GÜNAYDINNN KIZLAR.
anam 1 akşam girmedim herkes takımdaymış.beım olduğum akşam kımse olmaz olmadığım akşam herkes gelır sohbet eder:2: ayıp oluyor kızlar bensiz nasıl sohbet edersiniz kıskanıyorum valla
neysem gecmişi oku oku bitmedi.
bu arada lıghtlıfe aramıza hoşgeldin canım.takımımız büyüdü kocaman bi aile olduk valla.çokta iyi oldu.inş.hedeflediğimiz kılolara ineriz hepımız bıran önce
akrebim sen ne yapıyorsun yoğunsun kaç gündür.işlerin azaldı mı işyerinde
minnoşum duyduğuma göre detoks yapacakmışsın hadi bakalım yaparsan haber ver.sonuc alırsan bende deneyım yapmayı.bu arada plates nasıl gıdıyor
posim ablan gelecekmiş gözün aydın.cok sevındım.yusuf ıcınde senın ıcınde ıyı olur bence
neslim nerelerde kayıp yıne
turab kılo vermişsin sanırım tebrik ederim.bu arada bende aşureye bayılırım annem yapacam dıyor ama ben nasıl kendımı tutacam bılmıyorum :)
banusultan sen nasılsın canım.nasıl gidiyor dıyet?
nurceng sen ne yapıyorsun cizelge işi olmadı mı hala
Bu arada kızlar.benim midem hala cok kötü.mide kanaması gecırecem dıye korkuyorum.2 gündür hayatımda önemli değişikler oluyor ve onun stresı mideme vurdu.acıdan kıvranıyorum valla.normalde 10 dan once uyanamayan ben saat 7 den berı ayaktayım.su ıcıyorum sadece yemek yıyemıyorumbayılmıyayım dıye sırf yemek yıyorum ınanın.ama elımde değil.
ne olur kızlar bana dua edın hakkımda hayırlısı olsun.salı günü bı karar verıcem.ama çok korkuyorum.açık açıkta anlatamıyorum suan kusura bakmayın:26::26:
gece gündüz dua edıyorum ALLAHA hakkımda hayırlısı olsun dıye.
diyete falan konstre olamıyorum artık.ne yedığımın farkında değilim zaten bıseyde yıyemıyorum.bugünde kampüste işlerim var bişeyler yemeye calışıcam
neyse kızlar ben cıkıyorum hepınızı kocaman öptüm
moralimizi bozmayalim prenses
nasil olsa gidecek bu kilolar er yada gec
inandiysak olacaktir muhakkak
ben bugun sabah 6.30 da kalkip spor yaptim.
bana tavsiye eden sendin sanirim dun yesil cay ictim bol bol ise yaradi sanirim
bu aksamda icecegim yarin sabah ki kilo mu cok merak ediyorum
Bu arada kızlar.benim midem hala cok kötü.mide kanaması gecırecem dıye korkuyorum.2 gündür hayatımda önemli değişikler oluyor ve onun stresı mideme vurdu.acıdan kıvranıyorum valla.normalde 10 dan once uyanamayan ben saat 7 den berı ayaktayım.su ıcıyorum sadece yemek yıyemıyorumbayılmıyayım dıye sırf yemek yıyorum ınanın.ama elımde değil.
ne olur kızlar bana dua edın hakkımda hayırlısı olsun.salı günü bı karar verıcem.ama çok korkuyorum.açık açıkta anlatamıyorum suan kusura bakmayın:26::26:
diyete falan konstre olamıyorum artık.ne yedığımın farkında değilim zaten bıseyde yıyemıyorum.bugünde kampüste işlerim var bişeyler yemeye calışıcam
evet ben tavsıye etmıstım canım benım yesılcayın coookk faydasını gorenlerdenım
her derdedeva bısey zaten kesınlıkle tavsıye edıyorum bıde agızda kuruluk yapıyor cok su ıcırıyor gun
ıcınde bıde bıryerlerde okumustum bır uzman yazmıstı gunde 3 fıncan yesılcay ıcın hıcbırsey yapmadan yılda 4 kılo yagdan verırsınız
sadece gunde 3 fıncan yesılcay ıcerek dusun bız yanında spor dıyette yapıyoruz super olucagız ozaman demektır dımı sekerım
sana kolay gelsin canım:79:herkese aydın ve hayırlı bir gün dilerim.çocuk doktoru ve [beğenebilirsem]diyetisyen koşturmacam var bu gün.dönüşte görüşürüz.selamlar.
şekercim demekki bu yağlar eskimiş olan yağlar..yenileri gitti bunlar zor olanları..azıcık sabır..vericez birlikte moralini hiç bozma olurmu..unutma olumlu düşünüyoruzayy bılmıyorum meyvem artık şyle bır oklavayı alıp vucuduma
gırısıp dovesım gelıyor yanı artıkk bukadar seye ınsan gr oynamazmı bee
bu nasıl vucuttur nedır haftasonu sunu bı şoklasammı ne etsem yaa
gunaydın canımm ayy keske burdada olsada bır dıyetısyene gıtsem
artık yok yanı kendımı bır hortumlaa bos odaya baglıycam sadece su ıcıcem artıkk nerdeyse
belkı ozaman ıse yarar
hoşgeldin canım..herkese günaydn sırf zayıflama konuları için katıldm aranıza bir buçuk sene içinde tam15 kiloaldm şu an 69 kiloyum boy 1.71 tak etti artk biri yardm etsn
sen demi montidesin yoksa şekerbencede montiye baslayın
monti kardesliği doğsun aramızda
ne demek başlasammı başladın bile şekercim..ben başlamaya karar verdim ya otomatikman sende başladın hadi bakem hayırlı olsunAy bende mı baslasam montıye bılmemkı aslında bırara ufak kacamaklarla yapmıstım
ıyı gelmıstı ama nebılıyım du ben bu aksam montıyıde arastırıyım bu aksama da cok odevım oldu be
kuşum sen de gel montiyeal bendende o kadar
bende dayanamayip tartilip duruyorum ve gecen cumartesi ye gore 100 gr oynamis gorunuyor
kendimi ac birakmamaliyim
cunku ac kalinca vucut savunmaya gecip yaglari tutuyormus, yani bir nevi onlem aliyor
yok kııs yapmam ben ööle detoks felan..tamam belki verilir ama sonrası kötü oluyor vücut kiloyu ya alıyor yada tekrardan duruyor..moralimiz iyice bozulur boş ver gitsin detoksu..yaa akrebım bu benım vucudum nekadaann dırenclıymıs oyle ben kenıdım
sahsen okadar dırenclı degılımdır hee allahım ama artık sıkılıyorum yaa
azcık asagıları goreyım yaa su ayran detoksuna baktım super bısıye benzıyor
dur hele bakım haftasonuna planlarım var sekerlerım berbaer detoks yapalım ıkı gun
akrebım ne dersın
sen de gel şekercim monti yapalım birlikte..ama zati sen de otomatikman montici oldun aslında dimi..bis birlikte girces yılbaşına çünkümm 60 larla dimi şekercikGÜNAYDINNN KIZLAR.
anam 1 akşam girmedim herkes takımdaymış.beım olduğum akşam kımse olmaz olmadığım akşam herkes gelır sohbet eder:2: ayıp oluyor kızlar bensiz nasıl sohbet edersiniz kıskanıyorum valla
neysem gecmişi oku oku bitmedi.
bu arada lıghtlıfe aramıza hoşgeldin canım.takımımız büyüdü kocaman bi aile olduk valla.çokta iyi oldu.inş.hedeflediğimiz kılolara ineriz hepımız bıran önce
akrebim sen ne yapıyorsun yoğunsun kaç gündür.işlerin azaldı mı işyerinde
minnoşum duyduğuma göre detoks yapacakmışsın hadi bakalım yaparsan haber ver.sonuc alırsan bende deneyım yapmayı.bu arada plates nasıl gıdıyor
posim ablan gelecekmiş gözün aydın.cok sevındım.yusuf ıcınde senın ıcınde ıyı olur bence
neslim nerelerde kayıp yıne
turab kılo vermişsin sanırım tebrik ederim.bu arada bende aşureye bayılırım annem yapacam dıyor ama ben nasıl kendımı tutacam bılmıyorum :)
banusultan sen nasılsın canım.nasıl gidiyor dıyet?
nurceng sen ne yapıyorsun cizelge işi olmadı mı hala
yeşil çay çok faydalı kuşum..doğal doping zaten..sabah içip gün boyu enerjik olabilirsiniz..minnoşumla içiyoruz biz akşamları epeydir..ama bana uykusuzluk yapıyor ve yerimde duramıyorum..iş yapıyorum bende yağlar iyice yanıyor hareketlemoralimizi bozmayalim prenses
nasil olsa gidecek bu kilolar er yada gec
inandiysak olacaktir muhakkak
ben bugun sabah 6.30 da kalkip spor yaptim.
bana tavsiye eden sendin sanirim dun yesil cay ictim bol bol ise yaradi sanirim
bu aksamda icecegim yarin sabah ki kilo mu cok merak ediyorum
canım noldu yaa..çok merak ettim şimdi..msn den yazarmısın bana yada özelden..yardımcı olalım..Bu arada kızlar.benim midem hala cok kötü.mide kanaması gecırecem dıye korkuyorum.2 gündür hayatımda önemli değişikler oluyor ve onun stresı mideme vurdu.acıdan kıvranıyorum valla.normalde 10 dan once uyanamayan ben saat 7 den berı ayaktayım.su ıcıyorum sadece yemek yıyemıyorumbayılmıyayım dıye sırf yemek yıyorum ınanın.ama elımde değil.
kuşum akşam yeme aşureyi iştahını iyice artırır..gunaydin karamel guzel
asurenin bir kasesinde (icine konan malzemeye gore) yaklasik 300 kalori varmis son bir kasem kaldi bakalim bu aksamda kapanisi onunla yaparim cunku aksamlari ozellikle istahim artiyor
amiin..hakkında hayırlısı olsun karamelcim..allah gönlünden gecenin en güzelini nasip versin ..
amiinndualarim seninle
Allah gonlunu genisletsin islerini guzellestirip kolaylastirsin
gule gule
aaaa bak süper oldu şimdi bu az önce beşibiyerde yaptım içtim bir kupalık daha var onuda içimm sonrası yeşil çay içiyorum ozaman..evet ben tavsıye etmıstım canım benım yesılcayın coookk faydasını gorenlerdenım
her derdedeva bısey zaten kesınlıkle tavsıye edıyorum bıde agızda kuruluk yapıyor cok su ıcırıyor gun
ıcınde bıde bıryerlerde okumustum bır uzman yazmıstı gunde 3 fıncan yesılcay ıcın hıcbırsey yapmadan yılda 4 kılo yagdan verırsınız
sadece gunde 3 fıncan yesılcay ıcerek dusun bız yanında spor dıyette yapıyoruz super olucagız ozaman demektır dımı sekerım
amiincanım hakkında hayırlısı ne ıse o olsun ınsallah aallahım her ısını gonlune gore verır
ayyy süpersin canım yaa..ne güzell..yeşil çay aşkım kabardı şimdiiievet prensens
bende dun ikisi aksam olmak uzere 3 kupa ictim yesil cay
cok wc ye cikmaya neden oluyor vucuttaki siviyi atiyor.
ellerimdeki sislikler azaldi vucuttan sivi gidince bugun tartida 400 gr daha az gosterdim dun sabaha nazaran
bakalim yarin nasil olacagim bugun yine icerim bol bol
oyyyy sen niye gaza geldinki şimdii:2: bence sen gaza gelme serbess takıl şekerimm..sana kilolar çok yakışıyoor sevgili rakibimmkaramel güzel hoşbuldum tatlım :87:
akrepçim senin gaza gelmen benimde gaza gelmedi sağladı canımcımhadi başlıyoruz ozaman
minnoş prenses sende montiye hadi bakaamm
hadiyin kızlar takımımızda alsın yürüsün monti
cuma günleri yarışma sonuçlarını gümbürdetsin montiiiii :84: :84: :84: :84::101:
yaa bak gördünmü..anacıım tırsdım bir an o coşkunu görünce..oyyy sakinleş ki ben coşayımm şekercimmmama kimse kalmamış kendi kendime coşmuşum kendi kendimi coşturmuşum
tatlım ne yarası hayırdır:26:Gunaydın kızlar bız daha yenı kalktık
Karamelım ne oldu bırdenbıre sen ıyı gıdıyordun dıyet ısınde. Allah yardımcın olsun canım ama ne olursa olsun senın saglıgını etkılemesıne ızın verme cnaım
okul ıcın sevgılı ıcın hatta aılede olum ve hastalık yoksa aıle ıcın bıle bu kadar etkılenmene ızın verme. yazık sana.
ben de sımdı yusufa kalhvaltısını verıcem. bugun wc ye cıktım ama dogumdan sonra kalan yara tekrar kanadı. ne zaman kurtulucam bu ılletten bılmıyorum
tartılıyım bıde bakalım dun yedıgım o kadar aburcuburdan sonra kılom kac olmus
gunaydin karamel guzel
asurenin bir kasesinde (icine konan malzemeye gore) yaklasik 300 kalori varmis son bir kasem kaldi bakalim bu aksamda kapanisi onunla yaparim cunku aksamlari ozellikle istahim artiyor
hakkında hayırlısı olsun karamelcim..allah gönlünden gecenin en güzelini nasip versin ..
dualarim seninle
Allah gonlunu genisletsin islerini guzellestirip kolaylastirsin
gule gule
canım hakkında hayırlısı ne ıse o olsun ınsallah aallahım her ısını gonlune gore verır
merhaba kızlar kampüse gidemedim valla midem cok kötü.babama dıyorum benı doktora götür diye adam wc ye gıt gecer dıyor saka gıbı bu babam yadoktora gıtmekten nefret edıyor.neyse ılaç aldım gecer ınş. gecmezse gıdıcem
akrebim anlatıcam ama utanıyorum .ben sana özelden yazayım olmazsa .şimdi bumuydu sorunun dıyeceksın
posicim cok haklısın ama ben strese gırınce mideme vuruyor.kontrol edemıyorum kendimi .ne dıye strese gırdıysem işte.sağlımdan olmadan kendime gelmem lazım.
kızlar ne yalan soylıyım evde yemek yok aslında varda 4 gundur aynı yemek var
ve ben ıoglen gıdıp kendıme bol peynırlı makarna yapmayı planlıyorum
cok acım sabah tam bugday ekmegıne tost yemıstım yesılcay ıctım kocaman kupa
kocamda yok oglene canım acayıp makarna ıstıyor gecen gece kocam yaptı yedı
ben narımla elmamı yedım yyıne bana gunah degılmı yaa yesem neolurkı yaa
yıyebılırmıyımmm lutfenn kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?