- 24 Şubat 2021
- 1.053
- 1.872
-
- Konu Sahibi lotuscicegii
Çok üzgünüm şuan utanıyorum resmen üçüncü kez girmeye. Çevremde kimseyle de paylaşmadım bu yüzden. Sadece bir arkadaşımla paylaştım o da yapamıyorsun demek herkes sürücü olamaz dedi kalbim kırıldıSorun manuel değil. Sürebiliyormuşsunuz. Otomatiğe çevirmeyin. Tekrar derse gidip hatalar üzerine çalışın. Kötü hissetmenize gerek yok. Sınav anında acele etmeyin. Belirli kopyalar var onlara dikkat edin. Kafanızda bir şema olsun. park yaparken hiza her şey demek. Doğru hizalamanız lazım. Ben geçtiğim sınavda tamamen hazır olmayı bekledim. Acele ettirmeye çalıştılar neymiş üşümüşler ne yapayım durun ben doğru hiza alacağım diye öndeki yeri bekledim falan. Sinirlendiler ama ne yapayım. Benim için doğru olan oydu.
Denersem bu kez zaten bikaç özel ders daha alırım ama kırgın ve yorgun hissediyorum kendimi çok ümitlenmiştim ondan galibaStresli olunca daha zor zaten sadece park için 1 saat ders alsanız faydası olur bence sınavdan kalmiş olmak ayıp değil üzülmeyin.
Hepsini izledim inanın daha geçenlerde ehliyet alan arkadaş otoparktan çıkamadı ona ben öğrettim park yapmayı ama sonuç ben kaldım sınavdanyoutube ve instagramda direksiyon hocalarının çektiği videolar var. park konusunda da birçok tüyolar veriyorlar izleyip kolayınıza gelen taktikleri sınavda yapabilirsiniz.
Bir kez daha çabalarım en kötü sonra bu defteri kapatırım inanılmaz ezik hissediyorum kendimiHayır öyle düşünmeyin sakın. Çok iyi kullananlar bile 2. 3. girişte geçebiliyor
Ben de çok utanmıştım ama çok doğal bir şey. Hatta ikinciye kalınca ağlaya ağlaya eşimi aradım yeter girmiycem yakicam dosyayı bana ne diye yakindim epey. Eşim sen bilirsin dedi yorum da yapmadı. Ciddi ciddi bırakacaktim. Sonra kurs müdürü aradı işte bugün müsait ders var iptal ettiler. Gelmek ister misin dedi. İşaret olarak yorumlayıp gittim. Bırakmadım. İyi ki bırakmamışım. Kimse gündelik hayatta şak diye tek seferde araba park edemiyor hem. Bir de sınav anı. Ben civardaki tüm taksicilerle kanka oldum bu süreçte sınav alanına gide gele hepsi çok doğal buldu. Şimdi bu halde biz girsek kalırız dertlenme dediler.Çok üzgünüm şuan utanıyorum resmen üçüncü kez girmeye. Çevremde kimseyle de paylaşmadım bu yüzden. Sadece bir arkadaşımla paylaştım o da yapamıyorsun demek herkes sürücü olamaz dedi kalbim kırıldı
Şuan duygularım çok karışık herkes gözümde çok başarılı ben değilim hatta eşimle deli gibi kavga ettik ben kalmışım üzgünüm gelmiş bana otomatik araba modelleri gösteriyor sinirim o an boşaldı çok ağladım madem böyle ben neden debriaj öğrenicrm diye kendimi paraladım neden çok rahat sürmek varken bu mahrumiyeti yaşıyorumBen de çok utanmıştım ama çok doğal bir şey. Hatta ikinciye kalınca ağlaya ağlaya eşimi aradım yeter girmiycem yakicam dosyayı bana ne diye yakindim epey. Eşim sen bilirsin dedi yorum da yapmadı. Ciddi ciddi bırakacaktim. Sonra kurs müdürü aradı işte bugün müsait ders var iptal ettiler. Gelmek ister misin dedi. İşaret olarak yorumlayıp gittim. Bırakmadım. İyi ki bırakmamışım. Kimse gündelik hayatta şak diye tek seferde araba park edemiyor hem. Bir de sınav anı. Ben civardaki tüm taksicilerle kanka oldum bu süreçte sınav alanına gide gele hepsi çok doğal buldu. Şimdi bu halde biz girsek kalırız dertlenme dediler.
Devam etmek istemiyorum tekrar kalırsam toparlanacak gücüm yokBen üçüncü de geçtim üzülme canım yaparsın
10 kere de kalsanız o ehliyeti alın araba sürmek büyük rahatlık, otomatik araçla girebiliyorsanız öyle yapın sadece sürüşe ve parka odaklanırsınızBir kez daha çabalarım en kötü sonra bu defteri kapatırım inanılmaz ezik hissediyorum kendimi
Otomatikten dosya açtırırsın canım o zaman ben otomatikten geçtim bak üçüncüyleDevam etmek istemiyorum tekrar kalırsam toparlanacak gücüm yok
Neden öyle hissediyorsunuz ki bence öyle düşünmeyin. Heyecan, stres, komisyon, hava şartları bunların hepsi etken. Herkes ilk sınavda geçecek diye bir şey yok. Kendinizi suçlamayınBir kez daha çabalarım en kötü sonra bu defteri kapatırım inanılmaz ezik hissediyorum kendimi
Yerinizde olsam manuel alırdım. Manuel alınca otomatik de kullanılabiliyor diye biliyorum. Otomatik alınca manuel kullanılamıyor sanki. Tabi ben çok eskiden aldım ehliyeti şimdiki gibi zorlayıcı değildi. Şuanda sınavda neye dikkat ediyorlar bilmiyorum. Ama senelerdir araç kullanırım, rahat ve dikkatli olmak en önemli husus. Ayrıca 3 de olabilir 5 de olabilir. Bence moral bozmadan motive edin kendinizi devam edin.Allah aşkına insan gidip yine aynı yerde kalır mı ya paralel parkta sarı çizgiyi geçti diye kaldım ben stop ederim falan diye korkarken derslerde asla sorun yaşamadığım yerde sınavda nasıl yaşıyorum anlamıyorum var mı bana bişeyler söyleyecek? 3. Kez sınava girecek olmanın utancını yaşıyorum resmen. Hoca ek ders al dedi okey alayım da buraya gelene kadar da başkasından ders aldım sanki kendiniz verdiniz sonuçta. Otomatikten gireyim manuelde zorlanırım diyordum sınav komisyonu debriajı kullanmama falan bayıldılar kim öğretti çok güzel öğrenmişsin tebrikler dedi hatta ben gidip parkta kaldım arabayı sokamasam üzülmicem ne bilim canım sıkıldı vallahi. Bilemedim kızlar bana taktik verin yahu.
cok basit tek seferde gectimAllah aşkına insan gidip yine aynı yerde kalır mı ya paralel parkta sarı çizgiyi geçti diye kaldım ben stop ederim falan diye korkarken derslerde asla sorun yaşamadığım yerde sınavda nasıl yaşıyorum anlamıyorum var mı bana bişeyler söyleyecek? 3. Kez sınava girecek olmanın utancını yaşıyorum resmen. Hoca ek ders al dedi okey alayım da buraya gelene kadar da başkasından ders aldım sanki kendiniz verdiniz sonuçta. Otomatikten gireyim manuelde zorlanırım diyordum sınav komisyonu debriajı kullanmama falan bayıldılar kim öğretti çok güzel öğrenmişsin tebrikler dedi hatta ben gidip parkta kaldım arabayı sokamasam üzülmicem ne bilim canım sıkıldı vallahi. Bilemedim kızlar bana taktik verin yahu.