Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

gunaydin karamel guzel
asurenin bir kasesinde (icine konan malzemeye gore) yaklasik 300 kalori varmis son bir kasem kaldi bakalim bu aksamda kapanisi onunla yaparim cunku aksamlari ozellikle istahim artiyor

dualarim seninle
Allah gonlunu genisletsin islerini guzellestirip kolaylastirsin
gule gule

evet ben tavsıye etmıstım canım benım yesılcayın coookk faydasını gorenlerdenım
her derdedeva bısey zaten kesınlıkle tavsıye edıyorum bıde agızda kuruluk yapıyor cok su ıcırıyor gun
ıcınde bıde bıryerlerde okumustum bır uzman yazmıstı gunde 3 fıncan yesılcay ıcın hıcbırsey yapmadan yılda 4 kılo yagdan verırsınız
sadece gunde 3 fıncan yesılcay ıcerek dusun bız yanında spor dıyette yapıyoruz super olucagız ozaman demektır dımı sekerım

canım hakkında hayırlısı ne ıse o olsun ınsallah aallahım her ısını gonlune gore verır

evet prensens
bende dun ikisi aksam olmak uzere 3 kupa ictim yesil cay
cok wc ye cikmaya neden oluyor vucuttaki siviyi atiyor.
ellerimdeki sislikler azaldi vucuttan sivi gidince bugun tartida 400 gr daha az gosterdim dun sabaha nazaran
bakalim yarin nasil olacagim bugun yine icerim bol bol

karamel güzel hoşbuldum tatlım :87:
akrepçim senin gaza gelmen benimde gaza gelmedi sağladı canımcım hadi başlıyoruz ozaman
minnoş prenses sende montiye hadi bakaamm
hadiyin kızlar takımımızda alsın yürüsün monti
cuma günleri yarışma sonuçlarını gümbürdetsin montiiiii :84: :84: :84: :84: :101:

herkese aydın ve hayırlı bir gün dilerim.çocuk doktoru ve [beğenebilirsem]diyetisyen koşturmacam var bu gün.dönüşte görüşürüz.selamlar.
sana kolay gelsin canım:79:
şekercim demekki bu yağlar eskimiş olan yağlar..yenileri gitti bunlar zor olanları..azıcık sabır..vericez birlikte moralini hiç bozma olurmu..unutma olumlu düşünüyoruz

gunaydın canımm ayy keske burdada olsada bır dıyetısyene gıtsem
artık yok yanı kendımı bır hortumlaa bos odaya baglıycam sadece su ıcıcem artıkk nerdeyse
belkı ozaman ıse yarar

herkese günaydn sırf zayıflama konuları için katıldm aranıza bir buçuk sene içinde tam15 kiloaldm şu an 69 kiloyum boy 1.71 tak etti artk biri yardm etsn
hoşgeldin canım..
katıl hemen bize yardım edelim sana tatlışş..birlikte verelim kiloları

Gunaydın kızlar bız daha yenı kalktık

Karamelım ne oldu bırdenbıre sen ıyı gıdıyordun dıyet ısınde. Allah yardımcın olsun canım ama ne olursa olsun senın saglıgını etkılemesıne ızın verme cnaım
okul ıcın sevgılı ıcın hatta aılede olum ve hastalık yoksa aıle ıcın bıle bu kadar etkılenmene ızın verme. yazık sana.

ben de sımdı yusufa kalhvaltısını verıcem. bugun wc ye cıktım ama dogumdan sonra kalan yara tekrar kanadı. ne zaman kurtulucam bu ılletten bılmıyorum

tartılıyım bıde bakalım dun yedıgım o kadar aburcuburdan sonra kılom kac olmus

bencede montiye baslayın
monti kardesliği doğsun aramızda
sen demi montidesin yoksa şeker
Ay bende mı baslasam montıye bılmemkı aslında bırara ufak kacamaklarla yapmıstım
ıyı gelmıstı ama nebılıyım du ben bu aksam montıyıde arastırıyım bu aksama da cok odevım oldu be
ne demek başlasammı başladın bile şekercim..ben başlamaya karar verdim ya otomatikman sende başladın hadi bakem hayırlı olsun
al bendende o kadar
bende dayanamayip tartilip duruyorum ve gecen cumartesi ye gore 100 gr oynamis gorunuyor
kendimi ac birakmamaliyim
cunku ac kalinca vucut savunmaya gecip yaglari tutuyormus, yani bir nevi onlem aliyor
kuşum sen de gel montiye
yok kııs yapmam ben ööle detoks felan..tamam belki verilir ama sonrası kötü oluyor vücut kiloyu ya alıyor yada tekrardan duruyor..moralimiz iyice bozulur boş ver gitsin detoksu..
zaten monti de tahıl da var ve her öğünde ayran yoğurt yada süt var şekerim
sen de gel şekercim monti yapalım birlikte..ama zati sen de otomatikman montici oldun aslında dimi..bis birlikte girces yılbaşına çünkümm 60 larla dimi şekercik
ayy ben de bayılırım aşureye yaa..aşure serbest olsa yani sadece sabahları..monti amcadan özel izin alalım sadece sabah yemek için
yeşil çay çok faydalı kuşum..doğal doping zaten..sabah içip gün boyu enerjik olabilirsiniz..minnoşumla içiyoruz biz akşamları epeydir..ama bana uykusuzluk yapıyor ve yerimde duramıyorum..iş yapıyorum bende yağlar iyice yanıyor hareketle ayy üç gündür içmiyordum iyi aklıma geldi akşam içiyorum kesin

canım noldu yaa..çok merak ettim şimdi..msn den yazarmısın bana yada özelden..yardımcı olalım..
burda da yazabilirsin hepimiz yardımcı oluruz ama yazamıyorsan bana ulaşabilirsin şeker
Allah yar ve yardımcın olsun canım.

gunaydin karamel guzel
asurenin bir kasesinde (icine konan malzemeye gore) yaklasik 300 kalori varmis son bir kasem kaldi bakalim bu aksamda kapanisi onunla yaparim cunku aksamlari ozellikle istahim artiyor
kuşum akşam yeme aşureyi iştahını iyice artırır..

hakkında hayırlısı olsun karamelcim..allah gönlünden gecenin en güzelini nasip versin ..
amiin..
dualarim seninle
gule gule
amiinn
aaaa bak süper oldu şimdi bu az önce beşibiyerde yaptım içtim bir kupalık daha var onuda içimm sonrası yeşil çay içiyorum ozaman..
canım hakkında hayırlısı ne ıse o olsun ınsallah aallahım her ısını gonlune gore verır
amiin
ayyy süpersin canım yaa..ne güzell..yeşil çay aşkım kabardı şimdiii
oyyyy sen niye gaza geldinki şimdii:2: bence sen gaza gelme serbess takıl şekerimm..sana kilolar çok yakışıyoor sevgili rakibimm
ama kimse kalmamış kendi kendime coşmuşum kendi kendimi coşturmuşum
yaa bak gördünmü..anacıım tırsdım bir an o coşkunu görünce..oyyy sakinleş ki ben coşayımm şekercimmm:92::92::92::92::92:

tatlım ne yarası hayırdır:26:

merhaba kızlar kampüse gidemedim valla midem cok kötü.babama dıyorum benı doktora götür diye adam wc ye gıt gecer dıyor saka gıbı bu babam ya doktora gıtmekten nefret edıyor.neyse ılaç aldım gecer ınş. gecmezse gıdıcem

akrebim anlatıcam ama utanıyorum .ben sana özelden yazayım olmazsa .şimdi bumuydu sorunun dıyeceksın

posicim cok haklısın ama ben strese gırınce mideme vuruyor.kontrol edemıyorum kendimi .ne dıye strese gırdıysem işte.sağlımdan olmadan kendime gelmem lazım.

gunaydin karamel guzel

ayy canım nasıl cektı sımdı.:)

hakkında hayırlısı olsun karamelcim..allah gönlünden gecenin en güzelini nasip versin ..

dualarim seninle
gule gule

aminnn inş. cok sağolun kızlar dua ettığınız ıcın .Allah razı olsun hepinizden

kızlar ne yalan soylıyım evde yemek yok aslında varda 4 gundur aynı yemek var
ve ben ıoglen gıdıp kendıme bol peynırlı makarna yapmayı planlıyorum
cok acım sabah tam bugday ekmegıne tost yemıstım yesılcay ıctım kocaman kupa
kocamda yok oglene canım acayıp makarna ıstıyor gecen gece kocam yaptı yedı
ben narımla elmamı yedım yyıne bana gunah degılmı yaa yesem neolurkı yaa
yıyebılırmıyımmm lutfenn kızlar ya

ay bende merak ettım sımdı neoldu karamelım guzelımm sana yaa

]

canım makarna kılo yapmaz derler.sadece sosladığında kalorısı artıyor
eğer ben makarna yıyeceksem haslıyorum hiç yağlamadan yıyorum üzerinede peynır koyuyorum
sende böyle yapabılırsın.zaten öğlen yıyecekmıssın.akşam yemeğinde hafıf seyler yersen bişey olmaz
azda olsa ye bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…