyeli deyince koltuklarım kabardı.

canım sen öğretmenmiydin..

maşallah çok güzel canım..devamı gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…